Opens at 08:00

Signora Delizia

Betyg 4.7 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Aika pysähtyy, pikkusälän määrä pienessä paikassa ei poista viihtyisyyttä. Kahvi erittäin hyvää. Omistaja mukava. Loistopastaa mukaan kotiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.11.2014
Betyg: 0

Great coffee, cosy place and plenty of Italian delicatessen! Vincenzo and Tytti run this caffee with great taste, love and care. I bought a lot of different pastas, souces, cookies, chocolates, cakes,... and I was not let down once. They pick the best products, straight from Italy. They recently (more than) doubled the size of the place, so now it's easier to find a comfy armchair all for you :-) And check out their kiosk in summertime, just across the street!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.11.2014
Betyg: -1

Kylmänä talvipäivänä pistäydyimme kaakaolle. Saimme mukavaa palvelua italialaisaksenttisella suomen- ja englanninkielellä. Kaakao, sacher- ja kakkupala olivat kaikki niin suklaisia, että tuli ihan chocolate overload! Hyllyissä olleet tuotteet ja leivotut leivät näyttivät hyviltä joten täytyy palata ostoksille joku kerta. Asiakaspaikkoja on aika niukasti (n. 10) mutta kahvila on erittäin tunnelmallinen ja suosittu. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 20.01.2014
Betyg: 1

Loistava kahvi, ihana, ystävällinen palvelu. Koira on myös yhteen nurkkapöytään tervetullut!
Myynnissä ihanaa pastaa, oliiviöljyä ja balsamicoa. + erilaisia säilykkeitä ja makeita juttuja, mitä en ole kokeillut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.01.2014
Betyg: 1

Fantastic authentic Italian café.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.07.2013
Betyg: 1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.02.2013
Betyg: 0

Kävimme jouluostoksilla ostamassa ihanan italialaisen joulukakun ja samalla nautimme cappucinot ja espresson. Kysymyksessä ei ole ihan normaali suomalaiskahvila, vaan myynnissä on italialaisia herkkuja (pastaa, öljyjä, suklaata ja keksejä jne...) ja näiden ohessa tarjolla on kahveja ja kaakaota. Paikka on oikein tunnelmallinen ja onnistunut. Kahvilapöytiä on vain kolme (enepää ei kyllä paikkaan mahtuisikaan), klassinen musiikki soi taustalla ja kahvin tuoksu on huumaava. Tämän lisäksi cappucino oli erittäin hyvää ja edullista (2 euroa). Pastat joita ostimme olivat myös onnistuneita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.01.2013
Betyg: 1

Superb Italian-style coffee happily made to our requirements and served with some biscuits. We returned several times. The coffee was great. The service was excellent.
Stewart Jackel

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.08.2012
Betyg: 3

They claim they have the best espresso in Helsinki and they actually do! Excellent italian espresso and cheaper than usual (2 euros). The café is really nice but very small, so big groups shouldn't go. They have a lot of high quality Italian food on sale, I tried few things and they were even better than in Italy itself! Much suggested.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 06.07.2012
Betyg: 1


Läge

Satamakatu 5, 00160 Helsingfors - Route
045 8615959
http://www.signoradeli.com/index.html

Options