Napostelija

78 Bewertungen

Food is life

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (77)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: sushi wa.gocoro

Olen joskus vuosia sitten maistanut sushia ja siitä lähtien ollut epäluuloinen kyseistä ruokaa kohtaan. Onneksi ystäväni kuitenkin pitkän painostuksen jälkeen vei minut tänne.

Tiskin takana on iloinen japanilaispariskunta. Otan kokin suosituksesta siikanigirit, jotka olivat kyllä todella hyviä. Tuoreita ja raikkaita. Maistoimme myös lohinigireitä, jotka olivat myös hyviä.

Paikka itsessään on pieni, kolme pientä pöytää. Useimmat taitavat ottaakkin sushinsa mukaan.

Vaikka olenkin sushinoviisi, niin tunnistan kun raaka-aineet ovat todella tuoreita ja ruoka on tehty taitavasti. Tätä ei varmasti ole turhaan rankattu Helsingin parhaimmistoon!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 26.05.2015
Note 3

Restaurant: Bar Favela

Härkäleipä & talon perunat ylitti odotukset!

Monien suositusten jälkeen oli pakko käydä tsekkaamassa mistä on kyse.

Perjantai-ilta ja paikka näyttää olevan täynnä. Löydämme kuitenkin viimeisen vapaan pöydän. Yleisilme vaikuttaa olevan siisti ja rento. Käymme tiskiltä tilaamassa härkäleivät ja talon perunat. Olut- ja viinivalikoima näyttää hyvältä.

Ruoat saapuvat suht nopeasti ja näyttävät hyviltä. Härkäleipä on samaan aikaan raikas ja tulinen (tulisuuden saa valita itse). Liha itsessään on hyvin maustettu ja kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Perunat ovat rapeita ja päällä näyttäisi olevan persiljaa ja parmesania. Hyviä, mutta erityiskiitosta saa quacamole-tyyppinen dippi joka on todella raikas ja kuohkea. Myös tomaattidippi on hyvää mutta jää hopealle.

Leivän hinta oli 7 euroa, jossa hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Toki nälkäinen mies syö näitä vaikka kolme, mutta baari-istuskelun pikkunälkään erittäin toimiva ja mielestäni jopa halpa. Kyllä tästä nälkä lähti. Perunat maksoivat 5 euroa, joten suhteessa hieman kalliimmat mutta kokonaishinta oli edelleen halpa.

Täällä tulee käytyä jatkossakin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.05.2015
Note 5

Restaurant: Kuu

Taka-Töölön helmi!

Kuu tarjoaa perinteistä fine diningiä modernilla twistillä. Oma tarjoilijamme tuntui asiantuntevalta ja ystävälliseltä, mutta oli muuten hieman outo. Joskaan persoonallisuudesta ei voi kauheasti rokottaa.
Alkuruoaksi nauttimani savulohikeitto oli ehdottomasti yksi parhaimmista jota olen syönyt. Lohi oli täydellisesti savustettu ja keitossa oli runsaasti makua. Seuralaiseni alkuruoka sensijaan ei ollut ihan yhtä onnistunut. Kylmäsavustettu haukitartar gluteenittomana oli puolet pienempi kuin muiden koska perunalettua ei oltu korvattu millään. Hyvän makuinen kuitenkin.
Porterhaudutettu häränposki pääruokana oli myös hyvä, mutta hieman yllätyksetön. Härkä oli todella mureaa, mutta makua jäin kaipaamaan lisää.
Appelsiini cremebrulee ja suklaasorbetti kruunasivat illallisen. Ei mitenkään liian makea, kuten cremebrulee usein on vaan loistava makujen tasapaino.

Kuussa on myös kiva hieman vanhanaikainen sisustus, käykää itse tarkastamassa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 09.03.2015
Note 0

Restaurant: Kantipur

Olen joskus aikoinaan erehtynyt antamaan Kantipurille hyvän arvostelun.

Edellisestä kerrasta oli vierähtänyt todella kauan ja edelliset kokemukset olivat olleet positiivisia. Samaa ei valitettavasti voi sanoa tämänkertaisesta. Ruoka oli yksinkertaisesti mautonta eikä muutenkaan hyvää. Viiden hengen seurueesta yksi sanoi että on tämä ihan ok, tämä kiteyttää homman hyvin. En voi suositella kenellekkään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 29.11.2014
Note -1

Restaurant: Treffi Pub & Bistro

Esimerkillinen lähipubi!

