MikkoMan

7 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Skiffer Erottaja

Ravintola oli lounasaikaan aivan tupaten täynnä, tilaa löytyi kun hieman raivattiin. Ravintolan pienuus on tavallaan vahvuus, hyvin italiaistyyppistä menoa ja tulee myös nopeammin syötyä ja lähdettyä pois. Pizzat olivat oikein hyviä, pohja rapea eikä lainkaan pullamainen. Sikapizza oli erinomaisella tavalla rasvainen ja maistuva, kunnollinen äijäpizza siis joka on parasta nauttia kylmän oluen kanssa. Ravintolan palvelu on ripeää, joustavaa ja paikkaan sopivaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.01.2013
Betyg: -2

Restaurant: Ateljé Finne restaurang

Kävimme nautimassa illallisen pitkän kaavan mukaan, sisältäen kaikki talon suosittelmat viinit ja juomat. Ruoka oli todella hyvää ja onnistunutta. Pöytäseurueessa tilattiin kalaa, joka ei päässyt samalle tasolle kuin muut annokset, tämä ei kokonaisuutta haitannut. Sianpääsyltty oli aivan uskomattoman hyvää ja suussasulavaa herkkua, muutenkin raaka-aineissa oli oltu huolellisia jo valinnasta lähtien. Tarjoilu oli konstailematonta, rentoa ja asiallista, mitään turhaa hifistelyä ei ollut ilmassa, eikä sitä kaivattukaan. Ravintolassa on paljon Gunnar Finnen veistoksia ja luonnoksia, olisi varsin asiallista jos henkilökunta edes jotain teoksista tietäisi, nyt teokset jääväy historiattomasti seinille koristeiksi. Suosittelen ravintolaa hyvästä suomalaisesta ruuasta pitävälle ja aidosti rennosta tunnelmasta pitäville.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.01.2013
Betyg: 1

Restaurant: Trattoria Sorrento

Kävimme tyttäreni kanssa ohikulkumatkalla syömässä Kuopion ainoassa aidossa italialaisravintolassa ja yllätyimme todella positiivisesti. Otimme alkuun yhteisesti kasvisbruchettan, helteisenä kesäpäivänä se maistui juuri oikealta ja Italialta. Tyttäreni mielestä (14 v) se oli liian suolainen, minusta taas juuri oikean makuinen ja todella freesi. Pääruuaksi söin merellisen pasta-annoksen, se oli myös OK, ei mitenkään erikoinen mutta voittaa kaikkien Kuopion ravintoloiden pastat mennen tullen. Tyttäreni ottama Carbonara pasta oli erinomainen, annoskateus iski. Tunnelmaltaan paikka oli kuin italiaan olisi tultu, kuuma oli ja vauhti sekä rentous oli ihan ehtaa Italiaa. Palvelu pelasi, ruoka tuli nopeasti ja ystävällisesti. Toivottavasti Sorrento löytää paikkansa kuopiolaisten keskuudessa ja olisi myös jatkossakin yhtä suosittu kun se oli käydessämme. Asiakkaina oli yllättävän paljon turisteja jotka puhuivat italiaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 15.06.2013
Betyg: 0

Restaurant: Kampela

Kahvila Kampela yllätti mukavalla tavalla. Lohikeitto (kermainen) oli erinomaista, lohi ja perunat olivat selkeästi omana elementtinä mukana. Keitto oli myös helteellä maistuvaa. Kahvilassa oli paljon hyvän tuulisia asiakkaiya, myös henkilökunta oli samanlaista. Nuoria ja iloisia tyttöjä. Pannarin olisi saanut Lohikeiton lisäksi olisi saanut vielä pannukakkua, nähtyäni minkä kokoinen se oli päätin että jätetään seuraavaan kertaa. Oikein kotoisia ja mukava pistäytymispaikkaa kesällä ja syksyn hetkinä toimii myös varmasti hyvin. Näyttää olevan Uutelan kävelijöiden ja veneilijöiden suosima paikka, enkä ihmettele lainkaan. Yrittäjä on aktiivisesti mukana , siitä iso plussa myös.

Koirat olivat myös tervetulleita, oli juomakupit ja muut odottamassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 15.06.2013
Betyg: 0

Restaurant: Signora Delizia

Kävimme jouluostoksilla ostamassa ihanan italialaisen joulukakun ja samalla nautimme cappucinot ja espresson. Kysymyksessä ei ole ihan normaali suomalaiskahvila, vaan myynnissä on italialaisia herkkuja (pastaa, öljyjä, suklaata ja keksejä jne...) ja näiden ohessa tarjolla on kahveja ja kaakaota. Paikka on oikein tunnelmallinen ja onnistunut. Kahvilapöytiä on vain kolme (enepää ei kyllä paikkaan mahtuisikaan), klassinen musiikki soi taustalla ja kahvin tuoksu on huumaava. Tämän lisäksi cappucino oli erittäin hyvää ja edullista (2 euroa). Pastat joita ostimme olivat myös onnistuneita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.01.2013
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Meche

Ruoka oli asiallisesti tehtyä, mutta ei lainkaan sen hehkutuksen veroista jota olin kuullut. Odotukset taisivat olla hieman liian korkealla paikan ja ruuan laadun suhteen. Ruoka oli mielikuvituksetonta ja yllätyksetöntä, eikä missään vaiheessa tullut sitä positiivista tunnetta oonistuneesta makujen kombinaatiosta. Tarjoilu pelasi rennosti ja ryhdikkäästi, ollen samalla nopeaa ja asiallista. Ravintola on aivan liian täyteen ahdettu ja meluisa, tästäkään syystä käynti ei ollut kovinkaan mieluisa, koska seurustelu kävi käytännössä mahdottomaksi huutavien hipstereiden ympäröimänä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.01.2013
Betyg: -1

Restaurant: Koivumäen Kartano

Koivumäen Kartano on hieman syrjässä Kuopion keskustasta ja paikalle pitää asiakseen tulla (olimme väitöskaronkassa vieraana). Kevään aikana alkaa kuulemma säännöllinen julkinen liikenne Koivumäelle, se lisää varmasti myös satunnaisten kävijöiden määrää. Talvinen maisema oli upea ja kesällä veilä upeampi. Kartano on upea 1900-luvun alun Jugend-kartano ja tästä syystä ainulaatuinen kokemus. Itse juhla meni upeasti, henkilökunta on osaavaa, avuliasta ja rentoa. Illallinen oli erittäin hyvä, mutta perinteinen. Entrecote-pihvi oli onnistunut ja jälkiruoka myös, viinit olivat hyvin valittuja ja ruokaan sopivia (en tiedä oliko henkilökunta valinnut, vai isäntämme). Olisin toivonut kuitenkin hieman enemmän paikallista ruokaa ja osaamista, varsinkin kun sitä Kuopion alueelta löytyy paljon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.01.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites