Kitchen is open

Kahvila Jenna ja Minna

Rating 4.5 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Loistava vappu-brunssi

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.05.2017
Rating: 0

Valoisa ja viihtyisä kahvila aivan keskustassa. Suurehkä valikoima sekä valmiita että paikan päällä koottuja leivonnaisia ja leipiä. Tunnelmaltaan ja erityisesti palvelultaan aivan huippua. Omistajilla on asenne kohdallaan ja täältä voisikin moni kahvilanpitäjä hakea mallia putiikkiinsa. Upea hyvän mielen paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.03.2016
Rating: 0

Keittolounas keskiviikkona. Perinteisellä ravintolakadulla sijaitseva kahvila on kodikas ja siisti. Leipomotuotteita runsaasti saatavilla, lounasaikaan pari salaattivaihtoehtoa keiton lisäksi. Salaatit tarjoillaan pöytään, keiton voi annostella itse. Maksu ennen ruokailua.

Tilasin kermaisen kasvissosekeiton. Leipää sai ottaa makunsa mukaan lisukkeeksi, levitteenä margariinia - laatu ok. Keitossa kaunis väri ja hyvä rakenne mutta vasta pinon neljäs lautanen puhdas, laski kokemuspisteitä. Jälkiruoaksi tee/kahvi ja paloiteltuja leivonnaisia, oikein mainio lisä.

Palvelu erittäin ystävällistä. Ei sen paremmin kahvisalonkien hienostuneinta kaartia kuin trendikkäintäkään osastoa mutta käymisen arvoinen, humaani paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 18.02.2016
Rating: 1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Otavalankatu 10, 33100 Tampere - Route
0503282129
http://www.facebook.com/kahvilajennajaminna

Options