Ensivaikutelma sisällä on oikein mukava, paljon seurapelejä, screenejä ja kiva pubimainen sisustus. Suuntaamme kuitenkin perälle bistron puolelle.

Iloinen tarjoilija ottaa meidät vastaan ja tilaan haipatun cheese burgerin. Seuralainen ottaa päivän kalan, joka on tänään nieriää. Ruoat tulevat nopeasti. Burgerin pihvi medium niinkuin kuuluu, juusto mukavasti sulanut. Bögön täytteet kivasti vieressä kulhossa, ei niitä aina tarvii sinne sisälle tunkea. Maku on hyvä, pihvin rakenne on kuitenkin makuuni liian tiivis. Pitäisi olla ilmavampi. Ranet tosi jees ja varsinkin tryffelimajo kerää pisteet.

Päivän kala tarjoillaan kivasti banaaninlehden sisällä. Maku on hyvä ja tuo mieleen indonesian. Kypsyys myös kohdallaan.

Kaikenkaikkiaan onnistunut visiitti, kumpa tämä olisi lähipubini!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 20.08.2015
Note 3

Hyvänä lounaspaikkana tunnettu Ida yllätti burgerillaan!

Itseleivotun briossin välissä hyvin paistettu mediumpihvi lisuikkeen oli erittäin hyvä kokonaisuus. Tikkuperunat olivat myös hyvät ja rapeat. Kivasti käytetty kuorellisia perunoita.
Myös palvelu oli iloista ja hyvää, joten tänne tulee hyvillä mielin uudestaan.

Sisustus oli kauppakeskus-kategoriassa erittäin kiva.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.10.2015
Note 0

Restaurant: Pizzarium

Turussa kovan haipin aikaansaanut Pizzarium saapui Helsinkiin.

Ilmeisesti kauhean suurta suosiota Pizzarium ei Helsingissä ole vielä saavuttanut, koska ravintolaa ei löytynyt täältä.

Kävin testaamassa pari slaissia Kluuvissa. Variaatioita oli runsaasti, joita voi ihmetellä vitriinin takaa. Päädyin quattro formaggiin ja salamiin. Myyjä otti valitsemani slaissit ja laittoi ne uuniin lämpiämään, ilmeisesti slaissit on jo esipaistettu. Kahden slaissin hinnaksi tuli 7,80. Parissa minuutissa slaissit olivat edessäni. Ensimmäiseksi ihmetystä herätti täysin eripaksuiset pohjat. Toisessa ohut ja rapea, toisessa paksu ja pullainen. En tiedä oliko tarkoituksellista. Quattrosta maultaan erotti ainoastaa sinihomejuuston ja toisen slaissin salami maistui lähinnä perus metukalta.

Mitään akuuttia kiirettä uudestaan ei ole, mutta annan kuitenkin toisen mahdollisuuden joskus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 17.09.2015
Note 1

Restaurant: Sea Horse

Sikalan lihapullat testissä.

Sisään tullessa vastaan lemahtaa tunkkainen, hieman kusehtava haju. Mieleen tulee lähinnä ammattilaisten kulmapubi.

Testiin valikoitui lihapullat. Annos tuli hyvinkin pikaisesti. Pullat olivat kuivia ja jokseenkin mauttomia. Ruskeakastike vaikutti pussista tulleelta. Muusi oli ihan ok. Punajuuret varmasti purkista.

Norjalaiset vieraamme eivät myöskään näyttäneet olevan erityisen tyytyväisiä tähän klassikkoravintolaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 24.09.2015
Note 1

Hyvää soppaa!

Muutaman kerran tullut käytyä lounaalla. Hyvänmakuisia keittoja höystettynä tuoreella leivällä ja iloisella palvelulla.

Sopan jälkeen voi hyvin mielin tutustua kauppahallin muuhun tarjontaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 1

Restaurant: Fes Kebab & Grill

Vuodesta toiseen paras!

Fesistä saa hyvää kebabbia, myös pizzat ovat sarjassaan loistavia. Liha on mausteista ja aina tuoretta, kastikkeista löytyy sopivasti tulisuutta. Palvelu on aina iloista ja olo on tervetullut. Sijainti ei ole todellakaan optimaallisin, mutta Fesiin ajaa mielellään vähän ekstraa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 01.10.2015
Note 1


Followers

Followers (1)