Unknown

Gastropub Kaleva

Rating 3.3 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Syö Tampere -annokset nautittiin kaverin kanssa. Kymmenen euroa oli pieni summa suhteessa hyvän snitzelin laatuun. Lisukkeena hyvät ranskanperunat, hiukan maustekurkkuja ja kantarellikastiketta sesongin mukaan. Kaveri söi kasvisannoksen ja pääosassa ollut munakoiso oli kuulemma hyvin maustettu. Syö Tampere -punaviini oli hyvää ja kohtuullisen hintaista laatuunsa nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2017
Rating: 0

Käytiin Gastropub Kalevassa Syö kympillä -päivillä. Ensimmäisen kerran pihvi oli yllättävän laadukas ja tunnelma muutenkin todella miellyttävä. Seuraavan kerran ravintola oli todella täynnä, söimme pienen baaripöydän ääressä ja sama listapihvi oli täynnä rasvaista "jännettä" eikä siinä paljon syömäkelpoista lihaa ollut. Saati sitten lisukegratiinia oli laitettu lusikallinen muodon vuoksi. Hieman siis arpapeliä mitä saa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.03.2017
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 12.03.2017
Rating: 0

Viihtyisä ja tilava bistro, jossa mukavan hämärä valaistus. Ruokalista sopivan kattava, annokset riittävän kokoisia ja perusmaukkaita. Palvelussa ei ole yhdenkään käynnin aikana ollut mitään huomauttamista. Kiva paikka pistäytyä lasillisella tai iltasyömingillä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 23.08.2016
Rating: 0

Halloumijuustosalaatti oli pieni pettymys. Juusto oli kuivahkoa ja haaleaa, teen itse parempaa. Uunipunajuuret maistuivat etikkapunajuurilta. Palvelu oli hyvää ja nopeaa, tosin kyseisenä arki-iltana paikka oli lähes tyhjä. En näe syytä vierailla uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 03.05.2016
Rating: -1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Pellervonkatu 9, 33540 Tampere - Route
046 9236661
http://www.gastropub.net/kaleva/

Options