Bodega Salud
Customer experience
Reviews (131)
Miellyttävä atmosfääri ja tarjoilu pelaa.
Salaatti- ja juustopöytä on ihana!
Otimme kumpikin pippuripihvit. Annoksessa kastike dominoi peittäen lihan maun. Kastiketta on myös ehkä fine diningiksi liikaa, mikä on ristiriitaisesti sanottu, sillä söin kyllä hyvällä halulla kaiken! Tuli hieman mieleen Teivon lihapullakastike. Pihvissä ei moitteen sijaa, ja toisenlaisella kastikkeella se nousisikin pääosaan.
Hyvät viinisuositukset ja erityismaininta juustoista ja hilloista! Salaatti- ja juustopöydän huomioiden hinta-laatu-suhde on erittäin hyvä niille, jotka jaksavat pääruuan lisäksi maistella kaikkia makuja niistä.
These reviews don't affect the average
Sisään tullessa tarjoilija oli valpas ja ystävällinen sekä ohjasi mutkattomasti miellyttävään loosiin.
Palvelu oli moitteetonta ja kysymyksiin vastattiin kärsivällisesti ja ammattotaitoisesti. Viinisuositukset osuivat nappiin ja niiden esittely seikkaperäinen mielenkiintoisella tavalla. Otimme pääruoka-annokset joihin kuului loistava salaattipöytä sekä juustomaistelu piste joka sopi hyvin jälkiruuaksi. Ruoka oli (kala sekä kasvis) erinomaista ja makuvivahteet jäivät suuhun viipyilemään niin kivasti että oli melkein sääli ottaa jälkiruokaa. Sitten seurasi upea yllätys, ystäväni jälkiruokaa varten tarjoilija toi körryn jossa liekitettiin hänen tarjoilema fantastinen mansikkajälkiruoka.
Kaikin puolin miellyttävä kokemus, suosittelen!
33 euron pihvit kaikilla haaleita !
Jälkiruoka keskiarvoinen. Ei pääse lähellekään muita tampereen hyviä ravintoloita
Oltiin isohkolla polttariporukalla syömässä.
Tarjoilija oli pääasiassa ihan asiallinen, mutta vinoili useaan otteeseen että pöytä olisi kannattanut varata etukäteen. Tämä siis sen jälkeen kun ruuat oli jo tilattu.. Iberico porsas oli kuivaa ja mautonta, lisäkkeet oli hyviä. Palvelua sai odottaa ja vettäkin piti käydä pyytämässä monta kertaa vaikka ravintolassa oli aika hiljaista.
Koko keikasta tuli sellainen tunne että on asiakkaan vika jos tarjoilijat ei saa omia hommiaan hoidettua. Ei tule varmasti mentyä uudestaan.
Ruuan taso ei ollut enää sama kuin muutama vuosi sitten. Ruoka melko kallista laatuun nähden; liha hieman sitkasta ja jänteistä, täytyi osa sylkeä paperiin. Kyse siis kuitenkin sisäfileestä. Annokset olisivat saaneet olla myös lämpimämpiä. Salaattipöytä yllätyksetön.
Ei ole Salud entisensä. Ystävättären kanssa 27.10.2015 illallisella. Aluksi söimme Gazpachoa - hyvää. Seuraavaksi vierailimme salaattipöydässä - suppea valikoima vakiokamaa kaukana entisajan herkuista. Pääruoaksi otimme Black Angus Josper-steakit - kaverin lihapala niin jänteistä, ettei voinut syödä, ranskalaiset perunat huonoa grillitasoa. Juustoja ja jälkkäriä emme tässä tilanteessa enää halunneet. Valitettavasti todettava, että aiempien vuosien suosikkipaikka menee boikottiin.
Kesäisen Särkänniemipäivän jälkeen tarkoitis oli nälkäisten lasten kanssa käydä Rossossa syömässä ennen kotimatkaa. Kello oli lähempänä kahdeksaa ja ruokaa olisi hyvä saada mieluummin heti. Rosso mietittiin ruokapaikaksi, josta lapset varmimmin löytäisivät syömistä. No, Rosso ilmoitti, että ruokaa joutuisi odottamaan puolitoista tuntia, joten käännyimme kannoillamme. Mutta mihin sitten? Eipä tullut ulkopaikkakuntalaiselle muuta mieleen, kuin Salud. Sinne mahtui ja sinne menimme. Ja Salud kyllä kruunasi illan! Salaattipöytä alkuun, josa eteenkin juustot olivat herkkua. Kaksi lapsista tilasi lasten listalta ja olivat tyytyväisiä annoksiinsa. Nuorison edustaja uskaltautui ottamaan aikuisten listalta lammasta. Keittiö sössi tilauksen ja toikin ribsejä. Sen verran nälkä oli, et nuori suostui annokseen ja kehui sen olevan loistavaa. Ei olisi ikinä itse annosta valinnut, mutta tyytyväisenä söi. Kasvissyöjäaikuiset ottivat listan kasvisannokset eivätkä pettyneet. Saimme syödä hyvin!! Palvelu oli asiallusta ja ystävällistä. Keittiön moka huomioitiin niin, että ribs-annosta ei veloitettu ollenkaan ja niinpä söimme samaan hintaan kuin Rossossakin. Todellakin kannatti!!
Olen syönyt kobe-härkää Salud-ravintolassa useita kertoja. Olen myös suositellut yritysyhteistyökumppaneilleni ravintolaa Suomen parhaana pihviravintolana. Uuden omistajan/liikkeenharjoittajan astuessa remmiin hinnat ovat nousseet huimasti ja annoksen taso laskenut kuin lehmän häntä. En suosittele ravintolaa enää kenellekään, suosittelen kiertämään kaukaa. Suuri pettymys.
Tilasimme kobe-härkää. Lisukkeet olivat ala-arvoiset, paahdettu peruna raakaa ja jättikatkaravunpyrstöt täysin mauttomia. Liha oli hyvää, mutta annos täysin ylihinnoiteltu. Kyllä menee paikka boikottiin.
Ei voi Saludia verrata entiseen.
Miten voi iso ketju torpedoida laadukkaan ja tunnetun paikan?
Ensinnäkään kukaan ei ottanut asiakkaita vastaan. Hovimestaria sai huhuilla tarjoilijoiden väistellessä asiakkaan katsekontaktia.
Ennen asiakas huomioitiin välittömästi, mutta nyt palvelu on muuttunut harjoittelijatasoiseksi.Missä on rempseä Saludiin vuosikausia kuulunut erinomainen asiakaspalvelu ja asiakkaan huomiointi?
Salaattipöytä oli siivoton jossa tarjolla valmiita raasteita ja einestasoista pöperöä. Kaksi juustoa josta niistäkin kantapalat jäljellä.
Pihvi maistui pelkältä natriumglutamaatilta ja koko annos oli kylmä jo pöytään tullessa. Ketään ei kiinnostanut maistuuko annos ja hyvitystäkään siitä ei tullut asiasta mainitessa.
Pelkät pahoittelut.
Eipä tarvitse käydä enää jatkossa. Nim entinen kanta-asiakas.
Community
Images
Fans (9)
These people have marked this restaurant as a favourite.