Mermer

14 reviews

Badges

Blog link

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Siam-Thai

Ravintola on paljon parempi kuin sen ulkonäöstä voisi päätellä: sisällä kuitenkin tunnelma on erittäin aito sekä kotoisa. Olen käynyt täällä useita kertoja ja harmikseni ruokien laatu vaihtelee rajusti.

Kun ruokia ovat tekemässä vanhemmat kokit, ovat annokset aina todella hyviä ja palvelu on nopeaa ja toimivaa, joskin hieman tylyä.

Nuorempien kanssa asiat eivät toimi niin hyvin. Ruoka on ihan ok, mutta ei mitenkään kummoista tai mieleenjäävää. Lisäksi palvelu on välillä todella sekavaa: kerran tilauksia tiskillä otettaessa kokki/tarjoilija ei kirjoittanut kenellekään asialle summaa kortinlukijaan, vaan asiakkaiden piti tehdä se itse. Hämmensi monia ja pahasti eikä siihen tullut muutosta, vaikka pari siitä jonossa kysyikin.

Isoin ongelma itselleni tuli, kun yhdessä vaiheessa kävin ravintolassa vakioasiakkaane kerran illassa nappaamassa annoksen mukaan. 3-4 kertaa ruuat olivat loistavia, talon parasta laatua, mutta sitten tilanne alkoi muuttua: nuudelit olivat raakoja, tulisessa annoksessa ei ollut chiliä ja kasvisruuassa oli kanaa. Kun asioista kyselin, asiaa lähinnä hymisteltiin. Ongelma loppui, kun en käynyt pariin viikkoon, mutta palasi taas, kun olin muutaman kerran käynyt ravintolassa peräkäin. Ilmeisesti vakioasiakkaita ei tarvitse kohdella yhtä hyvin kuin muita?

Kokonaisuudessaan vaihteleva. Jos hyvät kokit ovat töissä, palvelu pelaa ja ruoka on pärjää vertailussa Tampereen, Jyväskylän ja Helsingin vastaaville. Jos paikalla on keskivertoja kokkeja, on ruoka ihan syötävää, mutta siihen jää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.06.2014
Rating: 1

Aivan loistava paikka.

Olen nyt kaksi kertaa käynyt eli aina, kun viimeisen puolen vuoden aikana olen Jyväskylän läpi kulkenut.

Palvelu on todella hyvää. Heti, kun päästiin istumaan, tultiin kysymään juomista ja ne tuotiin muutamassa minuutissa. Samoin ruokien kanssa tilaukset otettiin nopeasti vastaan ja tulivat perille.

Hampurilaisvalikoima on huikea ja ne ovat todella hyviä, ehdottomasti yksiä Suomen parhaita. Amarillot ja muut jäävät kauas taakse. Erilaisia kokoja löytyy paljon ja varmasti jokaiseen makuun. Kasvissyöjille on vaihtoehtoja melko vähän. Myös ranskalaiset olivat oikein maukkaita.

Plussaa myös siitä, että annokset saattoi saada gluteenittomina ilman mitään erityistä säätämistä.

Jälkiruokavalikoima on myös hieno ja rakastan tämän paikan pirtelöitä.

Tunnelmakin on täällä kohdallaan.

Myös Tampereella oleva Diners on hyvä, tosin en ole siellä muutamaan vuoteen käynyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 17.02.2014
Rating: 0

Restaurant: Asklipios

Mukava tilava ravintola, joka on jaoteltu niin, että tilaa jää, vaikka naapuripöydässä olisikin porukkaa.

Otin lihalautasen ja siitä oli syömistä ähkyyn asti. Lihat olivat upeasti valmistettuja, kaikki eri makuisia ja todella hyvin kypsytettyjä. Annoksen mukaan otin salaatin, joka oli todella raikas.

Palvelu oli perusmukavaa: ruuat ja juomat tulivat nopeasti, tarjoilija kysyi maistumisia jne.

Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 17.02.2014
Rating: 1

Täältä saa ehdottomasti Kuopion parhaat hampurilaiset! Pihvi oli todella herkullinen ja myös sämpylä ja lisukkeet toimivat oikein hyvin. Myös muut ruuat ovat hyviä.

Palvelu on nopeaa ja ystävällistä.

