Öffnet um 16:00

Passio Keittiö ja Baari

Note 5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (62)

Noudimme tänään take away 3 ruokalajin menut. Aivan erinomaiset olivat kaikki kolme eri menuta. Palvelu oli mukavaa ja hinta-laatu -suhde erinomainen! Suosittelen lämpimästi tätä ravintolaa nyt Korona ajan take away gourmet aterioiksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.03.2020
Note 0

Yksi Helsingin parhaista Casual Dining paikoista. Tunnelmallinen ja todella laadukas! Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.10.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Yksi parhaista ravintolakokemuksistani

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.02.2017
Note 0

Ruoka oli hyvää mutta wau--efekti jäi uupumaan. Ruoka parani menuun kuluessa ja pääruokana poroa kahdella tavalla ja jälkkäri tyrnikohokas ja tyrnijäätelö olivat todella hyviä. Hinta hieman pitkä

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 70€ Hinzugefügt: 01.11.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Tulimme testaamaan ravintolan näitten hehkutusten perässä, valitettavasti hieman petyimme! Otimme 3 ruokalajin menun. Keittiön tervehdykset toimivat, mutta muuten jäi toivomisen varaa. Erityisesti alkupalana tarjoiltu liha (lammas) oli todellinen pettymys. Liha tarjoiltiin kylmänä ja toi mieleen lähinnä suomalaisen kesägrillaajan epäonnistuneen possun. Lisukkeet eivät toimineet ja annoksesta jäi paha olo ja mieli. Pääruokana tarjoiltu siika oli sentään hyvää. Jälkiruoka myös ok muttei mitään suuria elämyksiä. Viinilista sentään toimi.
Vastaanotto ravintolaan oli jopa hieman tyly ja ainakin haparoiva. Tarjoilua jatkanut naistarjoilija sentään palveli miellyttävämmin, mutta ei mitään erityistä jäänyt mieleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 07.03.2016
Note 0

Kolmen ruokalajin menu täydentyi loistavaksi kokonaisuudeksi kahdella keittiön tervehdyksellä. Erityisruokavaliot otettiin hyvin huomioon, itävaltalaiset viinit sopivat annoksiin. Erityisesti kala-pääruoka oli erinomainen lukuisine komponentteineen. Tarjoilu kärsi hieman "ulkoaopetellusta" ulosannista ja musiikki oli hieman liian kovalla keskustelua varten, sitä säädettiin kuitenkin pyynnöstä. Loistava kokonaisuus joka tapauksessa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 26.02.2016
Note 0

Kaikki oli periaatteessa hyvää, mutta annoksissa oli aivan liikaa komponentteja. Paria tuntia myöhemmin oli jo vaikeaa palauttaa mieleensä yhtään annosta (5 ruokalajin menu) . Myös viinipaketti oli sekä laadullisesti että parituksiltaan keskinkertainen. 69 € viidestä ruokalajista tällä laadulla on liikaa. Miljöö mielyttävä ja aineksia on vaikka mihin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.02.2016
Note 0

Neljäs kerta tässä ravintolassa, ja taisi kyllä olla paras kokonaisuus. Myös aikaisemmin todella herkullista. Ainoa miinus oli, etten saanut vahvistusta pöytävarauksesta, vaikka se olisi pitänyt tulla, piti soittaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 31.01.2016
Note 0

Meitä oli 10 hengen seurue, joka söi 5 ruokalajin menut. Yhteensä annoksia taidettiin eteen tuoda 7 erilaista. Kokonaisuudessaan ruoka oli erittäin hyvää, henkilökunta mukavaa ja tunnelma katossa niin taisi lähemmäs neljä tuntia vierähtää. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 69€ Hinzugefügt: 27.01.2016
Note 0

Söimme 3 ruokalajin menut. Ruoka oli todella hyvää ja annoskoko sopiva! Tarjoilu toimi ja ympäristö on hyvä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 01.01.2016
Note 0


Standort

Kalevankatu 13, 00100 Helsinki - Route
+358 207 352 040
http://passiodining.fi

Options