Avautuu 08:00

Ravintola Leo

hyvää luomuraaka-aineista
Arvosana 4.2 / 5

Ravintola LEO on luomuun keskittynyt ravintola tunnelmaisessa Tampereen Kauppahallissa. Laatu, paikallisuus ja luonnonmukaisuus ovat pääkriteereitämme raaka-aineiden hankinnassa.

Perheyrityksessämme yhdistyvät rentous, kotoisuus, ja modernius. Haluamme tarjota asiakkaillemme arvokkaita arjen nautintoja ylikuormittamatta lompakkoa tai ympäristöä.

Aloita päiväsi täyttävällä aamiaisella. Lounaaksi voit valita päivittäin vaihtuvasta menusta keiton, pastan tai salaatin. Tarjolla myös pikkusuolaisia. Välipalaherkuksi rakenna oma annoksesi jogurttibaarista: Voit valita mukaan esimerkiksi marjoja, mysliä ja pähkinöitä! Leivonnaiset ja itse tehdyt keksit maistuvat vieläkin paremmalta huolella haudutetun erikoisteemme kanssa. Tervetuloa herkuttelemaan!

Ravintola LEO on myös ravintola sinun kotonasi. Kysy tarjousta: järjestämme apua arjen ruokailuihin, herkutteluillan ystäville ja tarjoilut pienin juhliin (max. 50 henkeä). Purtavaa yritysten tai muiden porukoiden tilaisuuksiin onnistuu myös.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Luomu Sämpläri (burger) annos oli maistuva, mutta ylihintainen kokoonsa nähden. Sattumalta löysimme paikan - ohikulkiessa siihen ei välttämättä kiinnitä huomiota. Ruokalistat olivat hieman piilossa ja tiskiltä kysyttiin suositusta. Sämpläriburger oli nyhtöpossua ja erityisen hyvän litteän sämpylän välissä. Lisuke salaatti raikas, mutta koko annos oli mielestämme liian pieni hintaansa nähden. Paikka on himan konstikas ja koska sijaitsee lähellä ovia, oli käytävän pöytien ääressä todella viileää istua ja syödä. Asiakaspalvelu ystävällistä perustasoa, mutta kun kysyivät maistuiko - kehuminen makua, mutta sanoimme että annoskokoa oli mielestämme liian pieni hintaansa nähden - ei tarjoilija sanonut asiaan mitään vaan käänsi selkänsä ja se oli siinä. Ei mitään kiitos palautteesta ja pohdimme asiaa tms ja tervetuloa uudelleen. Vaikka maku olikin hyvä, niin en tiedä menisinkö uudestaan paikkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: 1

Ruoka oli todella maukasta. Kymmenen euron hinta täyttävästä luomu burgerista oli hyvin kohtuullinen. Paikka on pieni ja viihtyisä. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.11.2015
Arvosana: -1

Todella herkullisia ruokia, raaka-aineet tuoreita ja hyviä. Palvelu ystävällistä. Mieluinen paikka ostoskierrosten välipalojen nauttimiseen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: -1

Onneksi löysimme tiemme LEOon! Avokadopasta oli erinomainen: pasta oli juuri täydellisen al dente - just eikä melkein - ja ruoka maistui raikkaalta ja ravitsevalta. Annos oli maittavuuden lisäksi myös kaunis, mutta konstailematon. Myös palvelu oli ystävällistä ja konstailematonta, suorastaan leppoisaa. Aion ilman muuta tulla toistekin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.04.2015
Arvosana: 0

Hyvää ja raikasta päivän pastaa tarjolla. Ruokalistat hankalasti näkyvillä, ohikulkija ei tiedä mitä olisi tarjolla. Sisustus vähän konstikas: irtotyynyt ovat hankalia ja aina väärässä paikassa, pöytälevyt ja istuinlaatikot eri tasoilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.02.2015
Arvosana: -1
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.01.2015
Arvosana: 0

Menin ystäväni kanssa käymään täällä, sillä olin kuullut Leosta paljon hyvää. Pettymys oli kuitenkin aika suuri kun pääsimme paikalle. Kello oli noin neljä, joten ruoka-aikaa oli jäljellä vielä reilusti. Listasta oli vedetty jo yli kasviscurry (jota kerrotaan olevan aina tarjolla...) ja päivän keitto (pinaattikeitto) loppui juuri nenämme edestä. Listalla ainoat vaihtoehdot olivat siis poropasta, fetasalaatti ja mozzarella salaatti. Kavissyöjänä vaihtoehdot olivat siis varsin juustoiset.
Syömässä ei ollut sillä hetkellä lisäksemme ketään, joten salaatit tilattuamme istuimme odottamaan, ja tuntui että juustosalaattien pyöräyttämisessä kesti yllättävän kauan, en tosin kelloa ymmärtänyt katsoa. Kun viimein saimme salaattimme annokset vaikuttivat päällisin puolin hyviltä: vihreitä salaatteja, kurkkua, tomaattia, kastiketta. Fetasalaatissa oli oliiveja ja marinoitua punasipulia ja mozzarellasalaatissa marinoituja omenasiivuja ja appelsiinia. Annoksia syödessämme piti kuitenkin todeta, että kastiketta oli käytetty todella paljon, lautasen pohjalla olevat salaatit uivat kastikkeessa. 9 euron hinta tuntui kuitenkin hieman korkealta salaattilautasesta ja vedestä, salaatin oheen ei saanut (tai ainakaan kaupattu) leipää tai muuta vastaavaa tuomaan ruokaisuutta (tai proteiinia).
Kun lähtiessämme meiltä kysyttiin maistuiko ruoka, tokaisin, että salaatti oli ihan hyvää, mutta kastiketta oli todella paljon sain vastaukseksi vain myhäilyä ja lähdimme sitten paikalta.
Odotukset olivat suuret, mutta ne eivät oikein päässeet täyttymään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 14.11.2014
Arvosana: 0

Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.09.2014
Arvosana: -1

Keskivertolounas. Lounaslistaa ei valitettavasti taida olla saatavilla etukäteen. Paikan omistaja kertoi aiemmin, että ennen ravintolan paikalla olleen Armaksen erittäin suositut kebab-annokset tullaan pitämään listalla, mutta ainakaan itse en ole näitä annoksia sen koommin Leosta enää saanut.

Hieman harmittaa myös annosten ravintosisältö, johon ei ole taidettu suuremmin kiinnittää huomiota, kun luomuintoilu kiinnostanee ravintolaa enemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.02.2014
Arvosana: 0

Olen herkutellut LEOssa useaan kertaan ja voin lämpimästi suositella
muillekin! Hyvä lounas- ja kahvittelupaikka luomun ja hyvän ruoan ystäville. Nam! Hinta-laatusuhde kohdallaan. Rento tunnelma ja ystävällinen asiakaspalvelu. :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 09.02.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hämeenkatu 19 (Kauppahalli), 33200 Tampere - Reitti
+358505659216
http://www.ravintolaleo.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita