Kitchen is open

Sweetown

Rating 4 / 5

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.03.2016
Rating: 0

Hyvä ja monipuolinen Buffet joka on arkisin jopa klo 19. 00 asti avoinna, joten hyvä vaihtoehto muille ravintoloille joissa noutopöytä on avoinna vain lounasaikaan. Ruoka on erittäin hyvää ja sijainti on kohtuullisen rauhallisessa kohdassa Matkuksen ostoskeskuksessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 15.02.2016
Rating: 0

Buffet-lounas kauppakeskuksessa. Hyvännäköinen sushivalikoima. Alkukeitto oli hyvä. Lämpimät ruoat aika mauttomia. Palvelu nopeaa ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.12.2015
Rating: 0

Tilasin ruuan kotiin mutta ruoka ei tullut ollenkaan. Nettisivut erittäin sekavat ja kirjoitettu erittäin huonolla suomella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2015
Rating: 0

Surkeaa pakasteruokaa,joka oli mautonta eikä vastannut odotuksia millään tavalla. Riisi mautonta ja pakastevihannekset tuottivat vielä suuremman pettymyksen! Kaikki tällä sivulla olevat positiiviset hoonosoomi kielellä kirjoitetut arvostelut työntekijöiden surkeaa mainontaa! En käy koskaan enää, enkä suosittele kenellekään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 06.11.2015
Rating: 0

maukasta ruokaa. Jotta valikosta, ruoka näyttävät niin mukava ja maku todella hyvä. palvella nopeasti ja ystävällinen. erittäin mukava.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.10.2015
Rating: 0

Todella loistava buffet! Ruoissa oli paljon makua, sushit olivat kauniita (ja makoisia!) ja palvelu ystävällistä. Verrattuna muihin Kuopion aasialaisiin, tämä on selvästi raikkaampi ja laadukkaampi. Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 10.10.2015
Rating: 0

Laadukas japanilainen/kiinalainen buffet. Tarjonta oli riittävä ja ennen kaikkea laadukas. Tarjolla oli mm. keittoa, riisikakkuja, paistettua nuudelia, keitettyä riisiä, sweet&sour kanaa, pippurista nautaa ja possua, friteerattua kanaa, kevätkääryleitä, vähintään kahdeksaa erilaista sushia, salaattia, kurkkua, tomaattia, ananasta, inkivääriä ja wasabia. Kaikki ruokalajit olivat tehty laadukkaista raaka-aineista ja maistuivat hyviltä. Tuoreiden vihannesten suhteen tosin olisi voinut käyttää hieman enemmän mielikuvitusta. Jälkiruuaksi oli kahvin kanssa valitettavasti valmista kaupallista suklaakääretorttua. Ruokajuomana oli limuja, mehua ja tietenkin vettä.
Paikan sijainti on hyvä Matkuksen ostoskeskuksessa. Paikan ulkonäkö ja sisustus olivat tyylikkään ja raikkaat. Palvelua oli ystävällistä. Kaikki perusasiat olivat kunnossa ja ruuan hinta-laatu-suhde oli mielestäni kohdallaan, joten tästä syystä tämä on käymisen arvoinen paikka ja uskoisin sen tarjoavan myös Kuopion parasta sushia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 25.08.2015
Rating: 0

Se on yksi parhaista Aasialaista ruokaa Kuopiossa mukava palvelu ja hyvä hinta. Aion mennä jos käyn Matkus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.08.2015
Rating: 0

Erittäin herkullinen ja maittava ruoka
totaalisesti hintansa väärti ainakin kuopion seudulta ei parempaa ole
asiakas palvelu oli erittäin ystävällistä ainoa vaan että piti puhua englanniksi (itseä ei haitannut) suomalainen työntekijäkin on joten ei hätää

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 17.08.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Matkuksentie 60, 70800 Kuopio - Route
+358449171966
http://www.sweetown.fi/index.html

Options