Küche geöffnet

Treffi Pub & Bistro

Note 4.2 / 5

Treffi pub & Bistro er Helsinki’s mest elskede restaurant. Vi serverer smagsoplevelser fra Scandinavisk twist til Asian Fusion kitchen- og selvfølgelig vores award winning burgers. Restauranten er hyggelig og har en varm stemning. Kulgrillen står varm fra tidlig frokost indtil midnat. Vores fantastiske brunch serveres hver søndag kl 10.00-15.30. Vi anbefaler bordreservation. Større selskab kan booke vores private kælder cabinet, ring gerne for mere info. Velkommen til Treffi pub & Bistro for en uforglemmelig aften med dejlig mad. Treffi Pub & Bistro ligger overfor Herttoniemi metrostation.


Bewertungen (81)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Perjantain burgerbuffet oli todella kova. Pihvien kypsyys ja maku kohdillaan, kaikki tarvittavat lisukkeet löytyivät. Ranskalaiset olivat sopivan rapeita, vaikka noutopöydässä hetken odottelivatkin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 27.12.2017
Note 0
Restaurant-Antwort

Hei iravihma ja kiitos paljon arvostelustasi! Mukavaa, että tykkäsit käydä meillä burgerilla! Tervetuloa syömään vielä uudestaan! :) Hanna/Treffi Pun & Bistro

Artikkelin kannustamana metromatka itään!

Burgeria testiin, kera frittipottujen.

Esillepano lankulla kivaa vaihtelua, grillin maku erinomainen, jopa loistava!

Omaan makuuni on myös ratkaisu, että punasipuli ja tomaatti tarjoillaan erikseen jos niitä sinne väliin haluaa laittaa. Itse en halunnut, juustohampurilainen juustohampurilaisena ilman turhia krumeluureja. Toimi sellaisenaan loistavasti!! Pihvi mehukas, juuri näin!

Palvelu hyvää, huomaavaista sekä tehokasta.

Ainoana miinuksena ehkä looshin riippuvalaisimen turhan kirkas valonlähde. Häikäisi.

Lisäksi myös jo mainittu wc tilojen läheisyys on hieman huonoa pelisilmää. Miksei ruokailijoille ikkunapöytiä? Vai onko kyseessä kompromissi sen suhteen että saadaan ruokailijat keittön viereen??

Ehdottomasti kuitenkin koko metromatkan arvoinen kokemus. Suosittelen!

Päivitys:
uusiokäynti. Lista vaihtunut sitten viimekerran. Hamppari edelleen mainio, joskin nykyisellään ei enään niin päräyttävä, sillä hamppariskenessä kilpailu on nostanut rimaa korkeammalle.

Alkupalarieskakin hyvää. Onnneksi, sillä isomman alkupalan kanssa ei olisi varmaan pääruoka kadonnut kokonaan lautaselta.

Henksa kohteliasta, ehkä vähän liiankin. Perjantai illasta kuitenkin löytyi heti pöytä. Talon oma olut loistavaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 20.08.2017
Note 2

Kasvissyöjille varoituksen sana Treffin uudesta vegeburgerista: luokaton esitys, syökää muualla. Maukasta nyhtöhernettä oli onnettoman vähän ja pääosaa näytteli järjettömän paksu fetajuustosiivu. Aivan päätön köntti. Burgerissa maistui ainoastaan se ja hieman savuaromi. Pakastimesta tulleet bataattiranskalaiset olivat myös masentavan lötköjä. Harmi, Herttoniemi kaipaisi kipeästi bistroruokaa vegeillekin. Pettymys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 17.07.2017
Note 0

Hyvää pubiruokaa Herttoniemessä! Olemme viime aikoina käyneet lähinnä Treffin sunnuntaibrunsseilla. Vaikka taso välillä vaihteleekin, brunssi on yleensä monipuolinen ja hyvä. Esimerkiksi lähi-idän brunssilla oli todella maistuvia ruokia, esimerkiksi harissalohta, karitsapullia ja erinomaisia kastikkeita. Kevyempää tarjontaa ja kasviksiä voisi toki olla lisää, tarjonta tuppaa painottumaan lihaan ja muihin tukeviin ruokiin. Jälkkäripöytä ei ehkä vedä vertoja suolaiselle, mutta kyllä sieltäkin aina jotain löytyy.

