Kitchen is open

Ravintola 931

Rating 4.4 / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.01.2016
Rating: 0

Hinta-laatu-suhteeltaan Tampereen paras salaattipaikka. Annoksessa oli kokoa, makua ja näköä. Viihtyisä paikka, ainoa miinus siitä että tiskillä ei ollut näkyvissä ruokalistaa, ja ilmeisesti semmoista ei ollut saatavilla myöskään painettuna.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.12.2014
Rating: 0

Suosikkipaikkojani Tampereella. Täällä tulee usein viihdyttyä ensin salaatin, sitten kahvin ja lopulta viinilasillisen kanssa. Taustalla soitetaan vinyylejä.

Kahvi on erittäin hyvää ja espresso tehdään oikein. Myös salaatit ovat oikein maistuvia. Pieneen nälkään saa esimerkiksi viinilasillisen kanssa kipollisen juustoja, oliiveja tms.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 04.07.2014
Rating: 0

Sijainniltaan loistava, palvelu aina mukavaa ja tunnelma kohdillaan. Sisustus vähän puolitiehen jäänyttä, ei kuitenkaan haittaa viihtymistä. Erinomainen leffanjälkeispaikka, kelpaa tulla myös varta vasten. Salaatit erittäin positiivinen yllätys, iso ja hyvä ilman turhaa kikkailua. Ehdottomasti syön toistekin. Plussaa myös aktiivisesta ohjelmistosta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.05.2014
Rating: -1

Salaatti räävittiin kasaan löysistä salaatinlehdistä, pikkutomaateista, ihan hyvästä kuskusista ja vissiin siellä oli avokadoakin. Koko homma ui älyttömässä määrässä balsamicosiirappia, jota oli truutattu päälle kuin loppu olisi ollut lähellä. Halloumi oli pilkottu pieniksi ja leipäpalaneb unohtui. Oli vähän laaduton kotona tehty -fiilis. En ole ikinä syönyt huonompaa salaattia, vaikka olen syönyt vihreän kortinkin paikoissa.
Salaatin huonous ja etikkainen viini harmittivat, sillä olisin halunnut paikan olevan tosi kiva. Tiskin takana oleva herra oli kiva ja hyvä asiakaspalvelija.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.01.2014
Rating: 1

Menin käymään täällä ilta-aikaan sunnuntaina. Paikassa juhlittiin ravintolan kolmivuotis-synttäreitä. Tarjolla oli ilmaista teetä ja muffinsseja. Muffinsseja oli myös gluteenittomana. Nälkäisenä tilasin salaatin, joka yllättäen oli erittäin runsas (hinta oli 9€:n ja 10€:n välillä). Mukaan sai majoneesia ja tiskin toisella puolella häärännyt omistaja ilmoitti, että sitä saa sitten lisää jos on tarpeen. Erittäin hyvää palvelua.

Ruokalista ei sinänsä ole kovin laaja. Listalla on tarjolla pientä snacksiä ja sitten tosiaan nämä salaatit.

Tämän jälkeen olen vieraillut paikassa pari kertaa ja olen ollut tyytyväinen saamaani palveluun ja paikan tunnelmaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 26.11.2013
Rating: 1

Kyl on parhaat salaatit mitä tampereelta löytää ja palvelu on AINA ystävällistä ja kohteliasta. Voi rupatella tiskillä niitä näitä eikä oo ikinä jähmeetä :) Tulee aina tervetullut olo kun tänne tulee ja ku salaatit tuodaan pöytään nii aina yllättyy et kui hyvännäkösiä ja isoja ne on. Kuvittelisin myös et raaka-aineet on hyvii myös vaikka en siitä ookaa sen enempää kyselly. Ainaki jos omistajia tietää/tuntee uskoisin näin olevan. Lisäks taustalla soi hyvä musiikki ja plussaa vinyyleistä ja vaihtuvista näyttelyistä. Ehdottomasti lemppari paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.11.2013
Rating: 0

Lista on trimmattu, mutta sekä lämpimät leivät että salaatit ovat laadukkaita ja täyttäviä. Hinta-laatusuhde kaiken kaikkiaan erinomainen. Bonuksena mahtava miljöö ja näkymät suvannolle, oi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 12.01.2013
Rating: 0

Ehdottomasti yksi suosikeistani tästä eteenpäin (: tampereelta en heti parempaa paikkaa keksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 20.06.2012
Rating: -6

Erittäin päteviä salaatteja ja pikkupurtavia. 931:n pääpaino ei taida olla yleisesti ottaen ruoalla, mutta kokonaisuus, tunnelma ja henkilökunta takaavat loistavan viihtyvyyden. Bonuksena pleikkaa ja näyttelyjä. Käyn joka kerta Tampereella ollessani.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.12.2011
Rating: 2

Community

People interested in this restaurant (3)


Location

Kehräsaari B, 33200 Tampere - Route
+358409696846
http://www.facebook.com/Ravintola931

Options