Myrkridia

31 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (30)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Chengdu

Aitoa kiinalaista Helsingissä. Paikka on ruokakulinaristille todellinen helmi, ja ei missään nimessä hinnalla pilattu. Toisin kuin perinteisissä mättökiinalaisissa, ruoat maistuvat erilaisilta - makumaailmasta löytyvät vahvat ja vivahteikkaat mausteet, liha on pehmeää ja laadukasta ja kasvikset tuoreita. Ruokalista on kattava. Suosittelen paikallisia hot potteja - ei paljon Pekingissä maistamalleni kalpene. Kevätkääryleet myös poikkeuksellisen hyviä. Todella ystävällinen palvelu; neuvot ruokailuun, vettä ja riisiä sai lisää pyytämättä. Tänne uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 08.07.2017
Rating: 0

Restaurant: Soi Soi vegetarian restaurant

Näin liikalihansyöjänä ei uskoisi syövänsä kasvisruokaa. Makumaailma erittäin kohdallaan. Kannattaa kokeilla paikan hampurilaiset ja bataattiranskalaiset - todella bueno.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.04.2017
Rating: 1

Restaurant: Makalu

Best Nepalese in Helsinki, piste. Ja on käyty 'niissä parhaissa' sekä Helsingissä että Oulussa (toinen nepalilaisten ravintoloiden kehto).

Täällä ruoat valmistetaan ajan kanssa, hyvistä raaka-aineista ja mausteita kaihtamatta. Annokset selvästi erottuvat maultaan toisistaan. Todella vivahteikkaita ja ennen kaikkia maukkaita annoksia, joissa liha aina mureaa ja aromisuola jätetty kotiin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 12.05.2016
Rating: -5

Restaurant: Makalu

Best Nepalese in Helsinki, ja on käyty 'niissä parhaissa'. Täällä ruoat valmistetaan ajan kanssa, hyvistä raaka-aineista ja mausteita kaihtamatta. Todella vivahteikkaita ja ennen kaikkia maukkaita annoksia, liha aina mureaa ja aromisuola jätetty kotiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.05.2016
Rating: -5

Perusvarmaa nepalilaista Helsingin keskustasta. Palvelu pelaa - osasivat suositella sopivat annokset. Hinta hieman yläkanttiin suhteessa ruoan laatuun - ruokaan kaipaisi enemmän makuja ja potkua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 03.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Yamato

Todella hyvää sushia ja todella hyvään hintaan. Lyömätön hinta-laatusuhde ja yks parhaista sushibuffeteista, joissa olen käynyt. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 03.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Yamato

Todella hyvää sushia ja todella hyvään hintaan. Lyömätön hinta-laatusuhde ja yks parhaista sushibuffeteista, joissa olen käynyt. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Sushibar + Wine sushi, wine

Helsingin parasta sushia - amen. Oma palvelukokemuksemme oli todella positiivinen. Tarjoilija oli ystävällinen, asiantunteva ja osasi suositella meille todella hyvän valkoviinin sushin kaveriksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 03.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Pizza MIX italian

Todella hyvää, aitoa italialaista pizzaa. Mozzarellaa, parmesaania, artisokkaa, munakoisoa ja parmankinkkua. Ohut pohja, laadukkaat raaka-aineet ja huolella valmistettu kokonaisuus. Mahtava paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Pikku-Nepal nepalese

Perushyvää nepalilaista Helsingin ytimestä. Ruoka valmistui todella ripeästi ja palvelu oli kohtalaisen hyvää. Reilut annoskoot - samasta ateriasta syö kaksikin päivää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 12.05.2016
Rating: 0


Images


Followers