Closed now

sushi wa.gocoro

sushi
Rating 4.5 / 5

Take away sushi


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (64)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

No Contest! Stadin paras sushiravintola, ehkä jopa ainoa oikeasti hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 16.01.2018 View previous reviews (2)
Rating: 1

Kyllähän tämä vaan nöyräksi vetää.

Vaatimaton paikka habitukseltaan, mutta ruoka sanalla sanoen sensaatiomaisen hyvää! Olen itse napostellut sushia varsin monessa maassa ja on todettava, että tämän paikan tarjontaa ei joudu ainakaan euroopassa syömieni sushien rinnalla häpeään ; vertaa minkä hintaluokan ravintoloihin hyvänsä.

Perus-makejakin voi olla hyvin eri tasoisia, sen ymmärtää parhaiten kun vertaa tämän paikan tarjontaa vaikkapa johonkin kauppakeskus-mättölään, joka mainostaa tarjoavansa sushia. Mestarin suosituksesta nautin vielä lohinigireitä sekä fantastista siikaa.

Ei tuota päänvaivaa minulle, jos pitää rankata maan paras sushimesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 04.06.2016
Rating: 6

Mahtava sushia, tehty huolella. Varsinkin riisi on paljon parempaa kuin keskiverto sushipaikoissa.
Kannattaa kuitenkin varata aikaa ruuan odottamiseen, ellei osta valmiiksi pakattua settia.
Itse suosittelen paikan vege lajitelmia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 15.05.2016
Rating: 2

Parasta sushia, jota olen Suomessa syönyt.

Eat.fi:stä luetun palautteen perusteella kävin syömässä paikan päällä arkena hieman lounasajan jälkeen — enkä pettynyt. Paikka on pieni ja melko minimalistisesti sisustettu. Kahden istuttavia pöytiä on kolme, muita asiakaspaikkoja erillisten jakkaroiden lisäksi ei ole. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja annokset valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä. Annoksen tarjoilu tilauksesta kesti noin 10 - 15 minuuttia.

Ruoka on erinomaista, suorastaan suussasulavaa! Päädyin tilaamaan toisen annoksen, koska ruoka oli niin hyvää. Annokset ovat keskiverto kokoa, ja ne tarjoillaan puiselta tarjoiluastialta. Tunnelma ravintolassa on rauhallinen paikan koosta johtuen. Tunnelmamusiikkina soi itämainen rauhoittava musiikki.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 12.04.2016
Rating: 4

Mielestäni parasta sushia, mitä kaupungissa tällä hetkellä saatavilla. Otimme seuralaisen kanssa lounassushit, mutta lisää oli tilattava, niin hyviä olivat. Onneksi löysin tämän paikan. Tulen uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 27.07.2015
Rating: 2

Helsingin paras sushipaikka? Tämän väitteen todenperäisyyden tarkistamiseksi kävimme testaamassa ravintolan arkisena kesäpäivänä lounasaikaan. Ensisilmäys ei vakuuta – siis jos etsii fantsuja puitteita ja haluaa tilaa ympärilleen. Ei, sellaista ei Sushi wagocoro tarjoa. Sen sijaan täällä panostetaan ruoan laatuun, mikä lienee tässä bisneksessä kuitenkin se ”main thing”. Pienten tilojen vuoksi moni ottaakin boksin mukaansa.

Lounaalla saa vajaalla kympillä kymmenen makin ja nigirin setin. Otimme sellaisen, mutta myös kovasti kehutun Omakasen eli ns. keittiömestarin taidonnäytteen. Molemmat olivat laadukkaita, mutta luonnollisesti Omakase oli sushiskenessä kuin huippuunsa viritetty Ferrari 458 muiden kotteroiden jäädessä imemään katupölyä parkkipaikalle. Siis noin niin kuin kuvainnollisesti. Pöytään tuotiin siika-, kampasimpukka- ja erilaisia lohinigireitä sekä jokerina erikoisia, mutta oikein toimivia jokirapumakeja. Kokonaisuus oli hulvattoman onnistunut. Ai, mitä? Joku huusi takarivistä, että kuulostaapa tylsältä ja että siitä ja siitä paikasta saa pekoni-banaani-macadamiapähkinänigireitä. Onhan niitä toki itsekin tullut maistettua, mutta sen keskustelun voi käsittääkseni lopettaa tähän ilman perusteluita.

Puutteet puitteissa korvaa ruoan laatu ja japanilaiseen tyyliin toimiva asiakkaita kunnioittava ystävällinen palvelu. Niin, oliko paikka paras? Käy kokeilemassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 22.07.2015
Rating: 4

Olen joskus vuosia sitten maistanut sushia ja siitä lähtien ollut epäluuloinen kyseistä ruokaa kohtaan. Onneksi ystäväni kuitenkin pitkän painostuksen jälkeen vei minut tänne.

Tiskin takana on iloinen japanilaispariskunta. Otan kokin suosituksesta siikanigirit, jotka olivat kyllä todella hyviä. Tuoreita ja raikkaita. Maistoimme myös lohinigireitä, jotka olivat myös hyviä.

Paikka itsessään on pieni, kolme pientä pöytää. Useimmat taitavat ottaakkin sushinsa mukaan.

Vaikka olenkin sushinoviisi, niin tunnistan kun raaka-aineet ovat todella tuoreita ja ruoka on tehty taitavasti. Tätä ei varmasti ole turhaan rankattu Helsingin parhaimmistoon!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 26.05.2015
Rating: 3

Erinomainen lounas. Niin hyvää, että olisi voinut ottaa toisen. Suussasulavat lohet, sushiriisi mainiota.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.05.2015
Rating: 1

Riisi on Helsingin parasta, kala laadukasta ja palvelu mainiota. Ainut miinus ok aukioloajat. Harvoin ehtii ennen klo 18. Aivan omaa luokkaa verrattuna muihin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.05.2015
Rating: 1

Helsingin parasta sushia, piste!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 23.04.2015
Rating: 2


Location

Runeberginkatu 63 A 21, 00260 Helsinki - Route
0400 299415
http://www.facebook.com/sushiwagocoro

Options