Ei tietoa

The Alley

vietnamilainen ruoka
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Minä pidän tästä. Kävin ensimmäistä kertaa lauantaina lounaalla sen jälkeen kun Alley on siirtynyt tähän uuteen paikkaan, ja oli niin hyvää että menin sitten viikolla uusiksi.
Hyvin ystävällinen henkilökunta joka tuntuu olevan aidosti asialla. Ruoka oli monipuolista aasilaista lounasruokaa, oli mm. korealaisittain maustettua ja muutakin, ei pelkästään vietnamilaista (josta kyllä tykkäisin, se on aika selkeää ja konstailematonta). Lisäksi oli tarjolla oikeastikin hyviä ja selkeästi rakkaudella tehtyjä susheja :)
Tiskillä oli laatikko, jonka päälle kun laittaa kolikon, pieni killi ottaa kolikon käpälällä sisälle. Tämä on ehdottomasti miellyttävimpiä lounaspaikkoja kuopiossa :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0

The service was friendly and the food came quite quickly. The food was ok, nothing to get excited about.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.08.2016
Arvosana: 0

Ystävällinen ja henkilökohtaiselta tuntuva palvelu, monipuolinen ruokalista ja annokset runsaita sekä maukkaita. Lounasajan lopulla buffet ei ollut enää parhaimmillaan, joten suosittelen annosten valitsemista listalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.06.2016
Arvosana: 0

Ohhoh, paikka osasi yllättää. Palveluoli ystävällistä, ruuan saapumisaika ilmoitettiin, annos oli suoraan sanoen halpa. Annos oli toisaalta myös yksinkertainen, ja autenttisuudesta pojot. Kahvi oli vietnamilainen vahva kahvi, joka maistuu maidon kanssa suklaiselta, mutta sen juomisessa pitää ottaa huomioon pitkä tippumisaika. Listalla ehkä liian monta asiaa, vähempi voisi riittää? Anyway, maanantaina uusiksi :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0

Tilaus tuli nopeasti ja ruoka maittavaa, menen uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 10.02.2016
Arvosana: 0

Nuudelikeitto naudanlihalla. Tilaus tuli nopeasti, maut kohdallaan, annoskoko suurehko.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.02.2016
Arvosana: 0

Toivottavasti kyseessä oli alkukankeus, mutta minun ja ystäväni saamat annokset olivat melko mitättömiä ja palvelu haparoivaa. Kesäkääryleet alkuun olivat ok, mutta kaipasin kalakastiketta niiden seuraksi. Pääruoat olivat yksinkertaisia ja todella mietoja, lähes mauttomia. Pitää käydä uudelleen ja toivoa, että kyseessä oli poikkeus. Olisi erittäin mukava syödä hyvää vietnamilaista Kuopiossakin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: 0

Söimme kanacurryn ja naudanlihaa riisillä. Molemmat olivat oikein hyviä. Ystävällinen palvelu.

Curryn koostumus oli yllätys, mutta tietääpä ensi kerralla mitä tuleman pitää :) Liemen maku oli oikein hyvä, täyteläinen ja pehmeä. Annoksen koko näytti ensin pieneltä, mutta kyllä siitä vatsansa hyvin täyteen sai.

Naudanliha oli mureaa ja maussa mukavasti savuista "wokin makua". Tulisen ystävän kannattanee pyytää tilatessaan mausteisempaa, Omaan makuun tämä oli juuri sopiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Ei ole kauan paikka tuossa ollut, mutta ei kyllä olekaan, jos näin jatkuu. Ruoka oli halpaa, mutta huonoa. Monesti ravintolassa tulee sanottua, että kyllähän tähän itsekin pystyisi, mutta tuolla tuli todettua, että parempaan on pystytty useampaankin kertaan. Jarruttelivat mauissa ihan reilusti, väsyneet annokset ja lista on huono. En tuomitse, mutta oppia pitää nopeasti tai vaihtaa alaa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 19.12.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 45, 70110 Kuopio - Reitti
0440377158
https://www.facebook.com/thealleykuopio/

Vaihtoehtoisia ravintoloita