Lounas käynnissä

Samruai

thaimaalaista
Arvosana 3.7 / 5

THAIRAVINTOLA SAMRUAI on nautinnollinen sekoitus Thaimaata ja Suomea. Tarjoamme Thaimaata joka aistille, ja Samruai onkin kuin pieni pala paratiisia keskellä Kuopiota. Lounas, Ala Carte & Take Away. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota aitoa thairuokaa suomalaisella ammattilaisotteella. Tällä tarkoitamme, että ruokamme on aidosti thaimaalaista -thaimaalaisten kokkien omilta äideiltään ja sukulaisiltaan opituilla resepteillä ja valmistustavoilla sekä aidolla rakkaudella valmistamaa ruokaa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yhden lounaan perusteella kaupungin parhaita etnisiä. Käydessäni paikka oli tyhjä, vaikka lounasaika parhaimmillaan. Outoa, koska ruoka oli todella maukasta. Söin kanacurrya ja paistettuja nuudeleita (gluteenittomia, muuten). Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.04.2016
Arvosana: 0

Olipa hyvät curryt! Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Tarjoilija jaksoi selittää ensikertalaisille listan sisällön, maut ja tulisuudet.

Sali on vähän kolkko avoin tila, jossa äänet kaikuvat. Hintavahko, mutta annokset olivat varsin isot. Poistuimme tyytyväisinä ja jo seuraavaa käyntiä odottaen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.04.2016
Arvosana: 0

Illallinen oli loistava, tosin tulisuus jäi laimeaksi kun en uskaltanut ensimmäisellä kerralla pyytää lisää tulisuutta. Tarjoilijoiden tapa kertoa ruuista oli erilainen, mutta loisto lisä.

Lounas ei ollut kovin kaksinen kasvissyöjälle. Vaihtoehto löytyy joka päivä, mutta se ei käyntikerralla maultaan miellyttänyt. Sekasyöjille maittoi kuitenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.04.2016
Arvosana: 0

Palvelu oli erittäin hyvää. Ruoka oli maukasta ja annoskoot sopivia. Sisustusta voisi hieman kohentaa tunnelmallisemmaksi. Plussaa myös opiskelija alennuksesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Hyvä palvelu. Alkukeitot ja curryt ovat ehdottomasti parhaita. Hyvä palvelu. Ja mainiota että TaKe ajat on 15% edullisempaa. Erittäin isot ankokset ja oikeasti tulista ruokaa. Käymme vähintään kerran viikossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 0

Tilasimme kaksi annosta, härkää ja kanaa. Verrattuna muihin kaupungin etnisiin olivat annokset pienet. Kana oli aivan hyvää, mutta härkä ei maistunut siltä, mitä menu antoi ymmärtää ja sitkeys peittosi jopa perinteisen kuivalihan. Annosten kokoon ja laatuun nähden ylihinnoiteltu, olisin valmis maksamaan jatkossa mikäli laatu ei olisi mitä on...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 25.11.2015
Arvosana: 0

Kalsea "työmaaruokalan" sisustus, ruoka ei ollut kaksista

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Aika nice, kannattaa kokeilla. Omituista ettei kuittia saanut muutakuin sähköpostiin...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.10.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppakatu 63, 70110 Kuopio - Reitti
+358 44 981 13 7
http://samruai.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita