Opens at 11:00

Panza Kuopio

mexican
Rating 4.5 / 5

Mexican restaurant called ¡Panza! is heavily influenced by the Middle American Street Food spirit. ¡Panza! serves Mexican tastes for lunch and enjoys Siesta before moving to the evening service. On Sundays a brunch is served. The food is a mixture of new, old, Street Food and Fine Dining-elements with a relaxed and easy approach. Vegetarians have been taken into the same consideration as anyone else wanting a trip to the Middle American cuisine. While the food shines in it’s spotlight the team behind the bar delivers the same consistency in a glass as well. Bienvenido!


Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Special diets

Reviews (71)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kannattaa suunnata Panzaan jos halajaa rentoa meininkiä, kohtuullisia hintoja (4 ruokalajia 36€! !!) ja silti kunnon safkaa joka pyyhkii ketjupaikoilla lattiaa. Ceviche on aina pakko ottaa alkuun ja onneksi annoksen pienet yksityiskohdat ja viimeistelyt muuttuu aika-ajoin, ei joudu joka kerta täysin identtistä versiota syömään. Cocktailit iso bonus, niitä saattaa mennä illallisen aikana helposti 4-6 kappaletta! Hinnoistaan huolimatta korkeatasoinen paikka vaikkakaan ei mikään tajunnanräjäyttäjä.. toisaalta jos sellaista odotit, olet väärässä paikassa. Elämysiltoja varten on esimerkiksi Urban tai Musta Lammas. Panzan kokonaisvaltaista rentoutta ei pysty päihittämään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 29.11.2017
Rating: 0

Olimme Panzassa syömässä kaveriporukalla ja kaikki ihastuivat sekä ruokaan että paikkaan. Ruoka oli tuoretta ja hyvää (testasin chevichen, nachot + erinomaisen guacamolen ja kalatacot), palvelu ystävällistä ja Panzan sisustus viihtyisä ja ihanan värikäs. Harmi etten asu Kuopiossa, täällä tulisi muuten käytyä usein! Ainoa miinus tulee musiikista, joka saisi olla teemaan sopivasti meksikolaistyylistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.07.2016
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.04.2016
Rating: 0

Ystävänpäivä brunssi oli pettymys. Ruoka ei mitään ihmeellistä. Salaattipöydässä ja lämpöisessä samaa couscous salaattia, toinen vain voimakkaammin maistettu. Juustomakaroonia

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.02.2016
Rating: -1

Miksi tämä muka suomen ykkösravintoloita? On tainneet henkilökunta käydä itse itseään arvostelemassa. Huono ja epäystävällinen palvelu, ruoka tasoltaan jo Amarilloa!
Musiikki aivan liian kovalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 16.01.2016
Rating: -1

Ruoka oli mautonta. Pääruat tarjoiltiin ennen kuin alkupalat oli ehditty syödä. Nacho pussin päällä oli ilmeisesti istuttu sillä tarjottiin nacho lastujen sijaan nachomuruja. Salsa muuten hyvää, mutta vetistä.
En suosittele kenellekään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 10.01.2016
Rating: 0

Mauton ruoka ja huono palvelu. Yliarvostettu

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.12.2015
Rating: -1

Testasin enchadon alkupalaksi ja kala-enchiladan listalta. . jotain toimitushäikkää, joten listalla oli vain puolet normaalista valikoimasta, mutta enpä olisi arvannut että syön parasta meksikolaista mitä olen kuunaan maistanut. Paikka oli sisustettu hauskan rennosti, erilaisia chilisooseja oli hyvä valikoima (eikä yksikään ollut onneksi tabascoa!) ja homma toimi sutjakasti vaikka paikka oli täynnä. Tänne on päästävä vielä toistamiseenkin vaikka asutaan 500km etäisyydellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 23.12.2015
Rating: 1

Suheellisen edullinen paikka, jos et ole tottunut meksikolaiseen kysy tarjoilijalta suositukset, ruoka oli todella hyvää ja jälkiruoka myös!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.11.2015
Rating: 0

Toinen kerta tässä ravintelissa ja ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa. Järkyttävän hyvät ribsit ja ritari jälkkäriksi on piste iin päälle. Palvelu pelasi hyvin, eikä ruokia tarvinnut odotella liian pitkään. DJ voisi laittaa musiikkia 2 naksua pienemmälle. Tullaan uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 06.11.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Ajurinkatu 26, 70100 Kuopio - Route
044 7060800
http://www.panza.fi/

Options