_ABC_

92 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Hero: Updated vast amounts of information

Blog link

Recensioner (92)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Mandala

Kuopioon avattiin ensimmäinen nepalilainen vain muutama vuosi sitten ja sen taival on ollut yhtä voittokulkua asiakkaiden suhteen. Kun kuulin uudesta paikasta ensimmäisenä tuli mieleen että mitenhän tämä pystyy haastaman aiemman ravintolan joka on huippusuosittu.

Kävin lounaalla ja sen jälkeen olen käynyt myös illalla syömässä. Täällä lounas on buffeetyyppinen ja ruoka oli oikein hyvää. Aivan Kuopion aasialaisten kärkeä. Oikeastaan vain Kuopion toinen nepalilainen on parempi. Sama illalla. Oikein hyvää mutta nepalilaisten keskenäisen häviää. Se tuskin kenellekään on mikään uutinen. Täällä on kuitenkin tarjolla paljon sellaista mitä toisessa nepalilaisessa ei ole, joten kyllä täälläkin tulee käytyä jatkossa. Myös kun lounasaikaan kun nälkä on kova suuntaan tänne buffeen takia. Buffeeseen kuuluu myös mm. naan, raita ja mangolassi, joita saa ottaa rajattomasti.

Henkilökunta on myös täällä oikein ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.04.2015
Betyg: 0

Restaurant: Golden Dragon

Ei nyt mikään kovin ihmeellinen kokemus lounasbuffeesta. Ehkä kuitenkin peruskiinalaista parempi. Lähinnä thaimaalaisten ruokien takia joista itse tykkään enemmän. Näitähän ei yleensä kuopiolaisissa buffeissa näy. Sushi myös ihan hyvää. Paikka ei sisustukseltaan yhtään itämainen, mutta eipä lounaalla haitannut. En tiedä sitten illalla. Ikkunoista ihan kivat näkymät alas kadunvilinään. Itsellä paikassa palaili mieliin paikalla aikoinaan ollut baari.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.04.2015
Betyg: 0

Restaurant: Mount Ganesh

Syötiin porukalla pitkä kaavan kautta. Ruoka erinomaista. Käymistäni Suomen nepalilaisista aivan kärkikastia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.03.2015
Betyg: 2

Restaurant: Tokyo

Kauppakeskus Apajaan torin alle on avattu lähes yhtäaikaa kaksi japanilaista ravintolaa. Tokyo oli näistä se joka oli upea elämys.

Paikka on tosiaan saatu hyvin rauhallisen oloiseksi. Ruoka oli oikein hienosti aseteltu laatikkoon, jotka tarjoiltiin pöytään. Lounaaseen kuului sushin lisäksi lämmin ateria ja misokeitto, joka vaikutti paremmalta kuin Matkuksen japanilaisessa.

Sushit olivat hyviä. Pääruuan liha oli paistettu oikein meneväksi ja oli todella hyvää. Tykkäsin paljon tästä paikasta.

Lounaiden hinnat taisivat olla 11€-15€.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 20.12.2014
Betyg: 0

Restaurant: Kunpu

Kokemus sushilounaasta.

Ruoka hienon näköisesti esillä. Susheja monenlaisia ja kokoisia. Suurimmat kylläkin omaan makuun liian isoja. Monia mielenkiintoisia täytteitä susheissa. Useat niistä toimivat hyvin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 20.12.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Kreeta

Erittäin hyvä maku jäi tästä ravintolasta ja varsinkin sen ruuasta. Tykkäsin ruuasta todella paljon. Ruoka maistui aidosti kreikkalaiselta ja oli maukasta. Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 13.07.2013
Betyg: -1

Restaurant: Koivumäen Kartano

Sijaitsee upeassa kartanossa. Muutaman kerran olen täällä ollut juhlissa, enkä ole koskaan pettynyt. Myös pohjakerroksen saunaosastolla olen muutaman kerran ollut. Sinne saa tilattua myös ruuat ja juomat.

Ruoka on aina ollut todella hyvää. Oli kyse sitten perinteisestä juhlabuffetista tai a la carte-listan ruuista. Tasokas keittiö. Myös henkilökunta on aina ollut asiantuntevaa ja ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.09.2014
Betyg: 0

Restaurant: Panza Kuopio

Mukavan oloinen tulokas Kuopiossa. Ei täällä ennen ole saanut oikeaa meksikolaista ruokaa. Paikka tunnelmallinen. Henkilökunta rentoa ja leppoisaa. Tänne ei kannata mennä liian jäykkisasenteella sen verta rennolla setillä henkilökunta vetää.

Ruoka oli ihan hyvää. Jotain kuitenkin puuttui, kun hintaakin suhteellisen pienellä annoksella oli 16€. Verrattuna meksikolaisiin ravintoloihin joissa olen maailmalla käynyt oli liha maustettu aika olemattomasti. Annos oli vähän mauton.Selvästi enemmän särmää ja makukarnevaalia suuhun olisin kaivannut. Salsat kaipasivat myös enemmän makuja. Lisäksi mustapaputahnan puuttuminen kummastutti.

Kokonaisuutena tästä paikasta jäi kuitenkin enemmän positiivisia asioita mieleen. Hyvässä seurassa tuolla kuluu helposti monta tuntia. Olutvalikoimiin voisivat ottaa mukaan vielä meksikolaisista esim Negra Modelon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 23.05.2014
Betyg: 1

Restaurant: Festa Deli & Wine

Oikein miellyttävä ja ennen kaikkea rentouttava kokemus! Täällä viettää iltaa hyvässä seurassa todella mielellään.

Viinin kanssa nautitut tapakset olivat niin erinomaisia, että niitä tuli tilattua useampi lautanen illan mittaan.

Suosittelen! Täällä käynti jättää hyvän mielen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.05.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Urban

Oikein erinomainen luonas. Fine dining-tason lounasravintola. Hienostuneen oloinen ja kuitenkin tunnelma rento.

Kuopion ravintolaskenen helmiä kannattaa tutustua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.05.2014
Betyg: 0


Followers