Beetle

54 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (52)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Woolshed Turku Australian Gastropub

Laadukkaita burgereita rennossa ympäristössä. Turun uusimpiin ravintolauutuuksiin lukeutuva Helsingin vastaavan ravintolan ”pikkusisko” tarjoaa Suomessa harvemmin tarjolla olevaa perinteistä australialaista ruokaa ja tunnelmaa. Ruokalista on todella houkutteleva ja herkullinen ja tarjoaa poikkeuksellisia annoksia mm. surf&turf -annosten muodossa. Ravintolalla on erinomaisia tarjouksia aina viikon eri päiville, jolloin pääsee nauttimaan maukkaita ruokia verrattain edullisesti. Myös juomalista on kattava.
Itselle valikoitui näin ensimmäisellä kerralla ns. perusburgerina johannesburg ”braai” burger, mikä sisälsi sisältä pehmeän ja pinnalta rapeaksi paahdetun itsetehdyn sämpylän välissä 180g naudanliha pihvin mediumiksi paistettuna, salaattia, tomaattia, pekonia, juustoa, karamellisoitua sipulia ja BBQ-kastiketta. Annokseen sisältyi myös rapeat ranut ja salaatti. Tämä oli oikein mukava poikkeus valtavirtaan. Annos tarjottiin miehekkäästi peltitarjottimelta (+ ranut peltikupissa), mikä soveltui edelleen oikein hienosti ravintolan henkeen. Annos kokonaisuudessaan oli erittäin maukas ja laadukkaista raaka-aineista tehty. Todella hyvä burgeri!
Ravintolan paljon käsittelemätöntä puuta ja aaltopeltiä sisältävän sisustuskin henkii mukavan rennolla tyylillä australialaista henkeä. Seinillä pyörii tarjonnan mukaan aina jotain urheilua, joten tunnelma rennon sporttibaarinen. Äänimaailma oli kuitenkin miellyttävän rauhallinen.
Henkilökunta oli ystävällistä, vaikka heidän kanssaan ei tullut asioitua muuta kuin tiskillä johtuen paikan itsepalvelu-luonteesta. Tilaukset tosiaan hoidettiin tiskiltä ja myös ruokailuvälineet ynnä muut mausteet haettiin itse pöytään. Tämä ei mitenkään haitannut vaan istui hyvin paikan luonteeseen.
Voin varauksetta suositella paikkaa kaikille aussityylistä tai hyvästä konstailemattomasta ruuasta pitävälle!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Viinille wine-tasting

Mukavaa seurustelua viinin parissa. Paikka nimensä mukaisesti tarjoilee laajan kattauksen erilaisia viinejä. Tarjolla viinien seuraksi on myös erilaista pientä purtavaa ja todella herkullisen näköisiä juustoja. Viini valikoima on luonnollisesti kattava ja jokaiselle löytyy varmasti mieluisa ja hinnaltaan sopiva vaihtoehto. Henkilökunnan osaamiseen ja suosituksiin voi luottaa, kunhan heille vain antaa jonkinlaisia suuntaviivoja ja toiveita. Heiltä voi myös kysellä kaikkea mahdollista viineihin liittyvää nautiskelun ohessa ja asiantuntevan vastauksen saa varmasti. Harvinaista palvelua tänä päivänä! Viinien hinnat ovat normaalia ravintolatasoa, mikä yllätti tällaisessa nimenomaan viineihin erikoistuneessa paikassa. Paikka tarjoaa myös erillisiä viinin maisteluiltoja, jotka kuitenkin ovat mielestäni hieman hinnakkaita. Paikka on kooltaan melko pieni, mutta samalla mukavan intiimi ja kotoisan oloinen. Sama tunnelma välittyy myös henkilökunnasta. Suosittelen paikkaa kaikille viinin ystäville, jotka haluavat laajentaa tietämystään viinien suhteen tai vain käydä nauttimassa hyvistä viineistä rennossa ympäristössä mihin aikaan päivästä tahansa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.02.2015
Rating: 1

Restaurant: Maneerat

Autenttista taikkusapuskaa. Valitsin pitkästä listasta paneroidun kanafileen oisterikastikkeessa olevilla kasviksilla (parsakaali, porkkana, kesäkurpitsa, sipuli, vihreä papu). Sen seuraksi tuli kupillinen riisiä ja tulinen chiliöljy, jota sai lisätä oman mieltymyksen mukaan. Itse innostuin kyseisen tuliliemen kanssa vähän liikaakin ja polte oli melkoinen. Annos oli runsas, maukas sekä laadukkaista raaka-aineista valmistettu. Se ei kuitenkaan tarjonnut mitään VAU!-elämystä, mutta oli kuitenkin huolella valmistettua ns. perusruokaa. Kaikki maistui siltä miltä piti. Aivan kokonaan en kuitenkaan ymmärrä paikan saamaa suurta ylistystä. Hinta-laatu-suhde on kuitenkin mielestäni kohdallaan.
Paikka on Turunkin mittakaavassa aitoa Thaimaalaista ruokaa tarjoava harvinaisuus. Annokset ovat niin lähellä alkuperäisiä versioitaan kuin vain mahdollista. Paikka on todella pieni ja tungos yleensä kova, mutta tunnelma on kohdillaan. Osittain varmasti tästä syystä paikan omistajatkin kannustavat ottamaan ruuan mukaan 10% alennuksen saattelemana. Palvelu on oikein ystävällistä ja kutsuu tulemaan myös uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 09.08.2015
Rating: -1

