Unbekannt

Koivumäen Kartano

Note 4.8 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kartanon palveluista tuli käytettyä cateringia mansikkakermakakun muodossa, joka oli oivallisen makea ja sopuhintainen. Synttärisankari ja vieraat tykkäsivät.

Aiemmin tuli käytettyä kartanon kellarin sauna- ja kokoustiloja joulukokouksen/yhdistyksen pikkujoulujen muodossa. Hyvät, tuhdit eväät oli silloinkin ja kivijalassa oli mukava kokoustaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 24.01.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Todella hyvä ruoka ja miljöö todella upea!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.01.2016
Note 0

Ihastuttava paikka, todella hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.01.2016
Note 0

Upea miljöö. Mahtavaa ruokaa, ystävällinen pavelu ja lämmin tunnelma. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.01.2016
Note 0

Sijaitsee upeassa kartanossa. Muutaman kerran olen täällä ollut juhlissa, enkä ole koskaan pettynyt. Myös pohjakerroksen saunaosastolla olen muutaman kerran ollut. Sinne saa tilattua myös ruuat ja juomat.

Ruoka on aina ollut todella hyvää. Oli kyse sitten perinteisestä juhlabuffetista tai a la carte-listan ruuista. Tasokas keittiö. Myös henkilökunta on aina ollut asiantuntevaa ja ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.09.2014
Note 0

Matkalla pohjoisesta etelään etsimme lounaspaikkaa ja suosituksesta päädyimme lounaalle Koivumäen kartanoon.
Miljöö aidon kartanomainen ja kun oli kaunis kesäpäivä nautimme lounaan pihalla, puiden katveessa.
Ruoka oli konstailematoman hyvää. Alkupalapöytä monipuolinen, marinoidut tatit herkullisia! Molemmat pääruuat maittavia.
Voi siis suositella todellakin hyvillä mielin!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 24€ Hinzugefügt: 04.08.2014
Note 0

Koivumäen Kartano on hieman syrjässä Kuopion keskustasta ja paikalle pitää asiakseen tulla (olimme väitöskaronkassa vieraana). Kevään aikana alkaa kuulemma säännöllinen julkinen liikenne Koivumäelle, se lisää varmasti myös satunnaisten kävijöiden määrää. Talvinen maisema oli upea ja kesällä veilä upeampi. Kartano on upea 1900-luvun alun Jugend-kartano ja tästä syystä ainulaatuinen kokemus. Itse juhla meni upeasti, henkilökunta on osaavaa, avuliasta ja rentoa. Illallinen oli erittäin hyvä, mutta perinteinen. Entrecote-pihvi oli onnistunut ja jälkiruoka myös, viinit olivat hyvin valittuja ja ruokaan sopivia (en tiedä oliko henkilökunta valinnut, vai isäntämme). Olisin toivonut kuitenkin hieman enemmän paikallista ruokaa ja osaamista, varsinkin kun sitä Kuopion alueelta löytyy paljon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.01.2013
Note 0

Palvelu oli ihan ok, mutta noutopöydästä on kohtuutanta maksaa 33€, kun ruoka on todella tasotonta hitaan nähden (mm. saariosten tekemää risottia, perunat hunoja, jälkiruokaa tasotonta: suklaamoussea ja suklaa konvehteja) Edes lapsista ei saanut alennusta, eli kaikki maksavat sen 33€, vaikka he eivät syöneet juuri mitään. Paikka on ihan surkeassa kunnossa: tapetit irtoilee ja muuta. En suosittele ravintolaa kenellekkään...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 33€ Hinzugefügt: 09.12.2012
Note 0

Täällä on aivan mahtavat ruuat. Lihat ja kakut sulavat suussa. Itse paikkahan on aivan upea. Historiallinen kartano maalaismaisemissa. Tämä kannattaa valita juhlien pitopaikaksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.12.2011
Note 0

Hieno, romanttinen ympäristö ja maukas, edullinen sunnuntailounas. Lounaalla runsaasti ja monipuolisesti ruokaa ja hinta oli halvempi kuin pääkäupunkiseudulla vastaavissa. Palvelu oli ystävällistä, mutta iso miinus sisällä kartanossa ja ruuissa pörräävistä kärpäsistä! Ne häiritsivät ruokarauhaa ja tietysti olivat epämiellyttäviä. Olisiko ruokien päälle voinut laittaa suojuksen tai oville helmi/verkkonauhat. Maalla tietysti oltiin, mutta ei sekään kaikkeen ole selitys :(

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 03.08.2010
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio - Route
017-3614291
http://www.koivumaenkartano.com

Options