Rico

16 reviews

Badges

Blog link

Reviews (16)

Restaurant: Pizzeria Luca

Suurin odotuksin menimme Lucaan pizzalle. Olihan paikkaa kovasti mainostettu aitona kokemuksena ja hyvin tehdyillä pizzoilla. Paina tunnelma oli hiukan ristiriitainen. Sali oli mukava ja tavallaan sopivan hämärä, kuten tunnelmaan sopii. Kuitenkin katto oli täynnä pieniä kohdevaloja joista aina muutama sojotti suoraan kohti silmiä, istuit minne tahansa. Myös peräseinän outo wc-tyyli ihmetytti; valkoinen kaakeliseinä ja siinä useita kirkkaita valokupuja. Palvelu oli normaalin hyvää, mutta ei kyllä mitenkään erityisen ystävällistä. Ainakaan kiire ei vaivannut henkilökuntaa, paikalla oli lisäksemme 5-6 ihmistä. Lista oli hiukan suppeahko, mutta löytyihän siitä molemmille sopivantuntuiset pizzat. Herkullinen tuoksu täytti pöydän, kun ne tuotiin. Vaan siihen se herkullisuus sitten loppuikin. Eivät pizzat huonoja olleet, ainakaan maultaan, mutta aika mitäänsanomattomia ja vaisuja. Lisäksi reunoilla oli vähän turhan laaja kaista vailla täytettä kun taas molempien pizzoissa keskiosa oli aika vetistä (öljyistä) mössöä. Luulin, että tällaisessa paikassa osattaisiin tehdä ryhtinsä pitävä pohja, mutta liian haastavaa se tuntui olleen. Lisäksi pohja oli kovin sitkeä, olisimme molemmat kaivanneet hiukan tehokkaampaa veistä avuksi. Mikä ihme siinä on, että Suomessa ei vaan osata tehdä rapeaa, helposti leikattavaa pizzapohjaa? Kokonaisuus oli lähinnä "tulihan tuosta vatsa täyteen, mutta miksi ihmeessä tulisimme tänne uudestaan".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 21.03.2019
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Bookers on pieni, mutta hauskan viihtyisä pubityyppinen paikka, jonka kulinaristisena erikoisuutena näytti olevan bagelit. Niiden täytteeksi oli tarjolla erinomaisen kattava määrä erilaisia makeita tai suolaisia vaihtoehtoja. Juomavalikoima tuntui olevan melkoisen kattava, oluista väkeviin. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että Bookersista sai myös sahtia. Vaikka tila oli kooltaan intiimi, mahtui sinne kuitenkin istumaan parikymmentä henkilöä kerralla. Rennon käynnin kruunasi loistava palvelu, joka kokemuksen mukaan on sääntö eikä poikkeus. Mainion erilainen pistäytymispaikka, jolla aivan ihanteellinen sijainti Teatteritalon alakerrassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 16.11.2017
Rating: 0

Restaurant: Umami

Umami on jonkinlainen sushiherkkukeidas Kauppahallissa, kaiken keskellä. Ruoka on kieltämättä lajissaan hyvää, joskin aina hiukan yllätyksellistä. Annokset ovat varsin kivan näköisiä ja kohtuuhintaisia. Paikan asiakaspalvelu toimii silloin kun sitä tarvitaan. Lievä tungos on joskus hiukan harmillista, varsinkin jos on lähtenyt lounaalle, eikä sitten mahdu lainkaan mukaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 21.09.2017
Rating: 0

Restaurant: Deli 1909 & Wine Bar

Tampereelle on kaivattu hiukan erilaista ravintolaa. Sellaista pientä, intiimiä, lämmintunnelmaista ja josta saa hyviä juomia ja maistuvaa purtavaa. Deli 1909 täyttää tämän toiveen hienosti. Paikka on tuttu, tiloissa on toiminut muutamakin kahvila/ravintola. Delin uusi ja kodikas sisustus sopii hienosti tällaisen viihtyisän viinibaarin ideaan. Runsaan viinivalikoiman lisäksi tarjolla on toki muitakin juomia, joten paikka sopii sen puolesta kaikille mukavaa seurusteluravintolaa etsiville. Ruokatarjonta on pienehkö (mitään pippuripihvejä Delistä ei saa) mutta laadukas leikkele- ja tapastyyppinen. Asiakkaalla on mukava mahdollisuus vaikuttaa annoksensa kokoonpanoon. Kivan tunnelman kruunaa iloinen ja äärimmäisystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 11.09.2017
Rating: 0

