Küche geöffnet

Birgitta Hernesaari

Note 1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (22)

Odotimme ruokaamme 1h15min. Kun oli kulunut 50min kävin kysymässä oliko tilauksemme suhteen kaikki kunnossa. Minulle vastattiin että meidän tilaus olisi seuraavana vuorossa. Näin kuitenkin pöydästämme, että he tarjoilivat keittiöstä yli 10 hampurilaisannosta ennen kuin vuoromme lopulta koitti. Kasvishampurilainen oli huonoin mitä olen koskaan syönyt ja perunat kuivia. Hinta ei vastaa laatua. Asiakkaille olisi hyvä kertoa tilausvaiheessa, että on ruuhkaa ja antaa jokin arvio odotusajasta. En myöskään arvosta sitä, että kun olin jo kerran käynyt kysymässä ruokani perään ja kertonut odottaneeni 50min, jouduin odottamaan sen jälkeen vielä 25min vaikka minä olin henkilökunnan mukaan seuraavana vuorossa. Joku oli selvästi mennyt pieleen, sillä meidän jälkeen tulee asiakkaat saivat tilaamansa ruoat ennen meitä. Ravintola vaikuttaa muuten oikein kivalta paikalta, mutta palvelu on ollut alusta asti hidasta. Tiesin jo kokemuksesta, että ruokaa saisi odotella jonkun aikaa, mutta tällä kertaa odotusaika oli aivan liian pitkä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 20€ Hinzugefügt: 16.06.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hienot puitteet, näkymät ja sisustus. Mutta: korvapuusti, jonka mainitaan olevan "yhestä ranskalaisesta leipomosta" on rutikuiva, teesihdin alle ei ole kehitelty mitään mihin sen kupista nostaisi hauduttuaan, palvelu on osaamatonta ja ihan öissä, jopa välinpitämätöntä. Pöydistä suuri osa likaisina. Kokemusta ei ole taidettu ajatella asiakkaan näkökulmasta lainkaan. Henkilökunnalle pitäisin kyllä koulutuspäivän ennen kesäsesonkia jos olisin omistaja.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Hinzugefügt: 11.05.2017
Note 0

Vaatimaton lounas upeassa miljöössä.

Puitteet ovat upeat: meri liplattaa, terassi on viihtyisä, ravintolan rakennus ympäristöön sopiva ja ei tusinatavaraa.

Lounaalla on tarjolla burgeri tai salaatti. Valitsen salaatin 12,50 euroa.

Salaatin saapuminen kestää reilut 20 minuuttia, mutta mikäpä on odotellessa aurinkoisena päivänä terassilla. Tosin pikaisella lounaalla ei kannata tulla piipahtamaan.

Salaatti saapuu. Se koostuu lähinnä vihreästä salaatista, kesäkurpitsasuikaleista ja muutamasta kirsikkatomaatin puolikkaasta. Proteiinin lähteenä on pari palaa tempehiä. Salaatti tai tempeh eivät maistu millekään. Kastikkeiden ja suolan lisäämisen jälkeen salaatin sai syötyä, mutta nälkä sillä ei lähtenyt edes toimistotyötä tekevältä.

Olisi toiminut lähinnä alkusalaattina.

Leivoinnaiset ym. olivat herkullisen näköisiä, jäivät testaamatta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 17.05.2016
Note 0

14 e kylmästä vege-burgerista. Hyvä sijainti mutta huono ylimielinen hidas palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 05.05.2016
Note 0

Ihan mukava paikka

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 30.09.2015
Note 0

Vegeburgeri paras mitä olen koskaan syönyt. miljöö kiva. palvelussa parantamisen varaa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 04.09.2015
Note 0

Sunnuntaina salaatilla, maanantaina lounassalaatilla, molemmilla kerroilla odotusaika reilut 30min. Pyysimme lopulta salaatit mukaan, koska aika loppui kesken, meille tuotiin kasaamaton pahviloota ja pyyntö, että voitte pakata itse tuohon. Ala-arvoista toimintaa, olisivat voineet pakata salaatit keittiössä, jossa kävimme pyytämässä salaatteja mukaan..aivan ylihidas palvelu lounaspaikaksi!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.08.2015
Note 0

Salaatin tulossa kesti 45 minuuttia, minä aikana kuitenkin useat meidän jälkeemme tulleet saivat ruokansa. Tilattu salaatti oli kohtuullisen simppeli, mutta ihan ok. Sen kanssa tulleet leivänpalat sen sijaan olivat palaneet grillissä. Ehkä paikka soveltuu parhaiten juomiseen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 03.08.2015
Note 0

Aavistuksen ylihinnoiteltu hampurilainen vaan vallan suosittu näyttäytymispaikka. Neljän hengen seurue joutui odottamaan annoksia kauan ja ruoka tuotiin kolmessa erässä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.08.2015
Note 0

Ihanalla paikalla meren rannalla ja kivasti sisustettu niin sisällä kuin terassilla. Burgerit olivat erinomaiset ehkä yhdet kaupungin parhaista. Tulivat nopeasti ja palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 25.07.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Hernesaarenranta 2, 00150 Helsinki - Route
https://m.facebook.com/birgittahernesaari/

Options