Suljettu nyt

Siam-Thai

thaimaalaista
Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (38)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ystävällistä palvelua ja uskomattoman maukasta ruokaa. Laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet. Ruokalistan kattavasta valikoimasta löytyy niin mietoa kuin tulisempaakin ruokaa. Kaikkia listan annoksia saa myös mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.12.2016
Arvosana: 0

Sijainti on toisaan hankala ja hökkeli arveluttava. Mutta henkilökunta on mukavaa ja ruoka on autenttista. Lounas on 9e jolla voi valita yhden kolmesta kattauksesta: Possu, Kana tai Nauta yleensä. Minä söin redcurry nautaa ja kaverini kanaa. Alkuun tuli alkukeitto (kuuluu hintaan) joka oli oikeastaan miellyttävä alkuruoka, kasviksia, nuudelia ja kananmunaa, tarkoituksena lisätä ruokahalua. Annokset olivat hyvän kokoisia ja täyttävät varmasti isommankin syöjän. Oma nauta-redcurry oli tulista, HYVIN tulista mutta myös erittäin hyvää .Liha oli minulla hieman sitkeää mutta syötävää. Kaverini ei tykännyt kanaannoksestaan niin paljoa, sanoi että maut olivat sekoittuneet liikaa, mutta minusta kanakin oli hyvää. Annoksissa oli tuoreita kasviksia eikä mitään pakastevihanneksia. Suosittelen paikkaa thairuuan ystäville, olen käynyt thaimaassa ja ruuan maku ravintolassa oli mielestäni hyvin lähellä "oikeaa" thairuokaa.
Iso miinus ravintolalle tosin informaatiosta: Mistään internetistä ei löytynyt ajantasaista tietoa ravintolan aukioloajoista, lounaan hinnoista tai sisällöstä. saati menua muistaakseni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.03.2016
Arvosana: 0

Good service and food in a small cabin like environment. Nothing fancy but easygoing!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.04.2015
Arvosana: 1

Sijainti ravintolalla on hieman syrjässä, mutta oikealla suunnistuksella vain kivenheiton päässä torista. Sisustus on kuin miniloma aasiassa, sillä vaikkakin pinnat eivät ole viimeisen päälle, on toimivat ja sopivalla tavalla eksoottiset. Kokemus on hyvin autenttinen thaimaalaisen hymyin saadun palvelun kera. Itse lounas oli varsin sopiva. Ruuat tarjoillaan pöytään jälkiruoka kahvia lukuunottamatta.

Alkukeitto oli hyvin maustettu ja sisälsi porsasta ja vihanneksia. Se ei ollut liian tulinen, sopivasti lämmitti. Kehitysideana voisi keitto olla mahdollista vaihtaa esim kevätkääryleisiin lounaspaketissa.

Pääruoka koostui kanasta ja vihanneksesta sekä lisuke riisistä. Ruokaa oli riittävästi ja maut olivat thaimaalaisittain kohdallaan. raaka-aineet olivat laadukkaita. Sekä alku- ja pääruoka tarjoiltiin nopealla tahdilla ja ajallaan.

Seuraavaksi pitää testata alacarte listaa. Suosittelen ehdottomasti käymään ja toteamaan itse hieman erilaisen (laadukkaamman) vaihtoehdon kiinalaisbuffeteille ym.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.03.2015
Arvosana: 4

Hieman sivummalla mutta kannattaa poiketa!
Älä anna ravintolan ehkä vaatimattoman ulkoasun hämätä. Ruoka on hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.12.2014
Arvosana: 3

Hämmentävä sijainti, mutta onneksi löysin. Ulospäin ei vaikuta kovin houkuttelevalta paikalta, mutta ruoka oli ihanaa! Lounaalla muutama vaihtoehto ja alkukeitto sekä kahvi kuuluivat hintaan. Annos oli ISO ja juuri sopivan tulinen. Menen toistekin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.10.2014
Arvosana: 1

Vuosia ollaan täällä käyty ja ruoka on mahtavaa! Hyvät lounaat ja isot take away -annokset. Hakkaa mennen tullen muiden kaupunkien vastaavat ja Kuopion muut aasialaiset ravintolat!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 22.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola on paljon parempi kuin sen ulkonäöstä voisi päätellä: sisällä kuitenkin tunnelma on erittäin aito sekä kotoisa. Olen käynyt täällä useita kertoja ja harmikseni ruokien laatu vaihtelee rajusti.

Kun ruokia ovat tekemässä vanhemmat kokit, ovat annokset aina todella hyviä ja palvelu on nopeaa ja toimivaa, joskin hieman tylyä.

Nuorempien kanssa asiat eivät toimi niin hyvin. Ruoka on ihan ok, mutta ei mitenkään kummoista tai mieleenjäävää. Lisäksi palvelu on välillä todella sekavaa: kerran tilauksia tiskillä otettaessa kokki/tarjoilija ei kirjoittanut kenellekään asialle summaa kortinlukijaan, vaan asiakkaiden piti tehdä se itse. Hämmensi monia ja pahasti eikä siihen tullut muutosta, vaikka pari siitä jonossa kysyikin.

Isoin ongelma itselleni tuli, kun yhdessä vaiheessa kävin ravintolassa vakioasiakkaane kerran illassa nappaamassa annoksen mukaan. 3-4 kertaa ruuat olivat loistavia, talon parasta laatua, mutta sitten tilanne alkoi muuttua: nuudelit olivat raakoja, tulisessa annoksessa ei ollut chiliä ja kasvisruuassa oli kanaa. Kun asioista kyselin, asiaa lähinnä hymisteltiin. Ongelma loppui, kun en käynyt pariin viikkoon, mutta palasi taas, kun olin muutaman kerran käynyt ravintolassa peräkäin. Ilmeisesti vakioasiakkaita ei tarvitse kohdella yhtä hyvin kuin muita?

Kokonaisuudessaan vaihteleva. Jos hyvät kokit ovat töissä, palvelu pelaa ja ruoka on pärjää vertailussa Tampereen, Jyväskylän ja Helsingin vastaaville. Jos paikalla on keskivertoja kokkeja, on ruoka ihan syötävää, mutta siihen jää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.06.2014
Arvosana: 1

Ruoka alkuperäistä thaimaalaista eikä mitään kiina-japani-amerikka fuusiota. Annoksen koristeluun olisi kuitenkin voinut panostaa enemmän. Maut olivat annoksessa kohdallaan ja selvästi keittiössä työtään tehnyt Thai-rouvashenkilö tiesi mitä teki.

Paikan ehdoton valtti on ilmapiiri mikä huokuu thaimaalaista kulttuuria ja ovathan henkilökuntakin kotiperäisiä. Tunnelma on siis autenttinen kuten ruokakin (lisäsi kovasti matkakuumetta).

Sijainniltaan hieman yllätyksellinen, mutta on ehdottomasti löytämisen arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 25.02.2014
Arvosana: 0

Erittäin maukasta ja kursailematonta thai-ruokaa. Ehdottomasti hintansa väärti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.01.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Käsityökatu 35, 70100 Kuopio - Reitti
(017) 262 3502

Vaihtoehtoisia ravintoloita