Musiikkiravintolana ei harmillisesti pääse omiin suosikkeiheni, koska pidän hiljaisista paikoista. Livemusiikki ja DJ:t ovat kuitenkin kaikki olleet hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 06.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Hanko Sushi

Olen käynyt muutaman kerran: kahdesti lounaalla ja kerran normaalia menua ottamassa.

Sushi on hyvää ja vaikka sisustus on kaunis, jää se hieman vähälle huomiolle, kun sijainti on keskellä kauppakeskusta.

Eniten jäi itseäni kuitenkin harmittamaan henkilökunnan asenne. Tahdoin ostaa valmiin annoksen ja vaihtaa siitä yhden sushin pois: aiemmin tämä oli käynyt ja kokki oli saanut päättää, mitä laittaa tilalle. Nykyisin se ei kuitenkaan onnistu, vaan maksaa _euron_ lisää jo valmiiksi kalliisiin annoksiin.

Ymmärtäisin asian, jos kyse olisi pikaruokalasta, jossa ruuat on jo valmiiksi pakattu ja kääritty pakkauksiin, mutta täällä annokset valmistetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen. Nyt tämä tuntuu lähinnä asiakkaiden kiusaamiselta, kun annoksesta, joka sisältää 8-15 erilaista sushia, ei voi poistaa sitä yhtä inhokkia ilman lisämaksua. En ole tällaiseen käytökseen törmännyt edes missään randompizzeriassa, vaan vain ja ainoastaan tässä ravintolassa.

Tämä tippui siis rivakasti omasta ruokapaikkalistaltani. Tällaisilla hinnoilla pitäisi saada myös ihan normaalia asiakaspalvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Bowl D1ner

Hieman keskinkertaiseksi jäävä ravintola. Plussaa siitä, että sämpylät tehdään paikanpäällä, mutta harmillisesti ne olivat oman ateriani huonoiten onnistunut osa: todella kuivia ja painavia eivätkä mitenkään erikoisen makuisia.

Pizzat olivat ihan ok, mutta eivät mitään erityistä. Ihan ok paikka, jos tahtoo syötävää shoppailun välissä, muuten ei oikein.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Mount Sherpa nepalese

Olen käynyt täällä pari kertaa eikä ole pettänyt odotuksia. Ruoka on oikein hyvää ja palvelu erittäin ystävälistä. Kortinlukijan kanssa on ilmeisesti usein ongelmaa, mikä ilmeisesti johtuu sijainnista torin alla, kun lukija ei pysty yhdistämään.

Annoksista kasvisannokset toimivat ehdottomasti parhaiten: ne ovat erittäin maukkaita ja hyvin maustettuja. Ystäväni kehui myös kalaruokaa erinomaiseksi.

Lounaalla olen käynyt kerran ja silloin ruoka oli hieman mautonta (curry-kanaa).

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan. Mukava, erilainen paikka Kuopiossa, vaikka onkin hieman hankala löytää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 05.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Amore Special

Todella edullisia pizzoja kokoonsa nähden. Täytteitä on ollut hyvin ja makua myös. Pannupizzatkin ovat oikein hyviä. Plussaa siitä, että täältä saa myös hampurilaisia.

Palvelu on ollut todella hyvää ja pidän siitä, että jos on tilannut pizzan mukaan, laatikko annetaan ostajalle käteen eikä vain heitetä pöydälle eteen. Pienet asiat merkitsevät paljon. =)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 06.02.2014
Rating: 0

Restaurant: Dos Amigos

Superhyvä palvelu, hauska tarjoilija, joka osaa huomioida kaikkien seurueen tarpeet.

Ruoka on todella hyvää, ehkä yksi Kuopion parhaista paikoista. Hinnaltaan OS-ravintolaa huomattavasti halvempi ja ruuat paljon, paljon parempia.

Annokset ovat melko kalliita, mutta toisaalta laadultaan ylivoimaisen hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 06.02.2014
Rating: 0

Restaurant: Amarillo

Hampurilaisia täältä on tullut ostettua, mutta noin vuosi sitten vaihtoivat kuulemma valmistajan merkkiä ja laatu laski samalla. Hinnat eivät kuitenkaan.

Perushyvää ruokaa ja erityisesti Magic Fries on oikein hyviä. Palvelu on ollut hyvää ja toimii nopeasti.

Kuopion parhaita hampurilaispaikkoja. Kalaruuat usein kuivahtaneita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 06.02.2014
Rating: 0


Images


Followers