gurmanske

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Scandic Rosendahl, ravintola hotel restaurant

Hyvin monipuolinen aamupala. Kaikki mitä söin oli hyvää: se varmaan kertoo jo jotain. Varsinkin munakokkeli, tuoreet hedelmät ja joghurtit lisukkeineen olivat loistavia. Aamupalalla oli tarjolla myös hieman harvinaisempia aamiaisherkkuja kuten mustaamakkaraa, karjalanpiirakoita ja munavoita sekä kalaa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 28.05.2012
Rating: 0

Restaurant: Bodega Salud spanish

Olimme syömässä isolla seurueella. Olen kuullut aiemmin paljon kehuja paikasta ja odotinkin ravintolalta paljon myös hintatason perusteella. Odotuksiini nähden jouduin pettymään.

Syömäni Cabrales härkä konjakki-aurajuustokastikkeessa oli varsin tylsä. Annoksen liha oli hyvää ja hyvin paistettua, mutta olisin toivonut varsinkin kastikkeelta enemmän makua. Etenkin ihmettelin ateriaan kuuluneita kierreperunoita, jotka olivat aivan suolattomia ja väljähtäneitä. Perunat tarjoiltiin yhteisestä erillisestä astiasta annoksen tilanneille. Syömättä jäivät. Alkuruoka tapakset ja jälkiruoka olivat moitteettomia, mutta eivät mitenkään tajunnanräjäyttäviä.

Seurueemme oli kokonaisuudessaan melko tyytyväinen ruokiinsa. Jotkin pihveistä eivät vastanneet kypsyysasteeltaan tilattua ja pari niistä pyydettiinkin valmistamaan uudelleen. Talon viini oli hyvin pehmeä maultaan ja se sopi hyvin ruokien kanssa.

Ravintolan palvelu oli todella hyvää ja oma tarjoilijamme oli hyvin avulias.

Päällimmäinen ajatukseni tästä ravintola kokemuksesta on, että olen syönyt monta kertaa paljon parempaa ruokaa hyvin paljon halvemmalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 28.05.2012
Rating: 0


Images


Followers