funkadelicatessen

8 Bewertungen

Hyvä ravintolakokemus on kuin olisi kotiinsa tullut. Palvelu on kotoisan mutkatonta. Ruoka on mielellään tulisen mausteista ja esimerkiksi soul foodia, cajun- tai kreoliruokaa, malesialaista, indonesialaista (esim. balilaista), intialaista, thaimaalaista tai hyvää nepalilaista.

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kokki

FBstä: "Ravintola Kokin perusparannus etenee aikataulussa ja valmistunee toukokuussa 2018. Uudet asiakkaat vastaanotetaan syksyllä 2018. Sillä välin voi tutustua uuden Deli-Kahvila Kupin palveluihin. Myymäläpuoli avattiin perjantaina 18.8 ja Kahvila aukeaa elokuun lopulla. Aikataulut näkyvissä www.stadinammattiopisto.fi /tuotteet ja palvelut"

https://www.hel.fi/ammatillinen/fi/esittely/tuotteet-ja-palvelut/elintarvike-ja-ravintolapalvelut/kokki

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.08.2017
Note 0

Restaurant: Ravintola Dumari

http://www. vantaansanomat.fi/artikkeli/548517-tuomarinkylan-kartanoravintola-kiinni-pysyvasti-ehti-toimia-vain-vajaat-pari-vuotta

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.08.2017
Note 0

Restaurant: Danphe

Paikka on vaihteeksi vaihtanut nimeä. Nykyään Royal Nepal.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.10.2016
Note 0

Restaurant: Danphe

Ravintolan ovessa lukee tänään 5. 1.2015 "Ravintola suljettu remontti 5.1.-6.4.2015"

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.01.2015
Note 0

Restaurant: Prankkari

Haluatko tukea ihmiskauppaa? Helsingin Kalliossa sijaitsevan ravintolan Prankkarin omistajapariskunta on tuomittu ehdollisiin vankeusrangaistuksiin ihmiskaupasta. Pariskunta värväsi sukulaismiehen Bangladeshista ravintolan kokiksi ja teetti tällä 15-tuntisia työpäiviä ilman vapaapäiviä. Mies joutui asumaan ravintolan pienessä takahuoneessa.

Pariskunta määrättiin maksamaan siskonpojalle maksamatta jääneitä palkkoja noin 54 000 euroa.

Siskonpoika värvättiin Suomeen noin vuosi sitten. Hän aloitti työt ravintola Prankkarissa marraskuussa 2014. Työpäivä alkoi aamukymmeneltä ja jatkui ravintolan sulkemisaikaan asti eli yhteen tai kahteen yöllä. Hyi saatana!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.10.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites