Köket är öppet

C

Betyg 4.7 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk
Diet

Recensioner (81)

Erinomainen illallinen, mainio palvelu.

Fine dining ravintoloissa käy helposti niin, että alkupalat ja jälkiruoat ovat ihania, mutta itse pihvi, tarinan pääosan esittäjä, jää vaisuksi. C:ssä näin ei käynyt. Kolmen ruokalajin erikoistarjoukseen kuului lukematon määrä keittiön yllätyksiä ja pääruokana tarjoiltu vasikka ja ragu oli vallan mainiota.

Viinipaketin viinit olivat vähän vaisuja. Jos pidät viinistä, pyydä ehdotusta parmmasta paketista, sillä meille ehdotettu paketti oli todella halpa, muttei päässyt keittiön tasolle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 19.08.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Henkilökunta erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Vaikka tarjoilijamme oli vasta harjoittelemassa työtänsä, hoiti hän sen paremmin kuin moni pitkään alalla työskennellyt. Odotukseni ruoan laadun suhteen olivat korkeat mutta jokainen annos onnistui silti yllättämään positiivisesti. Kokille siis täydet pisteet. Sommelieeri kärsivällisesti ja iloisesti esitteli useita eri vaihtoehtoja ja osasi vastata ja antaa neuvoa jokaiseen kysymykseeni. Viihtyisä ravintola on sisustettu tyylikkääksi puhtaita värejä käyttäen. Pientä ylellisyyden tunnetta toi moni asia, esim kattaus ei ollut yleistä Ikeaa vaan upeaa Iittala Taika sarjaa. Asiakaspaikat sijoitettu siten että ahtauden tunnetta ei koe vaikka täysi varaus paikassa olisikin. Asioimme varmasti vielä uudestaankin. Pisteet 6/5 :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.10.2017
Betyg: 0

Ennakkoon sovitut viinivalinnat eivät päätyneet tarjoilijan tietoon. Harmi kun piti seurueen aikana niistä muistuttaa. Muuten kaunista, hyvää ruokaa ja erinomaisia viinejä. Mukava rento palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 69€ Tillagt: 20.09.2017
Betyg: 0

Kuuden ruokalajin menu + neljä keittiön tervehdystä. Kokonaisuus toimi loistavasti. Ruoveden villisorsa, Vesilahden peura ja Pyhäjärven made, Ylöjärven tryffelillä höystettynä aivan taivaallista. Mainioita uusia tuttavuuksia kaurajuuri ja valkojuuri, maukkaita. Palvelu oli ystävällistä, asiantuntevaa ja luontevaa, viihtyisä ja miellyttävä ilmapiiri.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 68€ Tillagt: 14.01.2017
Betyg: 1

Ruoka erinomaista, valitettavasti miljöö ei vastaa sen tasoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.05.2016
Betyg: -2

Suomalaisen fine diningin kärkeä.
Kahdentoista ruokalajin ateria ei pettänyt kertaakaan. Palvelu erinomaisen ystävällistä olematta imelää. Viinipaketti oli todella laadukas ja paritukset onnistuneita. Taso on pysynyt erittäin korkeana ja vuosia. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 108€ Tillagt: 23.02.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Käyn C:ssä pari kertaa vuodessa vieraillessani Tampereella. Ateria on ollut heikoimmillaankin aina hyvä ja parhaimmillaan oikea elämys - kuten tällä kertaa. Ruoka on huolellisesti ja luovasti valmistettua lähialueen raaka-aineista. Palvelu ystävällistä ja huomaavaista. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 01.02.2016
Betyg: 4

Odotin ehkä vähän enemmän. Kyllä tätä pidän silti kokemuksena. Söimme kolmen ruokalajin illallisen, joka piti kyllä sisällään lisäksi paljon paljon muuta kuin pelkästään kolme ruokalajia. Tarjoilijat toivat pöytään aina vain erikoisempia ja erikoisempia pikkuruokia. En täällä nyt usein viitsisi käydä, mutta kokemuksena esim. hääpäiväksi sopii mainiosti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 28.11.2015
Betyg: -1

Olin aikuisten lasteni kanssa lauantai-iltana illallisella. Tunnelma oli lämmin, tyylikäs, huolehtivainen, jopa vitsikäs. Annokset olivat mukavia maisteluannoksia ja viineiksi oli haettu erikoisuuksiakin. Olin enemmän kuin tyytyväinen, hienoa, että Tampereella on näin erinomaisia illallispaikkoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.10.2015
Betyg: 0

Söimme kahdestaan mieheni kanssa viinimestarin menut. Minusta erinomainen karista ja savustettu hauki sekä jälkiruoka. Mieheni arvion mukaan tavanomaisuudesta myönteisesti poikkeavia erikoisuuksia. Tällä kertaa mielestämme myös sopivan rivakka palvelu. Musiikki oli hyvää niin kuin edelliselläkin kerralla! Vähän pimeä tunnelma tosin. Suosittelemme ja olimme tyytyväisiä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 100€ Tillagt: 03.04.2015
Betyg: 0


Läge

Rautatienkatu 20, 33100 Tampere - Route
010 617 9760
http://www.ravintola-c.fi

Options