Restaurant: Nick´s Food Design

Laadukasta brunssia teollisen karussa ympäristössä. Lauantainbrunssilla oli tarjolla varmasti kaikkea, mitä brunssilta voisi toivoa. Kaikki tuotteet olivat tehty laadukkaista perusraaka-aineista. Tarjolla oli mm. croisantteja, yrttifocacciaa, riisipiirakoita, juuressipsejä, krutonkeja, vihreää salaattia, marinoituja kurkkuviipaleita, marinoitua tomaatti-punasipulia, oliiveja, papuja, hummusta, kanafilettä, possufilettä, coleslawta, perunasalaattia, kuskussalaattia, savulohta, paistettua sipulirouhetta, yrttispirulinasmootieta, yrttisnapseja, hedelmiä ja erilaisia kastikkeita.
Lämpiminä ruokina tarjolla oli mm. ranuja, sipulirenkaita, ylikypsää naudan niskaa, nakkeja, kukkakaaligratiinia, kasvismuhennosta, pekonia, munakokkelia ja kasviskeittoa.
Jälkiruokapöydässä oli mm. vaahtokarkkeja, lakuja, suklaaputous, mutakakkua, inkivääripannukakkuja, hilloa, kermavaahtoa, mustikkapiirakkaa, marenkeja, mangomoussea, limepiirakkaa, suolaisia ja makeita keksejä, nachoja, valko- ja sinihomejuustoa, kahvia ja teetä.
Juomapuoli oli pienoinen pettymys. Tarjolla oli suoraan purkista omena- ja appelsiinimehua, viinimarjaboolia ja todella kitkerää sitruunajääteetä. Erikseen ostettavissa oli myös kohtuullinen viini-, olut ja kuohuviinivalikoima.
Osa ruokalajeista oli kivasti tarjolla mm. vanhoista pilttipurkeista, mistä tuli tarjoilupöytään hieno tunnelma. Sisustukseltaan paikka oli todella kaksijakoinen: tiskin puoli on tumma, hämärä ja todella siisti. Aivan kuin hienommassakin ravintolassa, kun taas valkoinen ja kirkkain valoin varustettu ruokasalin puoli muistutti lähinnä tehtaan lounasravintolaa, mitä se itse asiassa arkisin onkin. Tähän tarkoitukseen se ei oikein sopinut. Palvelu oli ystävällistä, mutta melko kiireistä ja jopa hieman ammattitaidottoman oloista. Paikka oli todella täynnä, joten vapaata pöytää joutui odottelemaan jopa puolikin tuntia. Paikkaan kannattaakin tehdä pöytävaraus.
Kyseistä brunssia on paljon kehuttu, mistä johtuen itsellä oli odotukset todella korkeat. Ne osittain lunastettiin, mutta toisaalta olin myös hieman pettynyt. Pienet yksityiskohdat ruokien laadussa ja valmistuotteiden käytössä eivät vastanneet odotettua laatua. Tämä on kuitenkin varmasti yksi Turun parhaista brunsseista ja voin suositella sen testaamista jokaiselle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 28.11.2015
Rating: -1

