Closed now

Golden Dragon

Rating 4.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (16)

Saavuin ravintolaan hieman sulkemisaikaa. Ravintolassa ei silloin ollut muita asiakkaita. Omistaja pahoitteli, että buffetpöydän antimet ovat jo aika vähissä tähän aikaan illasta. Omasta mielestä ruokaa oli hyvin ja rupesinkin aterioimaan. Hyvää ruokaa ja kaiken kruunasi omistajan tekemä jälkiruoka.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 21.09.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

parasta sushia ja kiinalaista, mitä oon tässä kaupungissa syönyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 25.03.2016
Rating: 0

Runsas ja perinteinen kiinalainen buffet. Kävin testaamassa paljon kehutun Golden dragonin lounasbuffeen. Tarjonta oli todellakin runsas. Tarjolla oli mm. tomaatti-munakeittoa, paistettua nuudelia ja riisiä, keitettyä riisiä, paistettuja kasviksia, kahdenlaista kanaa, nautaa ja possua, tofua kasviksilla, friteerattuja sipulirenkaita, mustekalaa ja kanaa, kevätkääryleitä, muutamia susheja, salaatteja, säilöttyjä suolakurkkuja ja punajuurta, jalopenoja, oliiveja, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä (ananas, vesimeloni), paahdettua sipulia ja maapähkinöitä, loistavia tuoreita ”perunapannareita”. Kaikki ruokalajit olivat tehty laadukkaista raaka-aineista ja maistuivat hyviltä. Miinusta kuitenkin tulee melko epäonnistuneesta frittitaikinasta, joka oli aivan liian murenevaa ja haurasta sekä sitä oli todella paljon suhteutettuna itse pääraaka-aineeseen. Jälkiruuaksi oli kahvin kanssa valitettavasti valmista kaupallista prinsessakakkua, mokkapalaa ja jäätelöä, mutta nämäkin olivat iloinen yllätys. Ruokajuomana oli maitoa, limuja, mehua, kotikaljaa ja tietenkin vettä.
Paikan sijainti on lievästi sanottuna outo ja syrjäinen rakennuksen 2. kerroksessa ja muutenkin paikan ulkonäkö ja sisustus ovat melko karuja. Tilaa on reilusti 70-80 hengelle, mutta tällä kertaa meitä oli paikalla maksimissaan 4 henkeä. Paikka vaikutti suorastaa autiolta. Hieman kävi jopa sääliksi, kun tyhjälle salille oli tarjolla noinkin laaja ja hyvä ruokakattaus. Palvelua oli etäisesti ystävällistä, eikä suomea juuri puhuttu. Kaikki perusasiat olivat kunnossa, mutta mitään kovaa laatua tai gourmeeta ei ollut tarjolla. Paikka on selkeästi lounasruokalamainen, mutta hinta-laatu-suhde oli kuitenkin mielestäni kohdallaan, joten tästä syystä tämä on käymisen arvoinen paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.08.2015
Rating: 0

Kerran syöty paikan päällä, kerran mukaan. Ruoka on perushyvää kiinalaista, mielestäni parempaa kuin kuopion muissa kiinalaisissa. Ainoastaan kastikkeet saisivat olla voimakkaammin maustettuja. Miinusta tunnelmasta; paikka kun näytää lähinnä lounasravintolalta ja taustalla soi iskelmä. Käyn silti jatkossakin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.08.2015
Rating: 0

Erinomainen buffet , todella ihanaa ja monipuolista ruokaa , kaikki ruuat olivat huolellisesti valmistettuja ja maukkaita .
tänne tulen ehdottomasti uudestaan , kun palaan kuopioon.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.05.2015
Rating: 0

Kiitos , oli oikein hyvää ruokaa. monipuolisempaa kuin muissa paikallisissa.tullaan uudelleenkin käymään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.05.2015
Rating: 0

Sushi oli todella hyvää , rieskat olivat mukava yllätys. kaikinpuolin maistuva ruoka , tullaan toistekin .

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.05.2015
Rating: 0

Viikonlopun lounasbuffet. Tarjolla oli ainakin Sushia, kanaa, nautaa, possua, riisiä (myös paistettuna) sekä nuudelia ja pasitettuja kasviksia. Sushit oli hyviä, wasabi vahvaa. Kana oli todella hyvää, kuten kasviksetkin. Nautaan olisin toivonut enemmän makua. Minusta tämä oli hinnan väärti, varmasti tulee käytyä uudestaankin. Paikka näyttää enemmän lounasravintolalta kuin kiinalaiselta ravintolalta, joten kokemus jäi niiltä osin vajaaksi. Ruoka oli kuitenkin pääasia, ja se puoli oli kunnossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 19.04.2015
Rating: 0

Ei nyt mikään kovin ihmeellinen kokemus lounasbuffeesta. Ehkä kuitenkin peruskiinalaista parempi. Lähinnä thaimaalaisten ruokien takia joista itse tykkään enemmän. Näitähän ei yleensä kuopiolaisissa buffeissa näy. Sushi myös ihan hyvää. Paikka ei sisustukseltaan yhtään itämainen, mutta eipä lounaalla haitannut. En tiedä sitten illalla. Ikkunoista ihan kivat näkymät alas kadunvilinään. Itsellä paikassa palaili mieliin paikalla aikoinaan ollut baari.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.04.2015
Rating: 0

Tulimme nettivinkin,perusteella-eikä turhaan,ruoka maukasta, sushit hyviä. todella viihtyisä ravintola, suosittelemme

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 28.03.2015
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Puijonkatu 26, 70110 Kuopio - Route
0465400508
http://wanhawalio.weebly.com

Options