hennaeats

10 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Fornitaly

Matkan arvoinen pizza. Soitto etukäteen kannattaa, ainakin meidän käynnillämme jonoa oli n. tunti. Antoivat soittaessa hyvän aika-arvion pizzojen valmistumisesta, jotta paikalla saattoi saapua vasta pizzojen valmistuessa. Pohja ja täytteet täytteet maukkaita, erityisen ihanaa oli tomaattikastike. Jälkiruuaksi myytiin hyvää tiramisua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 20.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: Cafe Torpet

Uusi kahvila Huopalahden aseman vieressä. Hyviä täytettyjä leipiä. Kiva irtoteevalikoima, kahvi ilmeisesti Johan&Nyströmiltä. Syyskuussa käynnistyvät kuulemma keittolounaat, pitää testata. Asiakaspalvelu ystävällistä mutta hapuilevaa. Lapset otettu hyvin huomioon: hedelmäsoseita, syöttö- ja juniorituoleja sekä iso kaksikerroksinen (!) leikkipaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 04.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: Caffe Creeta

Lounaskahvila, jossa Kreikan, Turkin ja Albanian makuja. Testattu pinaatti-feta-filopiirakkaa, baklavaa ja kadayif-leivosta, kaikki oikein hyviä. Tarjolla myös perinteisempiä kahvilatuotteita ja vaihtuva lounaslista. Teevalikoimassa ei irtoteetä. Siisti paikka, ystävällinen palvelu. edulliset hinnat. Lapsille syöttötuoli ja lelukori.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Story

Hyvä vaihtoehto halliruokailuun. Lista on sekalainen, munakkaita, lohikeitto, joku salaatti ja burgeri. Kasvisvaihtoehtoja oli niukasti. Perheemme tilasi parsapiiraan, munakkaan kauden kasviksilla ja burgerin. Piiras katosi 3v:n suihin, oli kuulemma hyvää. Munakas oli hyvänmakuinen joskin pienehkö. Munakkaan päällä ollut juusto oli vähän pliisu. Burgeri oli kuulemma hyvä ja pihvi maukas. Annoksiin ei kuulunut kummempia lisukkeita, olisi kiva jos piiraan kylkeen olisi saanut salaatin tai burgeriin perunat. Sisällä käteviä loossipöytiä ja terassilta hyvät näkymät satamaan. Asiakaspalvelu ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.08.2015
Betyg: 0

Ihana maistelumenu Brödillä. Otimme 6-7 ruokalajin maistelumenun, ja lähes jokainen ruoka oli mieleenpainuvan maukas. Alkuruuissa oli mm. pikkelöityjä tomaatteja ja superrapeita muikkuja. Pääruuissa (kala-kasvisruokavaliolla) hyvää siikaa korvasienikastikkeella ja ihanaa lohta. Jälkiruuatkin menivät nappiin ja elokuu näkyi mm. karviaishillokkeessa. Ravintolan nimi ei menussa näkynyt, vaan läpi ruuan oli tarjolla yhtä, tosin maukasta, vaaleaa sämpylää. Palvelu oli jouhevaa ja ruuista kerrottiin asiantuntevasti. Sisustuksessa paistoi läpi hotellimaisuus, mutta tila oli kuitenkin viihtyisä. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus, ja soisin muidenkin löytävän paikan! Nyt perjantai-ilta oli ihmeellisen hiljainen, johtui kenties Flowsta ja juhlaviikoista?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 15.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Pompier

Maistuvaa, laadukasta ruokaa ja ystävällinen palvelu. Söimme päivän menun, mutta vaihdoimme jälkiruuan (pientä lisämaksua vastaan). Alkuruuan punajuuri ja kotijuusto olivat maukkaita, joskin suolakiteet olivat omaan makuuni liikaa. Pääruualla lohta, kauden kasviksia ja sinappikastiketta, erinomaisia kaikki. Jälkiruuaksi ihana tarte tatin. Joustava ja lämminhenkinen palvelu!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 01.08.2015
Betyg: 1

Restaurant: Zum Beispiel

Ihan kiva lisäys Porvoon ravintoloihin. Falafelannos oli runsas ja etenkin lisukkeet ihania. Mies piti hampurilaisestaan, jonka sämpylä oli chiapata-tyyppinen. Lapsi söi nakit ja perunat, jotka olivat lastenannokseksi mielestäni turhan kalliit (9e?). Jälkiruuan lakusuklaakakku oli kuivahko. Miinusta myös lievästä ruokalafiiliksestä ja itsepalvelusta. Ruokia odotettiin pitkään, vaikka henkilökuntaa näytti olevan hyvin paikalla. Voisin tulla uudestaan lounaalle, mutta kakut ja kahvit kannattaa hakea jostain tunnelmallisemmasta paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 04.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Skiffer Liuskaluoto

Liuskalla lapsen kanssa. Jaoimme Soignonin (vuohenjuusto, mansikka, pinjansiemen, rucola). Pizza oli freesin makuinen: täytteitä oli sopivan vähän, raaka-aineet laadukkaita ja yhdistelmä toimi hyvin. Pizzapohja oli helposti murustuva, mutta muuten maukas. Jälkiruuaksi todella suklainen artesaanijäätelö, joka tyydytti suklaahimon tehokkaasti. Jäätelömakuja voisi olla useampia, ainakin tällä kertaa suklaa oli ainoa vaihtoehto. Skifferiä voi suositella rentoon kesäpäivään, jolloin pizzaa voi sulatella tekemällä kävelyn aallonmurtajaa pitkin Uunisaaren puolelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 19.07.2015
Betyg: 1

Restaurant: Bon Temps Cafe

Ihana kahvila Meikussa. Kävimme aamiaisella miehen ja 1-vuotiaan kanssa. Aamiaissettejä oli useampi ja niitä sai joustavasti muokata tarpeen mukaan. Otimme Bon temps-aamiaiset , miehelle perusversio cappuccinolla (+2e) ja minulle vegeversio (kinkku vaihdettiin cheddariin). Setti oli loistava: Juustoja (mm. chevre ja manchego), kasviksia (vaihdoin omani toisen setin paahdettuihin vihanneksiin) sämpylä, kananmuna (olisi voinut olla vähän löysempi), croissant (loistava) ja suklaakakku (pieni pala täydellisyyttä). Teet olivat The huoneelta ja kahveja ainakin Johan&Nordströmiltä ja Good Life Coffeelta. Kahvilasta löytyi yksi syöttötuoli ja yksi juniorituoli, toinen syöttötuoli ei olisi pahitteeksi. Lapsi otettiin lämpimästi vastaan ja pyynnöstä saatiin kurkkuviipaleet omien soseiden kaveriksi. Palvelu oli lämminhenkistä ja paikasta poistui hyvillä mielin.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 13€ Tillagt: 19.07.2015
Betyg: 0

Restaurant: Toinen Keksi

Suositusten perusteella valitti kahvila osoittautui oikein hyväksi. Palvelu oli ystävällistä ja lapset otettiin lämpimästi vastaan. Tila oli hallimainen mutta viihtyisä. Seurueemme söi foccaciaa, patonkia ja piirasta, jotka kaikki maistuivat hyvin. Jälkiruuaksi otimme kakut. Sitruunakakku oli ihana, marjakakku vaisumpi esitys. Sekä juomien että kakkujen mukaan tuli suklaaseen kastettuja viinirypäleitä ja mansikoita ym. pikkuherkkuja. Varta vasten tänne ei kannata ajaa, mutta Salossa vierailevalle vahva suositus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.06.2015
Betyg: 0


Followers

Followers (1)


Following (1)