Restaurant: Pikku Torre restaurant/bar

Keskinkertaista pubiruokaa. Pikku-Torre tarjoaa melko perinteistä ja simppeliä pubiruokaa muutamien valtavirrasta poikkeavien oluiden kera. Itsellä lautaselle valikoitui bacon burger, mikä piti sisällään kahden liiankin tavallisen seesaminsiemenillä päällystetyn höttösämpylän välissä 200g naudan pihvin, salaattia, tomaattia, punasipulia, suolakurkkua, 2 rapeaa pekonisiivua, 2 sipulirengasta, savujuustoa ja kermaista pekonikastiketta, mikä antoi annokseen hyvää muhevuutta. Lisäksi annokseen kuului perusranut.
Annos oli ihan ok, mutta miinusta tulee perussämpylästä, valmiista ja lötköistä sipulirenkaista sekä vetisestä pohjasämpylästä, jonka päällä ja pihvin alla oli liiskaantuneet salaatit, tomaatit ja suolakurkut. Plussaa puolestaan tulee melko runsaasta ja kattavasta alkusalaattipöydästä, minkä ansiosta annoksen hinta oli vähintäänkin kohtuullinen. Salaattipöydästä löytyi mm. kanapastasalaattia, kurkkua, tomaattia, salaattia, oliiveja, siemeniä, nachoja, paahdettua sipulirouhetta sekä aivan loistavaa uunituoretta leipää. Paikassa oli hyvää myös melko suppea, mutta valtavirrasta poikkeava juomatarjonta. Burgerin kylkeen sopikin loistavasti Hartwallin uutuus Wheat IPA.
Paikan sisustus on tyypillinen sporttibaarin sisustus: yksinkertainen ja koruton, mutta siihen tarkoitukseen sopiva ja toimiva. Palvelu oli ystävällistä, mutta hieman ammattitaidotonta ja hidasta. Voisin suositella paikkaa kaikille huolettomasta syömisestä ja rennosta kapakkatunnelmasta pitävälle. Itse tuskin kuitenkaan tulee uudelleen enää mentyä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 19.11.2015
Rating: 2

Restaurant: Pikku Torre restaurant/bar

Rentoa pubitunnelmaa ja yllättävän laadukasta ja maukasta ruokaa. Itsellä ei ollut hirveän suuria odotuksia paikan tarjoaman ruuan suhteen ottaen huomioon paikan profiloitumisen lähinnä futispubiksi. Paikka kuitenkin yllätti positiivisesti ja ruoka oli todella hyvää ja laadukasta. Lisäpisteet tulee monipuolisesta salaattipöydästä. Harvoin näkee tällaista urheilubaareissa. Ruokalistalta löytyy niin perinteistä pubiruokaa kuin myös muita annoksia aina etanoista lähtien. Oma kanaburgeri vuohenjuustolla ja paholaisen hillolla oli erittäin maukas ja huolella valmistettu aina täysjyväsämpylöitä myöden. Myös ranut olivat laadukkaat ja maukkaat eikä mitään tusinatavaraa. Annoksen kruunasi todella maukas valkosipulidippi.
Juomavalikoima oli yllättävän suppea erityisesti oluen suhteen, vaikkakin tarjolla oli myös viiniä. Paikan sisustus oli perinteisen pubimainen ja jopa hieman epäsiisti, mutta se kuuluu osaltaan paikan tunnelmaan. Siltä osin ruuan laatu ja muu miljöö eivät siis osuneet hirveän hyvin yhteen. Palvelu oli perusystävällistä.
Voisin suositella paikkaa kaikille, mutta erityisesti pubiruuan ja jalkapallon ystäville, sillä jalkapalloahan ruuduilla tulee lähes aina.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 30.08.2013
Rating: 0

Runsas nälkäisen viikingin haaste. Kävin suorittamassa nälkäisen viikingin haasteen, joka sisälsi 6 kpl (900g) yrttimaustettua porsaan ulkofileetä, 180g porsaan kylkeä, juustoisia kermaperunoita, uunissa valmistettuja perunaviipaleita, hunajaisia juureksia, tervattuja puolukoita sekä chili- ja omenakastiketta. Juomaksi sai valita joko ison limun tai oluen.
Kaikki raaka-aineet ja tuotteet olivat kunnossa ja maistuivat hyvältä, muttei valitettavasti aiheuttanut mitään huippukokemuksia. Ainoana varsinaisena miinuksena olivat hieman kuivakat porsaan fileepihvit ja hieman liian raa’at juurekset. Onneksi kahdella kastikkeella sai hieman elvytettyä porsaan fileitä. Uuniperunoissa oli mukava tulinen mauste, mutta annoksen ehdoton kuningas oli rapeat ja paksut porsaan kylkipalat.
Paikan sisustus on ketjun viikinkityylille uskollinen ja poikkeaa mukavasti muusta valtavirrasta. Palvelu oli ystävällistä, mutta kiireistä, koska paikassa oli samaan aikaan melko paljon asiakkaita ja tarjoilijoita vain yksi. Ruokia ei kuitenkaan tarvinnut odottaa puolta tuntia kauempaa.
Haaste tuli suoritettua ja todistus lunastettua sekä vielä suklaakakkujälkkäri kaupan päälle. Ns. normaaliin ravintolakäyntiin en voi kuitenkaan paikkaa suositella (huono hinta-laatu-suhde) ja itsekin menin paikan päälle vain haasteen houkuttelemana. Hieno kokemus kuitenkin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 26.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Konnichiwa Japanese,sushi