Restaurant: Fabric Bistro & Bar

Fabric on viihtyisän hämäräksi sisustettu, unohtamatta silti tehdasmiljöön tunnelmaa. Palvelu on asiakasta huomioivaa ja usein jo sisään astuttuaan kuulee ystävällisen tervehdyksen. Ruokalista ei ole kaikkein laajin, mutta uusiutuu sopivan usein ja sisältää kuitenkin aina monia hyviä vaihtoehtoja. Listalla on niin pikkuannoksia kuin kunnon illallisiakin. Useiden käyntien aikana ei ruoka ole kertaakaan tuottanut pettymystä, lukuunottamatta yhtä lounasta, jolla luvatut lihapullat olivat loppuneet kovan kysynnän ansiosta. :) Fabricissa on aina kiva pistäytyä sen viihtyisän tunnelman ja mukavan henkilökunann vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 02.02.2017
Rating: 1

Restaurant: Tampella

Tampellalla on upean viihtyisät tilat, vaikka sali onkin kohtalaisen suuri. Rauhallinen tunnelma, mutta ripeä ja ystävällinen palvelu. Seurueemme (4) annokset olivat kaikki hienon näköisiä ja maukkaita. Annokset varsin riittävän kokoisia tämäntyyppiseen ravintolaan. Kaikin puolin erinomaisen mukava kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 27.01.2017
Rating: 0

Restaurant: Kievari Kahdet Kasvot

Kahdet kasvot on viihtyisä ja rento kievarihenkinen paikka, jossa on tarjolla erilaisia kotiruokamaisia annoksia, iltaa myöten. Ei siis mitään perushampparieta tai ranskalaisia. Ruoka on maukasta ja varsin kohtuuhintaista, tämän edullisemmin on vatsaansa vaikea ravintolassa täyttää. Paikan olutvalikoima on lahjakkaan mittava ja muita juomia näyttää löytyvän myös riittavässä määrin. Henkilökunnasta moni on palkittu erilaisissa yhteyksissä, eikä ihme, sen verran ystävällishenkinen fiilis paikasta jää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 03.06.2016
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Pyy

Hauska ja erittäin viihtyisä pikkuravintola. Ehkä hiukan ahdas, jos täynnä asiakkaita, mutta sehän vain lisää tunnelmaa. Aikaisemmat kokemukset ruoan suhteen ovat olleet positiivisia, nyt viimeisellä kerralla olimme vain jälkiruoalla. Ruokalista oli juuri uusiutunut ja sisälsi monia kiinnostavia vaihtoehtoja. Lisäksi vanhaa suosikkijälkiruokaakin tehtiin pyynnöstä, joten palvelulle täydet pisteet.
Sympaattisen oloinen paikka kaikenkaikkiaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Nanda Devi indian

Ruoka on monipuolista ja kunnolla maustettua. Sisustukseltaan paikka on viihtyisä, joskin hieman ahtaan oloinen. Valitettavasti Nanda Devin omistajat ovat ilmeisesti sitä mieltä, että kun ravintola on saanut riittävän hyvän maineen ruokansa ansiosta, palvelusta ei tarvitse enää välittää. Kuten moni muukin kirjoittaja, en muista saaneeni Tampereella missään muussa ravintolassa niin tympeää kohtelua. Ei joka kerran, mutta turhan usein. Ilmeisesti ko. ravintolan konseptiin kuuluu ajatus "ei tarvi tulla uudelleen jos ei kiinnosta". Taatusti en enää menekään. :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 03.04.2016
Rating: 3

Restaurant: Gastropub Kaleva

Viihtyisä ja tilava bistro, jossa mukavan hämärä valaistus. Ruokalista sopivan kattava, annokset riittävän kokoisia ja perusmaukkaita. Palvelussa ei ole yhdenkään käynnin aikana ollut mitään huomauttamista. Kiva paikka pistäytyä lasillisella tai iltasyömingillä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 23.08.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites