Ei tietoa

Fazer Café - Hämeenkatu 15

kahvila
Arvosana 3.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tykkään, mutta liian kallis!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.12.2015
Arvosana: -1

Kahvi oli hyvää ja kakku ihanaa. Palvelu tökki.Kahteen kertaan unohdettiin tilaus olkia kohoitellen.En mene enään

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: -1

Fazerin brunssi on mielestäni yksi Tampereen parhaita. Hinta-laatusuhde on erittäin jees, samoin se, että ihan pienet syövät ilmaiseksi ja alle 12-vuotiaat puoleen hintaan. Buffetista voi koota yhdistelmiä jokaiseen makuun. On ronskeja makkaroita, ihania salaatteja, kevyitä smoothieita ja maukkaita leipiä. Myös allergiat on huomioitu ihan kivasti.

Lounaskokemus sen sijaan oli nuivempi. Caesarsalaatti oli todella kallis, kana kovaa ja kuivaa, salaatti nuupahtanutta ja kastiketta olemattoman vähän. Palvelu on kuitenkin todella priimaa. Teelajikkeita on ihanan paljon, kahviakin sekä tummana että vaaleana paahtona, ja santsi kuuluu hintaan.

Lounaspaikkana Fazer oli pettymys. Kahvilana se on tosi hyvä, joskin hiukan kallis. Brunssipaikkana niin hyvä, että kokemus jää vahvasti plussan puolelle. Koko arvostelu ja kuvia blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/ravintola_arvostelut/arvostelu-brunssi-on-hameensillan-fazerin-ylpeys/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.10.2015
Arvosana: 2

Brunssia sunnuntaina. Kahvilan sijainti on keskeinen ja suurista ikkunoista kelpaa töllistellä koskea ja pääkatua. Sisustus pelkistetty ja miellyttävä, tilaa liikkumiseen voisi olla enemmänkin. Pöytään pääsi iltapäivällä 5 minuutin odottelun jälkeen, varaus ei jatkossa hassumpi idea.

Leivät ja voisarvet hyviä, levitteisiin kaipasin valikoimaa. Mehuissa tarjolla appelsiinia ja omenaa, kahta oivallista smoothietakin nautittavissa. Salaatit yksinkertaisia, kanaversio täysin mauton. Lohi maittavaa, katkarapumössö turhanpäiväinen. Munakokkeli ja nakit toimittivat lämpimäin ruokain virkaa. Tee- ja kakkuvalikoimat parasta antia, konvehtejakin tuli nautittua riittävästi.

Palvelu kiireestä huolimatta iloista. Ihan asiallinen valinta viikonvaihteen aamiaiselle jollei ihmispaljous vieroksuta. Tuulikaappiratkaisu piti viileyden ulkopuolella tehokkaasti.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 18.10.2015
Arvosana: 0

Kahvia oli tummaa ja vaaleaa paahtoa, ja kahvia sai santsata vapaasti. Se oli myös erittäin hyvää!
Kakut (kinuski ja vadelma) sulivat suussa! Aivan loistavia, vaikkakin hieman hintavia. Mutta laadusta saa maksaa.
Kahvila oli siisti, valoisa ja oikein viihtyisä. Palvelu huippuluokkaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: -1

Loistava asiakaspalvelu kruunasi hyvän ja monipuolisen brunssin. Harvoin tämäntyypisessä ketjuravintolassa saa noin aurinkoista, avuliasta sekä huolehtivaa palvelua. Henkilökunta huolehti, että jonotuksesta huolimatta paikkoja löytyy ja että brunssipöydästä eivät antimet lopu kesken. Koko ajan heillä oli tutka päällä, että asiakkaat varmasti viihtyvät. Moni paikka voisi ottaa oppia täältä, mitä oikea asiakaspalveluasenne on!
Brunssipöydän tarjonta oli monipuolinen: hyvät Fazerin leivät olivat tuoreita, erilaisia salaattivahtoehtoja, muutama eri smoothie vaihtoehto, mysli+hedelmät+jugurtti. Kahvivaihtohtoina myös tummaa pahtoa saatavilla, josta plussaa. Sekä muutama mehuvaihtoehtokin. Kaikki nämä ansaitsevat kehut. Ja aah, tietty kakku ja suklaamakeiset! Onnistunut tarjoama! Esillepanokin oli väkimäärästä huolimatta siisti ja selkeä, sillä tarjoilijat huolehtivat koko ajan täydennyksestä ja siisteydestä.
Valikoiman voisi toki merkitä lapuilla/kuvauksilla niin että heti tietäisi mitä missäkin kulhossa on. Mutta ruoka oli hyvää vaikkei heti tiennytkään mitä söi :)
Miljöö ansaitsee myös kehut. Ainoastaan perimmäiset pöydät ovat hieman pimennossa ja ahdettu vierivoereen, muuten ihan kivasti tilantuntua vaikka paikka olikin käydessämme täpötäynnä.
Ainoastaan asiakkaiden soisi hieman miettivän kuinka paljon lautasilleen ahneuksissaan lappavat: harmittavaa katsoa, kun henkilökunta joutui korjaamaan puolittain syötyjä annoksia - tuli vähän ruotsinlaiva meininki mieleen. Mutta tämähän ei ole paikan/henkilökunnan vika, vaan välinpitämättömien asiakkaiden vika!
Kävin viikollakin testaamassa aamiaispöydän (13e) ja sekin on kehujen arvoinen, joskin hieman hinnakas aamiaiseksi.
Aurinkoinen henkilökunta saa tämän paikan erottumaan monesta muusta kahvilasta ja tarjonnalla kiva piristys Tampereen suppeaan brunssitarjontaan! Tulemme jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: 1

Uudessa Fazerin kahvilassa on todella panostettu asiakaspalveluun. Olimme sadepäivänä brunssilla, ja ovet avattiin hieman aiemmin, kun sisältä huomattiin että hyvissä ajoin jonottamaan tulleet ihmiset eivät mahtuneet enää katoksen alle. Henkilökunta toivotti jo ovelta tervetulleeksi, tiedusteli mahdollista pöytävarausta ja ohjasi vapaisiin pöytiin. Buffee-pöytää täydennettiin jatkuvasti ja henkilökunta oli hyvin valppaana keräämässä astioita pöydistä. Tämä lisää viihtyvyyttä. Henkilökunta myös vastasi auliisti ja hyväntuulisesti kaikkiin kysymyksiin. Kaikenkaikkiaan asiakaspalvelu on se, jolla tämä liike erottuu muista paikoista, koska brunssikulttuuriin ruuan tietty perustaso kuuluu itsestäänselvänä.

Brunssipöydän tarjonta oli hyvin monipuolinen (lista näkyy kotisivuilla) ja mukava lisä oli se, että pöytää täydentäessä tuli myös uusia ruokalajeja, eikä vain lisää samoja. Näin santsikierroksellakin oli iloisia yllätyksiä.

Mihinkään buffee-pöydässä tarjolla oleviin ei oltu merkitty sopivuutta allergisille, mutta pyydettäessä tiedot tulivat epäröimättä. Gluteenitonta syötävää järjestyi sujuvasti.

Brunssi on todella suosittu, joten kaikki eivät mahtuneet sisälle enää puoli tuntia avaamisen jälkeen. Tila ei ole liian täyteen ahdettu, mutta esimerkiksi lastenvaunujen kanssa ei ole montaa pöytää johon mukavasti mahtuu.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 14.06.2015
Arvosana: 2

Uusi, siisti, valoisa kahvila Hämeensillan kupeessa. Kakkuja, karkkia, suolaista ja makeaa. Ohimennen maisteltiin kinuskikakkua ja Menorca kakkua sekä tietenkin kahvia. Ja hyvältä maistui :) Hinnoittelu yläkanttiin niinkuin mielestäni monessa muussakin kahvilassa. Hyvällä paikalla, valoisa kahvila. Palvelu oli mukavan ystävällistä ja ripeää. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.06.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere - Reitti
040 167 5768
http://www.fazer.fi/kahvilat-ja-leipomot/kahvilat--ravintolat/fazer-cafe/fazer-cafe-tampere1/

Vaihtoehtoisia ravintoloita