funkadelicatessen

8 arvostelua

Hyvä ravintolakokemus on kuin olisi kotiinsa tullut. Palvelu on kotoisan mutkatonta. Ruoka on mielellään tulisen mausteista ja esimerkiksi soul foodia, cajun- tai kreoliruokaa, malesialaista, indonesialaista (esim. balilaista), intialaista, thaimaalaista tai hyvää nepalilaista.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kokki opetusravintola

FBstä: "Ravintola Kokin perusparannus etenee aikataulussa ja valmistunee toukokuussa 2018. Uudet asiakkaat vastaanotetaan syksyllä 2018. Sillä välin voi tutustua uuden Deli-Kahvila Kupin palveluihin. Myymäläpuoli avattiin perjantaina 18.8 ja Kahvila aukeaa elokuun lopulla. Aikataulut näkyvissä www.stadinammattiopisto.fi /tuotteet ja palvelut"

https://www.hel.fi/ammatillinen/fi/esittely/tuotteet-ja-palvelut/elintarvike-ja-ravintolapalvelut/kokki

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Dumari ravintola ja panimo

http://www. vantaansanomat.fi/artikkeli/548517-tuomarinkylan-kartanoravintola-kiinni-pysyvasti-ehti-toimia-vain-vajaat-pari-vuotta

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Danphe nepalilainen

Paikka on vaihteeksi vaihtanut nimeä. Nykyään Royal Nepal.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Danphe nepalilainen

Ravintolan ovessa lukee tänään 5. 1.2015 "Ravintola suljettu remontti 5.1.-6.4.2015"

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Prankkari

Haluatko tukea ihmiskauppaa? Helsingin Kalliossa sijaitsevan ravintolan Prankkarin omistajapariskunta on tuomittu ehdollisiin vankeusrangaistuksiin ihmiskaupasta. Pariskunta värväsi sukulaismiehen Bangladeshista ravintolan kokiksi ja teetti tällä 15-tuntisia työpäiviä ilman vapaapäiviä. Mies joutui asumaan ravintolan pienessä takahuoneessa.

Pariskunta määrättiin maksamaan siskonpojalle maksamatta jääneitä palkkoja noin 54 000 euroa.

Siskonpoika värvättiin Suomeen noin vuosi sitten. Hän aloitti työt ravintola Prankkarissa marraskuussa 2014. Työpäivä alkoi aamukymmeneltä ja jatkui ravintolan sulkemisaikaan asti eli yhteen tai kahteen yöllä. Hyi saatana!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit