Köket är öppet

Skøgul

Nordisk restaurang
Betyg 3.8 / 5

Skøgul förnyas!
Ett nytt värdpar har bosatt sig på Skøgul, som erbjuder nordisk husmanskost tillagad av högkvalitativa samt närproducerade råvaror.

Skøgul, som ligger precis i anslutning till kulturcentret i Victoriakvarteret på Busholmen, har fått en ny värd samt värdinna. Från början av november styrs restaurangen av Marja och Patrick Karlsson. Paret har en gedigen kunskap om kvalitetsrestauranger. Senast har de varit värdar för Fiskars populära Wärdshus, även kallad Wärssy, som är främst känd för deras användning av högklassiga samt närproducerade råvaror och deras traditionella Nordiska smaker, förverkligat på ett modernt vis.


Kunderfarenhet

Vegetarisk
Vegan
Tillgänglig

Recensioner (1)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Illallisella extempore perjantai-iltana. Menimme aika myöhään ja suuri osa asiakkaista oli jo illallisen loppupuolella. Ensimmäisenä vastaan iski akustiikka, eli ravintolan salissa on aika kova hälinä ja katossa ei ole akustiikkalevyjä. Ei oikein meinannut saada seuralaisen puheesta selvää.

Tarjoilija järjesti meille pöydän, mutta unohti sitten meidät vaikka oltiinkin ns. suoraan nenän alla baaritiskin edessä missä hän päivysti parin metrin päässä. Kävin pyytämässä lopulta listan ja juotavaa.

No sitten alkoi tapahtumaan. Ruokalista oli kompakti ja viinit valittu siihen.

Listalta löytyi maa-artisokka keittoa ja Kasvisrisottoa ja seuralainen otti juustolautasen alkuun ja päivän kalan, joka oli nieriää.

Keitto oli tosi hyvää, ja mietin lusikoidessani, että mitähän spesiaalia tässä oikein on. Kokki tuli kyselemään mitenkä maistui ja hän kertoi että oli hauduttanut sipulit aivan nesteeksi ja siitä puristanut pureen keittoon raidoiksi. Täydet pisteet multa. Risotossa oli maut huolella valittu myös.
Seuralaisen juustolautanen oli suuri. Ja Nieriä oikein onnistunut. Palvelussa ja miljöössä vielä uuden ravintolan kankeutta vähän, mutta jatkoon, ruoka oli hyvää!     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 27.11.2017
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Välimerenkatu 14 A, 00220 Helsingfors - Route
+358 50 346 0206
https://skogul.fi/

Options