ruskeakastike

39 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (39)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Lyon

Yhdeksän ruokalajin yllätysmenu oli lähes kauttaaltaan erinomainen. Myöskin keittiön terveiset, joita tuli runsaasti, olivat mainioita.

Viinipaketti sen sijaan oli melko vaatimaton verrattuna ruokien tasoon. André Clouet talon samppanijana ei myöskään osu ruuan asettamalle tasolle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.12.2016
Note 0

Restaurant: Orient World

Ruoka oli erittäin maukasta, eikä keskivertolaimeaa ulkokiinalaista mössöä. Suosittelen paistettua naudanlihaa ja papuja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 02.11.2016
Note 0

Restaurant: Sheriff Saloon

Kuivan valmissämpylän välissä täysin piloille paistettu pakastepihvi? !? Ranskalaiset keskinkertaiset ja pilattu ylenpalttisella grillimausteella. Max. Yömättötasoista evästä. Ei mennä toisten. Suosittelen ravintolan henkilökunnalle tutustumisreissua johonkin oikeaan hampurilaisravintolaan esim. Friends&Burgers, Naughty burgers Helsinkissä tai vaikka The Bull Tampereella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.10.2016
Note -1

Restaurant: Vispilä

Erittäin positiivinen yllätys. Alkuruuaksi nauttimamme sienileivät olivat onnistuneita. Pääruuaksi nautin sorsaa ja seuralaiseni hevosta, molempien lihat olivat juuri sopivasti kypsennettyjä. Myöskin syksyiset lisukkeet olivat erinomaisia. Palvelu oli mielyttävää ja suositusjuomat oivallisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.10.2016
Note 0

Restaurant: Bistro Sinne

Viiden ruokalajin menu. Ruoka oli hyvää ja ylöspano kaunis.
Pääruokana olleessa karitsa-annoksessa kaikki yksittäiset komponentit hyviä mutta kokonaisuus huono. Ensimmäisenä jälkiruokana tullut "pyöriikö puolukka" oli todella hyvä. Palvelu asiallista ja tila kaunis.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.08.2016
Note 0

Restaurant: Savoy

Harmiksemme pitkään odotettu vierailumme legendaariseen Savoyhin oli melko kova pettymys. Annokset olivat muutamista erinomaisista elementeistä huolimatta epätasapainoisia ja hajanaisia. Viinipaketti, joka sinällään oli tyylikäs, kärsi liian varmoista ja tylsistä valinnoista. Palvelu ja miljöö erinomaiset. Samalla rahalla millä Savoyssa saa neljä ruokalajia viineineen, saa monista muista huippupaikoista 9-12 ruokalajia juomineen. Räikeän ylihinnoiteltu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.06.2016
Note 0

Restaurant: C

Suomalaisen fine diningin kärkeä.
Kahdentoista ruokalajin ateria ei pettänyt kertaakaan. Palvelu erinomaisen ystävällistä olematta imelää. Viinipaketti oli todella laadukas ja paritukset onnistuneita. Taso on pysynyt erittäin korkeana ja vuosia. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 108€ Hinzugefügt: 23.02.2016
Note 1

Kaikki oli periaatteessa hyvää, mutta annoksissa oli aivan liikaa komponentteja. Paria tuntia myöhemmin oli jo vaikeaa palauttaa mieleensä yhtään annosta (5 ruokalajin menu) . Myös viinipaketti oli sekä laadullisesti että parituksiltaan keskinkertainen. 69 € viidestä ruokalajista tällä laadulla on liikaa. Miljöö mielyttävä ja aineksia on vaikka mihin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.02.2016
Note 0

Restaurant: C

Muuten loistava kokemus mutta onko ihan pakko viimeistellä ihan jokainen annos pöydässä kaatamalla liemi/kastike lautaselle? Ihan kiva kikka mutta kahdeksannella kerralla alkaa olla toiston makua. Muuten erinomainen palvelu. Viinivalinnat osuvia. Olen käynnyt ennenkin, menen uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 108€ Hinzugefügt: 09.08.2014
Note 0

Nautin neljän ruokalajin kausimatkan suositus viineillä. Ruoka oli erinomaista ja viiniparitukset onnistuneita. Ainoa mikä jäi kaivelemaan, oli se että olisi pitänyt ottaa pidempi makumatka...
Maineensa veroinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 68€ Hinzugefügt: 22.07.2015
Note 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites