Closed now

Johan&Nyström

Betyg 3 / 5

Recensioner (21)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Jos haluaa palvelua, tämä on väärä paikka. Myyjät katsoivat jo saapuessa nenänvarttaan pitkin, en selvästi sopinut hipsterieliittitunnelmaan. Palvelu oli nihkeää, myyjiä näytti ärsyttävän asiakaspalvelu. Sain kuitenkin teetä, seudun hintatasoon nähden vain hieman ylihinnoiteltu (yksi tee 3e, ei santsia). Tee oli hyvää ja miljöö mielyttävä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.11.2015
Betyg: 1

Tänne kannattaa tulla kahvin vuoksi. En ole syönyt mitään, koska ruoka on aika kallista, mutta se vaikuttaa herkulliselta. Palvelu on omalla kohdallani aina ollut hyvää ja baristat miellyttäviä. Osa ei puhu suomea, joten jos ei uskalla sanoa "coffee", kannattaa suunnata toisaalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 2€ Tillagt: 02.11.2015
Betyg: -1

Niin mukava tunnelma, yläkerrassa retrofiilis "katossa", sohvat ja nojatuolit kotoisia. Latte ja croisantit ja raakakakku niin hyvää. Upeeta saada nauttia leppoisasta kahvilamiljööstä KOIRIEN kanssa. Meillä 4 koiraa, ihana että niiden kanssa saa tulla kahvilaan, nyt oli pienet mukana. Niin kivaa ikinä!!!!!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 12€ Tillagt: 27.10.2015
Betyg: 0

Join mustaa, maustettua teetä tässä kauniilla paikalla sijaitsevassa maahantuojan esittelykahvilassa. Tee on kitkerää ja hapanta. Kupit olivat jokseenkin tympeitä. Onneksi hunajaa oli saatavilla. Ulkona laiturilla sijaitsevat värikkäät metallipöydät ja -tuolit ovat karmeita, kiikkeriä ja kamalat istua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 3€ Tillagt: 17.09.2015
Betyg: 0

Äkkiseltään laadukasta syötävää ja juotavaa, mutta selvästi ylihinnoiteltua ja tästä syystä kokemukseni jäivät "halvemman" hintatason tuotteisiin.

Ylihinnoittelu on selkeästi nähtävillä ja ei tehnyt mieli ostaa mitään pientä, noin 8 euron kakkupalaa. Ylihinnoittelu korostuu hitaan ja hällä väliä-tyyppisen palvelun takia. Ulkomaalainen työntekijälle sana "luomu" ei soita nähtävästi mitään kelloja. Mielestäni aika keskeinen termi kuitenkin tämän liikkeen toiminnassa. Seuralaiseni kysyessä lisätietoa yksinkertaisesta asiasta, asiaan luvattiin palata tarkistuksen jälkeen. Meni 5 minuuttia ja työntekijä oli näemmä unohtanut koko asian ja meni ulos. Voisin ymmärtää tämän jos kyseessä olisi jonkinlainen kysymysten tulva asiakkaalta, mutta tässä tapauksessa nämä kaksi kysymystä olivat ainoita mitä esitimme henkilökunnalle ja molemmat kysymykset eri henkilölle.

Ainoat istumapaikat mitä löysimme, olivat baarituolilla ikkunalaudalla, jotenkin outo fiilis kahvitella selin saliin päin, kun ikkunakin oli niin pieni ettei tarjonnut katseltavaa. Tuli fiilis että asiakaskunta varaa aika pitkiksi ajoiksi paikat kahvilasta. Siellä istutaan ehkä tuntejakin ja maksaville asiakkaille ei paikkoja tahdo vapautua.

Ei millään tavalla hintansa väärti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 05.10.2014
Betyg: 0

Paikan taso on romahtanut. Vuosi sitten sain vielä hyvää palvelua, kahvia ja kakkua. Nyt kesällä 2014 kaikki oli poissa.

Kassalla raakakakuista kysyminen näytti ärsyttävän tarjoilijaa. Tuli painostava tunnelma enkä kokenut olevani tervetullut kysymyksineni. Kahvin paahtoa ja makua ei osattu selittää, ei edes suositeltu mitään. Teevalikoima ei ollut esillä. Kiitos ja ole hyvä eivät kuuluneet kassalla palvelleen miehen sanavarastoon. Hänen tuodessaan tarjoiluja pöytään tuskin kuulin, mitä hän mutisi (ilmeisesti "espresso").

Raakakakkuni minimaalinen pala oli ylihinnoiteltu. Lisäksi se maistui pahalta. Kakkua tehdessä oli manteleiden sekaan päässyt ilmeisesti karvasmanteli tai useampi, joten se oli kakun vahvin maku - ei suinkaan mustikka, jonka nimellä kakku myytiin.

Jatkossa vältän tätä paikkaa ja hankin kahvi- ja raakakakkunautintoni muualta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 14.07.2014
Betyg: 4

Omaperäiset raakakakut ovat herkullisia, niissä maistuvat oikeat marjat eikä liika makeus. Tila on hienon 'historiallinen', mutta yleensä joutuu tyytymään epämukavaan istuma-asentoon vanhalle sohvalle tai baarituolille. Kahvi- ja teevalikoima hyvä, mutta tee tuodaan liian laihana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 13.06.2014
Betyg: 0

Viha-rakkaussuhde. Aloitetaan positiivisesta. Tila on mieletön; avara ja kaunis ja tunnelma on kellonajasta riippuen sopivan pysähtynyt. Kahvit kuuluvat helposti Helsingin viiden parhaan joukkoon - teknisesti homma on täysin kohdallaan ja pavuissa on hyvää variaatiota. Ongelmana on kuitenkin palvelu. Selvästi taustalla piilevästä ystävällisestä tarkoituksesta huolimatta tuppisuinen ja hidas palvelu ei palvele tarkoitusta. Yli 15 minuutin odotusajat eivät kuulu kahvilaan. Tuntuu että fokus on pahasti aivan jossain muualla kuin asiakkaassa. Siitä huolimatta käyn täällä, koska kahvi on hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.06.2014
Betyg: 0

Poikkean Johan&Nyströmille hyvän kahvin, ystävällisen palvelun ja sopivan rauhallisen miljöön vuoksi. Raakakakut ovat maukkaita ja juustoleipä (leipää, juustoa ja voita) juuri sopivan yksinkertainen omaan makuun. Nautiskelun ohessa voi lueskella Hesaria ja/tai aikakauslehtiä. Koirakaverille on tarjolla haluttaessa raikasta vettä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 21.04.2014
Betyg: 0

Tunnelmallinen hipsteripaikka, tosin hieman elitistinen fiilis jäi ekasta kerrasta. Hinnat korkeat, mutta toisaalta kahvi- ja teevalikoimat ovat erinomaiset ja henkilökunta tietää mitä tekee ja valitsee. Kokeilin viikonloppuna ensimmäistä kertaa raakabrunssia. Se oli hyvä, mutta väittäisin että ylihypetetty. Erilaisia suolaisia herkkuja oli tarjolla kyllä (nam nam!), mutta osa safkasta loppui eikä sitä tuotu lisää. Jälkkäriksi oli tarjolla vain yksi raakakakku. Kakku oli tosi jees, mutta ei lähellekään parhaiden nauttimieni raakakakkujen makuilotulitusta. 30 euron edestä olisin kaivannut brunssilta innovatiivisempaa ja monipuolisempaa otetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.03.2014
Betyg: 0


Läge

Kanavaranta 7 C, 00160 Helsingfors - Route
+358415415552
http://johanochnystrom.fi

Options