Todella laadukas japanilainen sushibuffet. Paikka oli aivan täynnä koko lounasajan.
Tarjolla oli todella kattava ja ennen kaikkea laadukas valikoima kymmeniä erilaisia susheja sekä riisikakkuja, paistettua nuudelia, pippurista härkää kasviksilla, friteerattua kanaa ja kasviksia, kevätkääryleitä, tuoreita salaatteja, ananasta, inkivääriä ja wasabia. Kaikki ruokalajit olivat tehty laadukkaista raaka-aineista ja maistuivat todella hyviltä. Tuoreiden vihannesten suhteen tosin olisi voinut käyttää hieman enemmän mielikuvitusta. Vaikka valikoima oli suppeampi kuin useissa muissa vastaavissa aasialaisissa buffet-paikoissa, oli tuotteiden laatu kuitenkin jotain aivan huikeaa. Ruokajuomana oli tarjolla ainoastaan vettä ja ruokailuvälineiksi ainoastaan puikot.
Paikan ulkonäkö ja sisustus olivat tyylikkään ja hienostuneet. Palvelua oli tehokasta, huomaamatonta ja ystävällistä. Kaikki perusasiat olivat kunnossa ja ruuan hinta-laatu-suhde oli mielestäni todella kohdallaan, joten tästä syystä tämä on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka ja uskoisin sen tarjoavan samalla jopa koko Suomen parasta sushia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 25.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Sweetown

Laadukas japanilainen/kiinalainen buffet. Tarjonta oli riittävä ja ennen kaikkea laadukas. Tarjolla oli mm. keittoa, riisikakkuja, paistettua nuudelia, keitettyä riisiä, sweet&sour kanaa, pippurista nautaa ja possua, friteerattua kanaa, kevätkääryleitä, vähintään kahdeksaa erilaista sushia, salaattia, kurkkua, tomaattia, ananasta, inkivääriä ja wasabia. Kaikki ruokalajit olivat tehty laadukkaista raaka-aineista ja maistuivat hyviltä. Tuoreiden vihannesten suhteen tosin olisi voinut käyttää hieman enemmän mielikuvitusta. Jälkiruuaksi oli kahvin kanssa valitettavasti valmista kaupallista suklaakääretorttua. Ruokajuomana oli limuja, mehua ja tietenkin vettä.
Paikan sijainti on hyvä Matkuksen ostoskeskuksessa. Paikan ulkonäkö ja sisustus olivat tyylikkään ja raikkaat. Palvelua oli ystävällistä. Kaikki perusasiat olivat kunnossa ja ruuan hinta-laatu-suhde oli mielestäni kohdallaan, joten tästä syystä tämä on käymisen arvoinen paikka ja uskoisin sen tarjoavan myös Kuopion parasta sushia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 25.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Golden Dragon

Runsas ja perinteinen kiinalainen buffet. Kävin testaamassa paljon kehutun Golden dragonin lounasbuffeen. Tarjonta oli todellakin runsas. Tarjolla oli mm. tomaatti-munakeittoa, paistettua nuudelia ja riisiä, keitettyä riisiä, paistettuja kasviksia, kahdenlaista kanaa, nautaa ja possua, tofua kasviksilla, friteerattuja sipulirenkaita, mustekalaa ja kanaa, kevätkääryleitä, muutamia susheja, salaatteja, säilöttyjä suolakurkkuja ja punajuurta, jalopenoja, oliiveja, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä (ananas, vesimeloni), paahdettua sipulia ja maapähkinöitä, loistavia tuoreita ”perunapannareita”. Kaikki ruokalajit olivat tehty laadukkaista raaka-aineista ja maistuivat hyviltä. Miinusta kuitenkin tulee melko epäonnistuneesta frittitaikinasta, joka oli aivan liian murenevaa ja haurasta sekä sitä oli todella paljon suhteutettuna itse pääraaka-aineeseen. Jälkiruuaksi oli kahvin kanssa valitettavasti valmista kaupallista prinsessakakkua, mokkapalaa ja jäätelöä, mutta nämäkin olivat iloinen yllätys. Ruokajuomana oli maitoa, limuja, mehua, kotikaljaa ja tietenkin vettä.
Paikan sijainti on lievästi sanottuna outo ja syrjäinen rakennuksen 2. kerroksessa ja muutenkin paikan ulkonäkö ja sisustus ovat melko karuja. Tilaa on reilusti 70-80 hengelle, mutta tällä kertaa meitä oli paikalla maksimissaan 4 henkeä. Paikka vaikutti suorastaa autiolta. Hieman kävi jopa sääliksi, kun tyhjälle salille oli tarjolla noinkin laaja ja hyvä ruokakattaus. Palvelua oli etäisesti ystävällistä, eikä suomea juuri puhuttu. Kaikki perusasiat olivat kunnossa, mutta mitään kovaa laatua tai gourmeeta ei ollut tarjolla. Paikka on selkeästi lounasruokalamainen, mutta hinta-laatu-suhde oli kuitenkin mielestäni kohdallaan, joten tästä syystä tämä on käymisen arvoinen paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.08.2015
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites