Caramel

10 reviews

Badges

Blog link

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: American Diner Lielahti american diner

Amerikan kaipuuseen oiva lääke. Ruoka ja miljöö kuin elokuvasta. Ruoka hyvää ja annokset isoja. Palvelu ystävällistä. Täällä on vierailtu useasti! Yksi suosikeistani on kana-cesarsalaatti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 11.08.2009
Rating: 1

Restaurant: Edun herkkukeidas

Kun ravintolaruoka lounaaksi alkaa kyllästyttää, tarjoaa tämä paikka hyvää vaihtelua. Ekalla kerralla olin tosin hieman avuton siitä, miten minun tulisi toimia tilatessani ja miten ruoka on hinnoiteltu... Mutta ruoka oli hyvää. Vähän sellainen ruokalameininki.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 31.07.2009
Rating: 1

Tuoreet suussa sulavat munkit! Paikka toimii kesät talvet ja on lähes aina täynnä. Suosituinpiin aikoihin varaudu jonottamaan. Hyvä yhdistelmä on lenkkeily ihanissa maisemissa ja munkkikahvit siihen päälle!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 11.08.2009
Rating: 0

Restaurant: Amurin Helmi

Tunnelmallinen kahvila, jonne mukava poiketa vaikka sunnuntaikahville. Tarjottavat perinteisiä: pullaa, piirakkaa, pasteijoita, karjalanpiirakkaa, jopa pannukakkua. Täällä viihtyy, joskin paikka ei juurikaan ole koskaan tyhjillään ja välillä pöydät täynnä vaikka pöytiä on runsaasti. Suosittelen silti lämpimästi jo paikankin takia!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 11.08.2009
Rating: 0

Restaurant: Jack The Rooster

Tilasin lounaslistalta kana-cesarsalaatin, mutta täytyy sanoa, ettei se salaatti ollut cesaria nähnytkään! Salaatti oli kyllä ihan hyvää, mutta nimi johti tilaajan pahasti harhaan: salaatille tyypillinen kastike puuttui, leipäkrutongit puuttuivat ja joukossa oli kaikenlaisia muita salaattiaineksia. Jäin ihmettelemään, miksei salaatin nimi olisi voinut olla vain kanasalaatti? Terassi on kyllä mukava ja aurinkoinen. Terassilla oli itsepalvelu tilauksien suhteen, mutta ruoka kyllä tuotiin pöytään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.08.2009
Rating: 1

Restaurant: Ohranjyvä pub restaurant

Ohranjyvä yllätti! En ollut edes tiennyt täältä saavan ruokaa. Söin Kanaa talon takaa ja.. no, se ei nyt juuri hivellyt makuhermojani (maistui jotenkin rasvaiselta -tuli joku possun liha mieleen), mutta jälkiruokana ollut jäädyke oli hyvää. Palvelu oli ystävällistä ja paikka ihan viihtyisä. Voisin käydä uudelleenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.08.2009
Rating: 1

Restaurant: Sevilla spanish

Olimme istumassa iltaa ystäväporukalla ja samalla syötiin hyvin. Tapakset on kyllä hyvä juttu! Jouduin hieman muuttelemaan pääruoka-annostani, mutta se ei ollut heille ongelma vaan sain oikein hyvän kanaruoan. Palvelu tosin oli hidasta, itse piti melkeinpä pyytää myös lasku tiskiltä, mutta muuten oikein mukava paikka illan viettoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.08.2009
Rating: 1

Etsittiin kivaa paikkaa ruokailuun ulkosalla ja päädyttiin Huviretken terassille aurinkoisena päivänä. Tilaamani kanasalaattiannos oli ihan hyvää, joskin aika tavallista. Maksun hetkellä annoksesta veloitettiin normaalihinta, vaikka sen piti olla kanta-asiakaskortilla hieman halvempi. Tarjoilija ei pahoitellut virhettä, mutta antoi rahan käteisenä takaisin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 31.07.2009
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Hella & Huone french

Todella ihana ravintola. Vähän jännitti millaista ruoka on, kun hinta oli kuitenkin aika korkea, mutta jokainen suupala oli sen arvoinen. Otettiin ruoan kanssa viinipaketti ja hyvin maistuivat ruoka ja juoma yhteen. Itsekin uskaltauduin kokeilemaan kalaa, vaikka en siitä muuten kovin perusta, mutta tällä kertaa se kannatti. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä ja Arto itse näytti olevan myös keittiössä paikalla. Tästä jäi kyllä hyvä mieli! Sopii hyvin vaikkapa hääpäivän viettoon!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 31.07.2009
Rating: 1

Restaurant: Fazer Café Tampere café

Kävin viikolla syömässä salaattiannoksen (toki käynyt ennekin) ja hyvin maistui. Annoksen saa koota mieleisekseen, joten se voi olla erilainen joka kerta. Ruokailu täällä sopii hyvin ostoskierroksen lomaan, kun nälkä yllättää. Täällä on hyvä pitää myös pieniä palavereita kahvikupposen äärellä, tosin tähän on ilta-aika parempi, koska päivällä todellakin on paljon lapsiperheitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 31.07.2009
Rating: 1


Images


Followers

Followers (1)