Treffi pysyy yhtenä kantiksistamme. Hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa sopivan mutkattomasti ja kätevällä sijainnilla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 30€ Hinzugefügt: 23.06.2017
Note 0

Hyvää ruokaa, henkilökunta vähän niin ja näin. Keskikaljaa juovat örrimörrit eivät paranna kokemusta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 20.03.2017
Note 0

Oma kattauksemme alkoi klo 14, ja 14. 30 suurin osa ruuista oli jo loppu. Henkilökunta ei tuntunut tietävän tuleeko ruokaa lisää ja mitä pöydästä edes puuttuu. Ruoka jota saatiin oli hyvää, muttei kovin monipuolista, ja suurin osa ajasta meni odotellessa. Ei missään nimessä hypen tai hinnan arvoinen. Plussaa takeaway-kahvista ja -kaakaosta!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 25€ Hinzugefügt: 27.02.2017
Note 0

Kävin kokeilemassa perjantain burgerbuffetin. Muutama muukin oli paikan jo keksinyt, oli nimittäin aivan täynnä. Sämpylä oli turhan lähellä kauppojen valmishöttöpullamössöleipää, mutta pihvit olivat maukkaita. Ehkä aavistuksen kypsempikin pihvi olisi voinut olla, mutta parempi näin kuin kuivaksi käristetty. Lisukkeita löytyi ihan mukavasti ja lihaa tuli pöytään lisää hyvää tahtia. Hyvä savunmaku saatu pihveihin, avotulella käsittääkseni tehdään. Palvelu ihan ystävällistä sen mitä nyt ehtivät moikkaamaan. Alle 4v muksu ilmainen, hinta/laatu-suhdetta siis miettien, tuskin jäi minun viimeiseksi kerraksi kyseisessä paikassa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.10.2016
Note 0

TCB TREFFIN CHEESE BURGER (VL)18. 50Puuhiilillä grillattu 220g Black Angus-pihvi, juustoa, savumajoneesia, pikkelöityä punasipulia, Andyn chilikastiketta, itsetehtyjä frittiperunoita & parmesan-tryffelimajoneesia. Varsin tasapainoinen kokonaisuus. Pihvin kypsyysaste oli juuri oikea. Mukana majoneesi ja perunat olivat itsetehtyjä. Hinta (18,50) on kyllä totta puhuen venähtänyt pitkänlaiseksi. En tiedä sitten onko annoksen koossa eroa Woltin toimittamana ja paikalla nautittuna. Itse tilasin omani kuljetuksen kera. Annoksen koko oli yleensäottaen vaatimaton. Jos on kokemusta esimerkiksi osuusliikkeen Amarillon hampurilaisista, ei tämä mitenkään erityisen poikkeava ole muuten kuin pihvin osalta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.10.2016
Note 0

Olimme ensimmäistä - ja valitettavasti myös viimeistä - kertaa brunssilla sunnuntaina. Seurueellemme oli pöytävaraus klo 14 kattaukseen. Meininki oli todella sekavaa - kukaan ei ollut ottamassa vastaan ja ohjaamassa pöytään. Kun vihdoin pääsimme pöytään, oli se sitten ainoa ja viimeinen kerta kun tarjoilijaan sai kontaktia. Pöydästä ei korjattu astioita kertaakaan sen 1,5 tunnin aikana jonka siinä istuimme. Pöytiintarjoilua ei ollut, joten ramppasimme kukin vuorollamme tiskillä tilaamassa juomia - mikä ei mega-ahtaassa ravintolassa ollut todellakaan miellyttävä kokemus. Mitä itse brunssin ruokaan tulee niin pettymys oli valtava. Salaatissa katkaravut etsivät toisiaan, tahnoissa ei ollut mitään lappua mitä ne ovat (kalaa, piparjuurta ja jotain mysteeriksi jäänyttä mössöä). Ribsit olivat "ihan jees", mutta "jälkiruokapöytä" oli täydellinen riman alitus: postimerkin kokoisia käppyröitä (kuulemma pannukakkua), kippoon jämähtänyttä mustikkahilloa ja jotain mössöpaloja jotka kuulemma olivat kuuluisaa New Yorkin juustokakkua. Käynnistä jäi pelkkä rahastuksen maku, eipähän tarvitse toiste mennä. Hintaan nähden todella iso pettymys, tarjonnaltaan suppein ja surkein brunssi jonka olemme syöneet. On tainnut menestys nousta hattuun ja downgreidaus alkaa.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 25€ Hinzugefügt: 15.08.2016
Note 3

Tilasin härkäpihvin. Pihvistä noin 1/4 osa oli iso rasvamöykky, ja muukin osa oli täysin jänteistä ja sitkeää. Mainitsin asiasta tarjoilijalle, joka mutisi ehkä "ok," ei pahoitellut tms. Hitto, se anteeksi pyyntökin olisi riittänyt. Tuollainen tarjoilija taitaa olla hieman väärässä työssä. Olen erittäin pettynyt, hinta oli kuitenkin melko kallis pubisafkaksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 04.08.2016
Note 3


Standort

Hiihtomäentie 14, 00810 Helsinki - Route
(09) 759 2029
http://treffipub.com/

Options