Kitchen is open

Classic American diner

Rating 2.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (34)

No tännehän päädyin terassin takia.

Hieman petyin kun terden kaiteet olikin päällystetty punaisella pleksillä, joten kadulle ei oikeastaan edes näe jossei seiso.

Noh. Piti sitä toki ruokaakin saada. Aina positiivista jos ravintola tarjoaa aamiaisplatteria. Sisälsi perushommelit sunnuntain hoitoon, eli peksua, munia, toastia, kahvia, mehua, jne.

Joku voisi sanoa että 11e on liikaa parista pekonisiivusta, mitä se ehkä onkin, mutta kuka sitä näin rallisunnuntaina välittää..

Henkilökuntakin oli mukavaa ja pirteää huolimatta siitä että viikonloppu on varmaankin kuunneltu jo kaiken maailman sekoilua..

..Miinukset tulee sitten vähän puollihuolimattomasti hoidetusta salin siisteydestä sekä siitä, että yläkerta&terde osastolla tilaukset tehtiin alakerran tiskiltä ja sitten numerolapun kanssa pöytään odottelemaan...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 31.07.2017
Rating: 0

Päivän burgerina cheeseburger. Positiivinen yllätys joten menemme varmaan toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 07.07.2016
Rating: 0

Chicken sandwich oli kuin lämmitetty kaupan kolmioleipä: Lämmintä majoneesia jossa pienenpieniä kanapaloja. Ei voi kehua makua eikä tuntumaa.

Vaikka ravintolassa oli yhteensä vain 10 henkilöä, ruoan toimittaminen kesti 50 minuuttia. Luulisi että leivän lämmittää nopeammin.

45 minuuttia tilauksen jälkeen tarjoilija ilmoitti, että keitetyt kananmunat on loppu. Korvattiin paistetulla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.11.2015
Rating: 0

Ensimmäinen kokemukseni oli 3. 9. Silloin kaksi seurueestamme sai hampurilaiset palaneilla hatuilla. Pihvitkin maistuivat likaiselta parilalta, josko ei niin myöhään kokki ole enää vaivautunut väliputsailemaan parilaa... Ranskalaiset olivat kyllä hyvin maukkaita, näitä voisin tulla syömään uudelleenkin. Tarjoilija oli oikein mukava ja asiakaspalveluhenkinen.

Päätin kokeilla paikkaa uudelleen 15.9.

Asiakkaita oli vain muutamia, joten henkilökunnalla oli ilmeisesti luppoaikaa. Mielestäni ei ole kovin asiallista käytöstä henkilökunnalta (näytti keittiön puoleltakin olevan mukana) notkua salin puolella ilmeisesti ystäviensä kanssa. Hohottaen ja kiroten suureen ääneen "ei v*ttu kato nyt tätäkin HEHEEH" puhelinta toljotellen, vaikka asiakkaat istuvat ihan vieressä. Hetken saimme kuunnella ennenkuin yksi tarjoilijoista tajusi irroittautua meitä palvelemaan.

Ranskalaiset olivat jälleen oikein maittavia. Mutta paikan hampurilaiset eivät vieläkään vakuuttaneet minua.

Henkilökunnan käytös oli sen verran inhottavaa, etten luultavasti tule kolmatta kertaa ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 24.11.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvä laatu-hintasuhde, paremman makuiset hampparit kuin Amarillossa. Ranskalaiset rapeita ja runsaasti. Muovinen sisustus, mutta kuulunee diner-tyyliin. Asiakaspalvelu viileän asiallista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 03.10.2015
Rating: 0

Olen käynyt American Dinerissä usean vuoden ajan (tutustuin ketjuun Tampereella), mutta viimeisin käynti oli raju pettymys. Aterian aluksi tarjoilija toi meille juotavaa, jotka piti palauttaa, koska siinä kellui kuollut banaanikärpänen. Juoma piti viedä itse baaritiskille, koska tarjoilija ei kulkenut pöytimme ohitse.

Oma ja kaverini annos olivat kokonaisuudessaan melko kuivaksi paistettu ja ranskikset olivat niin suolaisia, että niitä ei voinut syödä. Kaverini annoksessa marinoitu punasipuli maistui vain etikalta. Kun huomautin asiasta tarjoilijalle, sain asiasta voivottelua, mutta vikaa ei korjattu mitenkään ja annokset menivät ilmeisesti sitten syömättöminä roskiin.

Laitoin asiasta palautetta myöhemmin sähköpostilla ja vastaukseksi tuli samat voivotukset. Vastausta tosi piti odottaa lähes kuukausi,

Jos ruoka on sellaista, että puolta annosta ei voi syödä, pitäisi annos voida palauttaa tai siitä pitäisi saada joku korvaus.

Jäi todella paha maku palvelusta sekä ruuan laadusta. Ei varmaan tule täällä käytyä ihan heti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 18.08.2015
Rating: 0

Söimme kolmeen pekkaan kimppaan hot chicken wingsit ja jokaiselle omat hampurilaiset ja annokset oli todella runsaat ja ainakin oma Angus hampurilainen oli todella hyvä.

Ranskalaiset olivat keittiöstä loppu ja saimme niiden tilalle ristikkoperunat - ja ne olivat oikeastaan todella hyviä...

Jos tekee ameriikkaa mieli, niin paikka kyllä osaa sen himon tyydyttää hienosti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.05.2015
Rating: 0

Vähän kuin aikuisten "mäkkäri". Fiinimmät ranskikset, isompi pihvi, tyylikkäämpi mutta yhtä muovinen sisustus... Ihan ok, mutta ei mieleen jäävä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 26.05.2015
Rating: 0

. .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 23.03.2015
Rating: 0

Muutama vuosi sitten olin Tampereen American Dinerin suuri fani ja siellä syömäni hampurilaiset olivat ihan ykköslaatua. En tiedä onko koko ketju siirtynyt näihin pihveihin, mitä Jyväskylässä tarjoillaan, mutta siitä on laatu kaukana. 200 g:n peruspihvi muistutti erehdyttävästi eineshampurilaisen välissä olevaa kiinteää lihapuuroa ja maistui lähinnä suolalle. Lihaksi sitä ei tunnistaisi, jos ei tietäisi. Annos olisi ollut erittäin oivallinen, jos pihvi olisi muistuttanut edes etäisesti enemmän lihaa.

En ole Angus-pihviä täällä kokeillut, mutta näillä tiedoilla suosittelen ottamaan mielummin sellaisen, kuin jonkun peruslistan hampurilaisen. Mikä on harmi, koska Angus-hampurilaisten vaihtoehdot on melko paljon suppeammat kuin peruslistan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.02.2015
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Asemakatu 5, 40100 Jyväskylä - Route
0102294040
http://www.diner.fi