Myrkridia

31 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (30)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Chengdu aito kiinalainen

Aitoa kiinalaista Helsingissä. Paikka on ruokakulinaristille todellinen helmi, ja ei missään nimessä hinnalla pilattu. Toisin kuin perinteisissä mättökiinalaisissa, ruoat maistuvat erilaisilta - makumaailmasta löytyvät vahvat ja vivahteikkaat mausteet, liha on pehmeää ja laadukasta ja kasvikset tuoreita. Ruokalista on kattava. Suosittelen paikallisia hot potteja - ei paljon Pekingissä maistamalleni kalpene. Kevätkääryleet myös poikkeuksellisen hyviä. Todella ystävällinen palvelu; neuvot ruokailuun, vettä ja riisiä sai lisää pyytämättä. Tänne uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 08.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Soi Soi kasvisravintola

Näin liikalihansyöjänä ei uskoisi syövänsä kasvisruokaa. Makumaailma erittäin kohdallaan. Kannattaa kokeilla paikan hampurilaiset ja bataattiranskalaiset - todella bueno.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.04.2017
Arvosana: 1

Ravintola: Makalu nepalilaista

Best Nepalese in Helsinki, piste. Ja on käyty 'niissä parhaissa' sekä Helsingissä että Oulussa (toinen nepalilaisten ravintoloiden kehto).

Täällä ruoat valmistetaan ajan kanssa, hyvistä raaka-aineista ja mausteita kaihtamatta. Annokset selvästi erottuvat maultaan toisistaan. Todella vivahteikkaita ja ennen kaikkia maukkaita annoksia, joissa liha aina mureaa ja aromisuola jätetty kotiin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 12.05.2016
Arvosana: -5

Ravintola: Makalu nepalilaista

Best Nepalese in Helsinki, ja on käyty 'niissä parhaissa'. Täällä ruoat valmistetaan ajan kanssa, hyvistä raaka-aineista ja mausteita kaihtamatta. Todella vivahteikkaita ja ennen kaikkia maukkaita annoksia, liha aina mureaa ja aromisuola jätetty kotiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.05.2016
Arvosana: -5

Ravintola: Pikku Nepal-Cross Kitchen himalayan & cross

Perusvarmaa nepalilaista Helsingin keskustasta. Palvelu pelaa - osasivat suositella sopivat annokset. Hinta hieman yläkanttiin suhteessa ruoan laatuun - ruokaan kaipaisi enemmän makuja ja potkua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 03.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Yamato sushi ravintola

Todella hyvää sushia ja todella hyvään hintaan. Lyömätön hinta-laatusuhde ja yks parhaista sushibuffeteista, joissa olen käynyt. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Yamato sushi ravintola

Todella hyvää sushia ja todella hyvään hintaan. Lyömätön hinta-laatusuhde ja yks parhaista sushibuffeteista, joissa olen käynyt. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sushibar + Wine sushia, viiniä

Helsingin parasta sushia - amen. Oma palvelukokemuksemme oli todella positiivinen. Tarjoilija oli ystävällinen, asiantunteva ja osasi suositella meille todella hyvän valkoviinin sushin kaveriksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 03.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Pizza MIX Espoossa Pizza MIX

Todella hyvää, aitoa italialaista pizzaa. Mozzarellaa, parmesaania, artisokkaa, munakoisoa ja parmankinkkua. Ohut pohja, laadukkaat raaka-aineet ja huolella valmistettu kokonaisuus. Mahtava paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Pikku-Nepal nepalilaista

Perushyvää nepalilaista Helsingin ytimestä. Ruoka valmistui todella ripeästi ja palvelu oli kohtalaisen hyvää. Reilut annoskoot - samasta ateriasta syö kaksikin päivää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 12.05.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat