Closed now

Stone's beer & burgers

Note 2.5 / 5

Bewertungen (107)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ok kokemus mutta ei mitään mittä errottaisi ravintolaa muille kilpailijolle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 20.03.2018
Note 0

Hieman aliarvostettu, sanoisin. Lounaslistalta valitsin Jack & Jones-burgerin, joka vaikutti tarjoilijan kuvailun perusteella sopivan lihaisalta makuuni.

Pyysin burgerin ilman juustoa, sillä itse olen kovin mieltynyt pekonin makuun ilman " turhia härpäkkeitä". Sain kuitenkin tilaukseni juustolla. Huomautettuani tästä tarjoillijalle reagoi tämä palautteeseen asiallisesti ja toi nopeasti minulle tilaukseni pyytämässäni muodossa.

Burgeri itsessään oli hyvin valmistettu ; sämpylä koostumukseltaan erinomainen. Sopivan "muheva", olematta kuitenkaan silkkaa höttöä. Pihvin kypsyysaste + pekoni maultaan ja suutuntumaltaan liki ihanteelliset. Talon majoneesi puolestaan oli jotakin kamalaa. En tiedä tarkkaan mitä moinen seos oli koostumukseltaan, mutta omasta mielestäni se ei sopinut lainkaan muuten niin laadukkaaseen burgeriin.

Seuraiaiseni kasvisburgeri oli kuulemma hyvää tasoa myöskin ; ulkonäkö ei tosin viitannut siihen. Valitettavasti burgerimestat eivät vielä tänäkään päivänä panosta riittävästi kasvisvaihtoehtoihin kokonaisuutena?

Tunnelma + miljöö oli sopivan pubimainen ; taustahälyä makuuni hieman liikaa. Tosin kyllä täällä mieluusti hieman pidemmänkin tovin viettää.

Vaikutelma siitä, että paikka hakee edelleen linjaansa on ilmeinen. Turha kikkailu pois ja keskittyminen perusasioihin niin hyvä tulee. Hinta/laatusuhde muodostunee tämän myötä hyväksi, nyt lompakko kärsii kokonaisuuden huomioiden hieman liikaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 10.02.2017
Note 0

Aivan väärä kypsyys pihveissä, ja maultaan mitään sanomaton. .. en suosittelisi ruokaa kenellekkään. Paikkana ihan mukava. Söimme black n bleun sekä juustohampurilaisen

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 04.02.2017
Note 0

En usein arvostele ravintolakokemuksia, mutta nyt jäi kokemus mieleen niin, että pakko kommentoida. Saavuttuamme ruokailutilaan, tarjoilijattaret olivat oikein ammattitaitoisia, ja välittivät asiakkaista. Juomat saapuivat nopeasti, ruokalistat tuotiin pöytään, ja ruokaakaan ei tarvinnut odottaa kovinkaan kauaa. Oluet olivat 7.50€+ hintatasoa, eli melko perus hienommalle olutravintolalle, ruoka taas oli todella, todella pahaa. Tilasin 'Cheese Burgerin' ilman lisukkeita; joka maksoi 16€. Hampurilainen oli ihan ok kokoinen, jonka mukana saapui 2 sipulirengasta. Hampurilaisen pihvi tuli pinkkinä kuten toivoinkin, mutta koko hampurilainen ei maistunut käytännössä miltään, mutta hampurilaisen väliin oli tungettu valkohomejuustoa, jotain viskissä uitettua tavaraa ja rucolaa, joiden kombinoitu maku sekoitettuna jonkin pilaantuneen maun kanssa sai kylmän hien pintaan ja olin huonovointinen koko illan, vaikka söin annoksesta alle puolet. Ystäväni ei myöskään kyennyt syömään hampurilaista kuvottavan maun vuoksi. Bonuksena tarjoilijattaret oikeasti kyselivät mikä annoksessa oli vikana, ja hyvittivät annoksista 50% hinnasta, koska ne jäivät syömättä. Plussaa olutvalikoimasta, hinnasto on keskivertoa. Keittiönpuoli toimitti ruuat nopeasti, mutta ruoka oli syömäkelvotonta ja ylihinnoiteltua. Plussaa kuitenkin ammattitaitoisesta ja välittävästä henkilökunnasta. Oma mielipiteeni on; en aio mennä uudestaan - ainakaan syömään, viinassa uitettu pilaantunut yrttimassa ei saanut minulta kun vatsan kääntymään ympäri.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 06.02.2016
Note 0

Hampurilaiset olivat suolaisia ja hyvin öljyisen makuisia, ranskalaiset pehmeitä. Suositeltu olut oli kaukana toiveistamme. Lounas hinnaltaan ok, maultaan ei niinkään.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.01.2016
Note 0

Mielenkiintoiset burgerikokonaisuudet ja plussaa itsetehdystä leivästä ja hyvällä paistopinnalla tarjoiltavasta pihvistä. Pihvin koko suhteessa muuhun burgeriin pielessä: pihvi on liian paksu. Black and Bleu kannattaa kokeilla varauksin. Oluttarjonta on kattava ja listalta löytyy myös mielenkiintoisiakin vaihtoehtoja. Paikka on baarimaisen viihtyisä ja palvelu pelasi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 12.01.2016
Note 0

Valitettavasti, Stone's Burger oli palanut, mutta sen verran nälkä oli kaiken odottelun jälkeen ettei jaksanu valittaa vaan syötiin se mikä voitiin ja lähettiin jatkaa iltaa.
Ei mikään gourmet-burger

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 21.12.2015
Note 0

Kävimme kiireisenä vkl iltana syömässä mutta palveluun kiire ei onneksi vaikuttanut. Eli aivan mahtava henkilökunta, ovimiehestä lähtien. Ruoan jälkeen "maistuiko" oikeasti kiinnosti tarjoilijaa, palaute otettiin vastaan ja asiakas oli tyytyväinen. Lisäksi meitä ei unohdettu missään vaiheessa vaan tasaisin väliajoin käytiin tarkistamassa että juomat riittää jne. Eli vaikka 15€ burgerista ilman lisukkeita on aavistuksen korkea hinta niin palvelu kyllä vakuutti menemään uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 14.12.2015
Note 0

Ihan hyvä burgeri, mutta 15€:ssa on muutama kolikko liikaa. Etenkin vitosen lisukeranskalaiset olivat aivan ylihintaiset. Kahvikin oli seissyt pannussa turhan pitkään. Lauantaina porukkaa oli melko paljon, mutta ruoka tuli aika ripeästi, vaikka henkilökunta varoittelikin jonosta. Ruokaa voi suositella jos joku muu maksaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 14.11.2015
Note 0

Hapan hukassa. Burgeritestit jatkuvat ja vuorossa Stonesin nimikkopurilainen. Palvelu pelaa hyvin ja purilainen sipulirengasannoksineen tulee vikkelästi pöytään ja purilainen näyttää hyvältä koruttomasti kivilevylle asetettuna. Purilainen on sopivan kokoinen sormin syötäväksi ja ensipuraisulla maku on sopivan rasvainen mukavan savuisella pekonilla maustettuna. Tilattu medium on muuttunut läpikypsäksi, mutta pihvi on vielä oikein mehevä – ja suuri. Sämpylä on itse tehty, mutta aivan liian höttöinen ja mauton, paahtoleipämäinen jopa. Viereen aseteltu suolakurkku ei paljon auta, sillä itse purilaisessa pitäisi olla jotakin hapokasta rasvaisuuden vastapainona. Raa’at tomaatinpalat eivät asiaa juuri paranna. Rasvaisuus jatkuu sipulirenkaissa, joissa raakaa taikinaa on liikaa ja rapeus tipotiessään. Majoneesista puuttuu siitäkin etikka ja mausteet.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 28.09.2015
Note 0


Standort

Keskuskatu 4, 00100 Helsinki - Route
010 76 63741
http://www.stonespub.fi

Options