Opens at 11:00

American Diner Lielahti

american diner
Rating 1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (47)

Kävimme tänään syömässä Lielahden American Diner ravintolassa. Söimme hampuraisateriat. Palvelu oli todella surkeaa sekä ilmapiiri melko kiireinen. Hampurilaiset oli ihan tyydyttäviä, mutta ranskalaiset oli lähes pilalle paistetut. Annoksiin tuli myös väärät dipit. Kaiken lisäksi aivan ylihinnoitellut ruuat. Ei enää ikinä tänne paikkaan. En voi millään tavalla suositella kellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 28.02.2020
Rating: 0

Löysin karvoja/ hiuksia ruuasta, hoitivat tilanteen huonosti. Tarjosivat uutta ruokaa mutta kuka sieltä sen löydöksen jälkeen olisi halunnut syödä. Ja kun näytin mitä olin löytänyt ruuasta vastaus oli, että ei kellään kyllä ole pitkiä hiuksia siellä. Vaikka hiukset olivat erittäin lyhyitä ja niitä oli muutama. Niin ei ollut kauhean hyvä argumentointi. Hyvittivät vain 15% aterian hinnasta. Palvelu oli aika tympeää. En suosittelisi kenellekään kyseistä ravintolaa. Huono paikka kaikin puolin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.09.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mitäänsanomatonta. Tilasin cheese-chili-burgerin 15,20e. Olihan se ihan syötävää, mutta ei mikään makuelämys. Lapsi söi kids burger -aterian 6,90e. Tykkäsi ainakin pahviautosta jossa annos tuli. Eipä siinäkään burgerissa hurraamista, cheddarsiivu oli laitettu kylmänä väliin ja vieläpä keskeltä taittuneena. Ranskikset huonolaatuisia, mustia päitä jne ja punertava mauste ei kovin hyvää. Tilasin chilidipin kylkeen, virhe. Oli pahaa ja jäi syömättä (makeaa). Paikassa ei sinänsä valittamista, loossit mukavia istua. Mutta. Se mikä jäi kunnolla nyppimään on vesilasin hinta 1e/kpl. Kiitos ja hyvästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 20.02.2018
Rating: 0

tilasin alkuun mozarellatikkuja ja cilikastiketta. ihan ok muuten ,mutta kuiva jäävuorisalaatti lisukkeena jäi syömättä.varsinainen ateria kanasalaatti oli tosi surkea.muutama hassu kanasuikale pinnalla ja 3 appelsiinin lohkoa ja pari meloonisiivua sekä iso kasa salaattia (oisko ollu kokonainien jäävuorisalaattikerä?).otin kastikkeeksi balsamicokastikkeen joka teillä on näköjään pelkkää etikkaa(.ei öljyä sokeria suolaa pippuria). sitä olikin sitten niin runsaasti ,että salaatti ui etikassa. EI MAISTUNUT!!! valitin tarjoilijalle ja tarjoilija vaan pahoitteli josko otat kastikkeen ensi kerralla erikseen. ensi kertaa ei tule hinta laatusuhde on surkea..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 23.11.2015
Rating: 0

American Dinerissa sunnuntai-iltana Halloween burgerilla. Kuten ennenkin, maku oli hyvä, sopivasti potkua. Paikkahan ei ole erityisen viihtyisä, amerikkalaista 50-luvun dekoreerausta yllin kyllin. Mutta - rentoa meininkiä ja ystävälliset tarjoilijat. Voi hyvin käydä aina silloin tällöin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.11.2015
Rating: 0

Mitä tämän paikan hampurilaispihveille on tapahtunut? Tiivis einespihvi, varmasti pakasteesta, aivan järkyttävän näköinenkin. Kanafilehampparissa sentään oikea rintafile, mutta jauhelihapihvi on ala-arvoinen. Guacamole oli mautonta, coleslavia olisi saanut olla enemmän, koska hamppari melko kuiva. Ranskalaiset perustavaraa, kivan rapsakoita. Hampurilaisen pulla jäi syömättä, koska oli käsittelemätön (kylmä). Pikkasella fikasuksella jees, koska paikka ja tila kiva, ja tarjoilijoita oli paljon. Ruoka tuli tosi nopeasti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.05.2015
Rating: 0

Mautonta pakastasteesta revittyä einestä :/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 13.12.2014
Rating: -3

Angus pihvillä juustopurilainen. .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 18.11.2014
Rating: -1

Ihan ok hampurilaispaikka, 100x mielummin tänne kuin mäkkäriin. Hampurilaiset ovat hyviä. Välillä palvelu on aika hidasta. Sisustus on superkitch, mutta kuuluu paikan imagoon.

Harmillista, että aiemmin ateriaan normihinnalla saatu "vaihtaisin puolet ranskalaisista salaattiin" on nyt hinnoiteltu ranut + salaatti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.10.2014
Rating: -1

Yritin pitkästä aikaa käydä dinerissa lounaalla. Istuin kymmenen minuuttia pöydässä liki tyhjässä salissa, ilman, että kukaan noteerasi. Sama vaiva ollut paikassa ennenkin. Kävin tiskillä ilmoittamassa tarjoilijalle, etten jaksa varrota. Ei ollut kuulemma huomannut pissis asiakasta. Ei tuollaisella lounasravintolala ole mitään virkaa, kun ruokatunti on rajallinen käsite. Jos tarjoilee lounasta, tulisi tämäkin asia ottaa huomioon. Sapuskan laatu on varjo entisestään, hintaa eivät ole vielä kehdanneet tarkistaa ylöspäin. Kun niin tapahtuu, toivon asiakaskadon olevan terminaalinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.06.2014
Rating: -1

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Taninkatu 2, 33400 Tampere - Route
0102294030
http://www.diner.fi

Options