Suljettu nyt

Ritvan Kala-Kahvila

kalaruokaa, lounaspaikka
Arvosana 1.6 / 5

Kotoisa lounaspaikka jossa todella hyvää kalaruokaa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (39)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Silakkapihvejä lounaaksi. Hiukan syrjemmällä sijaitseva (lounas-)ravintola on ankeasti sisustettu mutta siisti. Noutopöydässä pari lämmintä vaihtoehtoa, varsinaisella listalla laajempi valikoima pöytiintarjoiltavia annoksia.

Salaattipöytä halpaa perussettiä. Muusi sopivan lämpöistä ja silakkapihvit hyviä. Höyrykasvikset ja kastike turhanpäiväisiä. Tee irtosi jälkiruoaksi, myös kiisseliä oli tarjolla.

Palvelu kassalla neutraalia. Ihan ok vaihtoehto hyvistä kalaruoista pitäville, miljööseen ja oheistuotteisiin voisi vähän panostaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.05.2016
Arvosana: 0

Pälkäneen muikut vihanneksilla. Vihannekset tulivat suoraan pakasteesta eivätkä maistuneet miltään. kalan kastike ei sopinut kalan kanssa...

En suosittele!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.04.2015
Arvosana: -1

Lohiburger oli pettymys. Lohta oli liian vähän ja burger ui majoneesikastikkeessa. Salaatti oli pelkkää raastetta. Burgerin leipänä toimi tavallinen ruisleipä, joka oli paistettu rasvassa. Ruisburger ajatuksena oli hyvä, mutta kokonaisuus ei toiminut.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 0

Tilauksen vastaanottajalla on joko kuulovamma tai kielitaidottomuus. Moneen kertaan pitää toistaa tilaus. Salaattipöytä on raastepöytä, paikan tavaramerkki on kassilohta noutopöydästä. Ja sekin oli loppu.Seurueen ei-kalaa henkilölle tarjottu possun pihvi maistui kalalle. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.09.2014
Arvosana: -1

Erinomainen ruoka. Ruoka on loistavaa vielä omistajanvaihdoksenkin jälkeen.. Kohtuuhintaista kalalounasta haluavalle suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.04.2014
Arvosana: -2

Voin Ritvan kala-kahvilan kokkina todeta, ettei meillä käytetä pakaste perunaa vaan vihannekset tulee joka aamu suoraan tilalta. . Ja jos ei keitossa ole ollut kalaa niin se on saattanut uida parempiin suihin ja huikkaamalla keittiöön sitä olisi tullut nopeasti lisää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.01.2014
Arvosana: 0

Kävin pari vuotta sitten syömässä täällä sitä Moro lehden kehumaa kalakeittoa. En ole vielä pirkanmaan lounaspaikoista yhtä surkeata keittoa syönyt. Kuka laittaa pakasteperuna suikaleita lohikeittoon?? Ja tietääkseni kalakeitossa pitää myös kalaa olla mutta tässä sitä ei ollut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2014
Arvosana: -2

Maukasta kotiruokaa Tenon hengessä. Oikein maistuvaa, hyvät kastikkeet. Muutakin kuin kalaa. Ystävällinen, huumorilla höystetty palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.12.2013
Arvosana: 1

Hyvää kalaruokaa ystävällisellä palvelulla. Kotoisa tunnelma.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.11.2013
Arvosana: 0

Salaattipöydästä, jossa ihanaa tuoretta graavilohta, ja hyvistä leivistä heti alkuun paljon plussaa. Pääruoaksi valitsin pariloitua lohta, joka oli hyvin maustettu ja ihanan rapea pinnasta. Sivussa olleet lohkoperunat vähän tylsästi valmiilla grillimausteseoksella maustettu. Toiselta puolelta pöytää tuli myös kehuja lohikeitosta. Tuhdit annokset. Jälkkäriksi sai valita kiisseliä, kahvia tai teetä.

Lämminhenkinen palvelu ja symppis tunnelma, vaikka paikka hieman kouluruokalamainen. Hyvä mieli jäi ja palloina jouduimme vierimään pois.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 08.08.2013
Arvosana: 1


Sijainti

Lapintie 4, 33100 Tampere - Reitti
03-2147305
http://www.ritvankalakahvila.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita