Opens at 10:00

Edun herkkukeidas

Rating 5 / 5

Customer experience

Vegetarian
Vegan

Reviews (32)

Ylivoimaisesti Tampereen paras lounasravintola! Annokset ovat runsaita ja 7,5e hinnalla saa mahan täyteen vähän isompikin karju. iso plussa myös siipiweikkojen siipikastikkeesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 30.11.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka on ihan ok, mutta palvelun laadussa ja annosten koossa on vielä paljon korjattavaa. Ei todellakaan mikään halpa paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 17.09.2016
Rating: 0

Todella ala-arvoista, ei voi muuta sanoa! Muutamalla kerralla täältä on saanut ihan hyvää ruokaa, vaikka ylihinnoiteltu tämä paikka on ollut aina itse ruuan määrään nähden.

Tällä kertaa lihan koostumus oli kuitenkin kumimaista ja se oli kylmää. Kun asiasta käytiin sanomassa, otettiin asia hyvin tökerösti vastaan ja pitkin nokkineen antoivat minulle uudet fileet hyvitykseksi - jotka nekin olivat samanlaista kylmää kumia. Onneksi edes perunat ja salaatti oli syötävää, vaikka laihaksi lohduksi jäi! En suosittele!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 30.10.2015
Rating: 0

Hyvää kotiruokaa kyllä, ei voi muuta virkkoa. Yleensä syön lohta, muusia ja herkullista sienikastiketta. Lätkäjätkät sais vaan mennä jonnekin muualle syömään, kuin tänne, koska ne tulee collegehousuissa, lippis väärinpäin päässä ja Crocsit jalassa. Vähän tyylitajua hei yleisille paikoille!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2014
Rating: -1

Lounaspaikka jossa kokoat oman annoksesi. Ruoka on maukasta suomalaista ruokaa ja annoksen sisältö ja koko määrittelee hinnan. Henkilökunta on ystävällistä mutta paikka itsessään on varsin karu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.09.2014
Rating: -1

Salaatit ovat hyviä ja raikkaita. Salaattia saa edullisesti ison annoksen joko mukaan otettavaksi tai paikan päällä syötäväksi, ja annokseen saa valita makunsa mukaan joko yhtä tai useita erilaisia salaatteja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.06.2014
Rating: -1

Aivan loistavat lounassalaatit! Todella mukavaa, kun saa valita montaa eri salaattia, ja hinta todella edullinen. Mukaan otettunakin annos niin suuri, että riittää vähän jopa toisellekin aterialle. Monipuolisia salaattivaihtoehtoja, joka kerta vähän erilaisia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 27.04.2014
Rating: -1

Vaikka paikka onkin tungoksineen ja itsepalveluineen hyvin lounaspaikkamainen, ruoka ja hinnoittelu tekee siiitä käymisen arvoisen vähän kauempaakin. Sääli vaan, että vain poliisit saavat autot parkkiin ihan ravintolan oven eteen:)

Annoksesta voi hyvin pitkälti rakentaa mieleisensä, vaikka kaikki annostellaankin tiskin takaa. Paistettu lohi pärjää laadussaan monille "oikeille" ravintoloillekin ja hinta on tosiaan kohtuullinen. Eikä ne isot lihapullatkaan kastikkeineen yhtään häpeä pyörykkäbaarille - ovatko jopa samoja, en ole muistanut selvittää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.02.2014
Rating: 0

Ehdottomasti alueen paras lounasrafla. Hurjasti valinnanvaraa, reilun kokoiset annokset ja edulliset hinnat. Klo 11-11:30 yleensä pitkä jono, joskus jopa ulos asti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.09.2013
Rating: 0

Ainoa miinus asiakkaita liikaa mikä ei varmasti ole omistajan mielestä miinus vaan plussa. Suosittu eli kertoo olennaisen. Saa mitä itse haluaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.08.2013
Rating: -1

Community

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Tullikamarin aukio 1, 33100 Tampere - Route
(03) 356 3566
http://www.edunherkkukeidas.fi/

Options