Senaste recensioner: Jyväskylä

atteco
1 Recension

Todella maukas ja hyvälaatuinen lounas.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 12.12.2017
Betyg: 0
190799
34 Recensionen

Tosi hyvät pizzat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.11.2017
Betyg: 0
taan
1 Recension

Maukas illalliskokemus. Annokset olivat runsaita ja etenkin kastiketta oli kerrankin sen verran, että se ei loppunut kesken annosta syödessä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.10.2017
Betyg: 0
lavas
12 Recensionen

Loistava paikka. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 13.10.2017
Betyg: 0
aleksisi
205 Recensionen

No tännehän päädyin terassin takia.

Hieman petyin kun terden kaiteet olikin päällystetty punaisella pleksillä, joten kadulle ei oikeastaan edes näe jossei seiso.

Noh. Piti sitä toki ruokaakin saada. Aina positiivista jos ravintola tarjoaa aamiaisplatteria. Sisälsi perushommelit sunnuntain hoitoon, eli peksua, munia, toastia, kahvia, mehua, jne.

Joku voisi sanoa että 11e on liikaa parista pekonisiivusta, mitä se ehkä onkin, mutta kuka sitä näin rallisunnuntaina välittää..

Henkilökuntakin oli mukavaa ja pirteää huolimatta siitä että viikonloppu on varmaankin kuunneltu jo kaiken maailman sekoilua..

..Miinukset tulee sitten vähän puollihuolimattomasti hoidetusta salin siisteydestä sekä siitä, että yläkerta&terde osastolla tilaukset tehtiin alakerran tiskiltä ja sitten numerolapun kanssa pöytään odottelemaan...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 31.07.2017
Betyg: 0
aleksisi
205 Recensionen

Pubidarra.

Edellispäivän rallikoomaan parannusta sohwin pitsalla.

Hoocee pannutuotos. Pohjaa on, ja riittävästi täytteitäkin. Kaikkea mitä krapulainen osaa toivoa.

Ei tämä nyt varsinaien gourmet tuote ole, mutta lauantaipäivän oloihin kyllä täysosuma.

Henkilökuntakin myötäelää rallikrapulaisten oloja mainiosti. Näkisin täällä kyllä itseni toistekin jahka kaupunkiin taas eksyn.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 31.07.2017
Betyg: 0
aleksisi
205 Recensionen

Rallilounas. Pahamaineinen ördäysviikonloppu aluillaan ja paikassa jo nähtävinä pahvisia mainoskypäriä rallikansan päässä.

Noh, anycase henkilökunta huomioi hetimiten. Lounaslistalta kanakormaa. Tiedustellaan tulisuutta. Valitsen viisiportaiselta asteikolta kolmosen. On kyllä mietoa. Annos muuten aika perus, joskin ehkä tarjoillaan tavanomaista suuremmalta peltilautaselta.

Naanleipää lisähintaan.

Kymppi meni kaikkineen, Ihan hyvä hintalaatusuhde siis. Voisin mennä toistekin, huolimatta nuhjuisista saniteettitiloista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 31.07.2017
Betyg: 0
Anate
1 Recension

Erittäin hyvää ja rentoa ruokaa läheltä tulevista raaka-aineista. Myös paljon mielenkiintoisia kasvis- ja vegaaniannoksia.
Palvelu oli hyvää ja ystävällistä, joskaan terassilta ei tilauksia tultu kyselemään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.07.2017
Betyg: 0
Annamari
12 Recensionen

Aina tasalaatuisen herkulliset pizzat, ja jopa gluteeniton pohja onnistutaan paistamaan sopivasti!
Täytteet ovat aina maistuneet tuoreilta. :) Yllättävän hyvä ja luotettava, pieni lähiöpizzeria, jossa nopea kotiinkuljetus (ellei kauhea ruuhka satu). Kuljetus ilmainen jo kahdelle annokselle. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.07.2017
Betyg: 0
linuxgirl
2 Recensionen

Have you ever told your mom that you want to eat out? And she says in response ''Nonsense! I can make perfectly good burgers better than McDonalds!''? Well, then you're familiar with the sadness and disappointment of having a very generous portion of food that doesn't taste as good as you expected.

I ordered Chinese. I know for a fact that there are ethnic Chinese people working in the restaurant, but apparently none as cooks. Fried rice: onion, pepper, none of the shrimps advertised. Soggy rice, the cardinal sin every Chinese knows not to commit. None of the beloved flavors of the orient. Onion. And. Pepper. Maybe I should sneak and check if my mom does work there!

As reported, the portions are massive. At the very least, the money I spent easily will be dinner tomorrow. And even then, only because I have little other choice.

To top it all off, I got yelled at by the uppity driver who couldn't find my address. Great. At least the bitterness adds some flavor.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 10.07.2017
Betyg: 0