jahapaula

78 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)
Qualitäts-Kritiker: Die meisten + Kennzeichnungen erhalten

Blog link

Bewertungen (75)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Döner Harju

Hervoton annos seitan-kebabia lounaaksi, nam! Hyvät lisukkeet ja mausteet ja kaikin puolin hyvä annos siis, eikä taatusti jäänyt nälkä. Henkilökunta oli ystävällistä, vaikka paahtoivat duunia 30 asteen sisälämpötilassa helteellä.

Tunnelmalta ja sisustukseltaan paikka on enemmän trendikästä ei-niin-sliipattua meininkiä, eli hyvä rehellinen ruokavaihtoehto Kalliossa. Ja huippua, että seitania on tarjolla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.07.2014
Note 1

Viihtyisä, valoisa ja moderni teekuppila, jossa valtava määrä valikoimaa ja tee valmistetaan huolella. Leivonnaisia tai leipiä ei tullut tällä kertaa maistelluksi. Seuralaisen musta irtotee toimi hyvin. Itse riemastuin chain löytyessä listalta, mutta hiukan harmittamaan jäi se, että chai-teetä ei valmistettu keittämällä maidon kanssa vaan veteen ja maito tuli erillisessä kupissa. Ei siis ihan aitoa intialaista makua, vaikka hyvin maustettu tee olikin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 4€ Hinzugefügt: 26.08.2014
Note 0

Restaurant: Kahvila Sävy

Todella loistavaa kahvia ja ystävällinen palvelu, symppis kahvila. Ruokapuolelta tullut kokeiltua vain jäätelöitä, jotka ovat suomalaiselta pientuottajalta ja hyviä ovat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.07.2014
Note 0

Harvoin tulee näin masentavaa ravintolakokemusta Suomessa. Menin paikkaan, koska huhu kertoi siellä tarjottavan hyviä kasvispurilaisia. Listalla oli yksi vaihtoehto, ja sekin oli loppu - mikä selvisi vasta tarjoilijan jo tuotua juomat pöytään. Päädyimme sitten jakamaan kahdelle hengelle yhdet fish & chipsit ja rucolasalaatin, mutta odotimme niitä yli tunnin. Vasta ruoan tullessa pöytään selvisi, että rucolasalaattikin oli loppu. Myös fish&chips oli hintaansa nähden hyvin pieni ja perustasoinen annos. Henkilökunnalta olisin odottanut tämän säädön jälkeen edes jonkinlaista pahoittelua.

Ohi purjehtineet lihaburgerit sinänsä näyttivät ihan hyviltä, mutta jotenkin sitä olettaisi, että kasvissyöjän ei keskellä Helsinkiä tarvitse jäädä nälkäiseksi vaan ravintola kehittäisi vaikka varavaihtoehto loppuneen tilalle. Taisivat jäädä omalta osaltani Stone's-kokeilut tähän.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 29.07.2014
Note 0

Dim sumeja, teetä ja sympaattinen palvelu. En ole muualla Helsingissä törmännyt näin hyviin dim sumeihin. Myös kasvisvaihtoehto löytyy. Kerran tuli kokeiltua myös teetä, joka tarjoiltiin pienen seremonian kera. Sijainniltaan ei ehkä maailman viihtyisin, mutta siihen nähden yllättävän rauhallinen ja viihtyisä. Kuitenkin enemmän quick eat -henkinen paikka kuin romanttinen illalliskohde.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 29.07.2014
Note 0

Restaurant: Gastone

Viihtyisä ravintolasali ja erittäin mukava ja asiallinen palvelu. Syömäni kanttarellipasta oli hyvää, mutta ei mitenkään tajunnanräjäyttävää. Parhaan kokemuksen tarjosi lounaan ohessa tarjottu talon leipä. Mutta kaiken kaikkiaan hyvä valinta, jos kaipaa viihtyisämpää ja virallisempaa lounaspaikkaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.09.2013
Note 1

Restaurant: Konditoria Briossi

Symppis klassisen oloinen kahvila, jossa hyvää kahvia ja ihania talossa tehtyjä leivonnaisia. Ja hyvä palvelu vielä kaupan päälle. Taidan ottaa tämän etätyöpistelistalle!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 18.09.2013
Note 0

Restaurant: Rodolfo

Yllätyksetön italialainen. Olimme liikkeellä isolla porukalla, ja saimme sen vuoksi rajatumman ruokalistan, joka kuitenkin oli melkoisen kattava. Valitsemani kasvispizza oli melko tavanomainen eikä kovin italialaismallia. Päivän jäätelönä ollut pistaasijäätelö toimi hyvin, mutta kovin paljon annosta ei oltu rakennettu. Palvelu sujuvaa ja mukavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 18.09.2013
Note 0

Hyvä burgerpaikka, joka miljööltään ketjuchicoseja viihdyttävämpi, vaikka purilaiset ovatkin suht samaa laatua. Kasvissyöjälle yksi varsinainen kasvisvaihtoehto, mutta pyynnöstä vaihtavat kasvispihvin myös muihin hampurilaisiin - tästä ehdottomasti plussaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 13.10.2012
Note 0

Mukava paikka, jossa lounasruoka maultaan ihan ok, mutta saattaapi olla enemmän lihansyöjien voittajavalinta. Kasvismuhennos etiopialaisen indsera-lätyn kanssa oli melko tuhtia & rasvaista ja maultaan hyvää ja sopivasti tulista. Juuri tuhdin maun vuoksi muhennos olisi kaivannut vierelle jotain raikasta, mikä ei taitaisi tosin enää noudattaa etiopialaisen keittiön perinteitä. Täytynee testata uudemman kerran illallisella.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.10.2012
Note 0


Bilder


Followers