Serving lunch

Nick´s Food Design

Rating 1.6 / 5

Reviews (22)

Hintava lounas. Ei perheelliselle lounaspaikaksi

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 25.01.2018 View previous reviews (2)
Rating: 1

Järjettömän hintainen lounas uudessa ravintolassa. Taitaa olla paremman väen paikka. Tekee paljon keitrausta. Miten asiakaalle taataan ettei tiloissa tehdä keitering tuotteita joissa käytetään ei glut jauhoja kakkuihin yms. Jossain nekin pitää tuottaa !!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 24.01.2018 View previous reviews (2)
Rating: 1

Arkisin onnistuu pöytävaraukset. Lounasbuffet on aina yhtä hyvä. Sisältää montaa sorttia salaattia ja listalla aina mukana kasvisvaihtoehto. Itseasiassa Nicksin kasvissetit on olleet niin hyviä että olen alkanut valita useammin niitä possuleikkeen sijaan. Hyvää!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.02.2017
Rating: 0

Täällä myös äärimmäisen pettynyt pöydän sisältöön sekä asiakaspalveluun. Ei voi suositella saatikka tulla yritykseni kanssa illastamaan

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 24.10.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Lauantaibrunssi oli pettymys. 27 minuutin jonotus ovelta seisten kassalle ennen pöytään pääsyä. Eräs asiakas antoi palautteen jonotuksesta johon vastattiin, ettei tässä ole ongelmaa mutta asiakaspaikkoja haluavat lisätä??

Brunssin sisältö lähinnä salaattipöytä. Lämpimänä ruokana oli ranskiksia ja munakas? Kanavartaat loppuivat ensimmäisestä kattauksesta? Ei lainkaan lihaa, ei lainkaan kaloja, ei mitään "arvokkaita" raaka-aineita. Jälkiruuaksi pannukakkua, irtokarkkilakritsia ja suklaaputous.

Tila oli fiksun oloinen ja viihtyisä. Jumputus ei liian kovalla eli pystyi keskustelemaan huutamatta. Tosin enempää asiakaspaikkoja sinne ei mahdu.

Sopiva hinta näin heikolle tarjonnalle olisi mielestäni n. 10 eur (maksoi 22€).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 23.10.2016
Rating: 3
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Apilakadun lounas. keskinkertaista ruokaa. mustikkapiirakka oli pahaa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 03.02.2016
Rating: 2

Laadukasta brunssia teollisen karussa ympäristössä. Lauantainbrunssilla oli tarjolla varmasti kaikkea, mitä brunssilta voisi toivoa. Kaikki tuotteet olivat tehty laadukkaista perusraaka-aineista. Tarjolla oli mm. croisantteja, yrttifocacciaa, riisipiirakoita, juuressipsejä, krutonkeja, vihreää salaattia, marinoituja kurkkuviipaleita, marinoitua tomaatti-punasipulia, oliiveja, papuja, hummusta, kanafilettä, possufilettä, coleslawta, perunasalaattia, kuskussalaattia, savulohta, paistettua sipulirouhetta, yrttispirulinasmootieta, yrttisnapseja, hedelmiä ja erilaisia kastikkeita.
Lämpiminä ruokina tarjolla oli mm. ranuja, sipulirenkaita, ylikypsää naudan niskaa, nakkeja, kukkakaaligratiinia, kasvismuhennosta, pekonia, munakokkelia ja kasviskeittoa.
Jälkiruokapöydässä oli mm. vaahtokarkkeja, lakuja, suklaaputous, mutakakkua, inkivääripannukakkuja, hilloa, kermavaahtoa, mustikkapiirakkaa, marenkeja, mangomoussea, limepiirakkaa, suolaisia ja makeita keksejä, nachoja, valko- ja sinihomejuustoa, kahvia ja teetä.
Juomapuoli oli pienoinen pettymys. Tarjolla oli suoraan purkista omena- ja appelsiinimehua, viinimarjaboolia ja todella kitkerää sitruunajääteetä. Erikseen ostettavissa oli myös kohtuullinen viini-, olut ja kuohuviinivalikoima.
Osa ruokalajeista oli kivasti tarjolla mm. vanhoista pilttipurkeista, mistä tuli tarjoilupöytään hieno tunnelma. Sisustukseltaan paikka oli todella kaksijakoinen: tiskin puoli on tumma, hämärä ja todella siisti. Aivan kuin hienommassakin ravintolassa, kun taas valkoinen ja kirkkain valoin varustettu ruokasalin puoli muistutti lähinnä tehtaan lounasravintolaa, mitä se itse asiassa arkisin onkin. Tähän tarkoitukseen se ei oikein sopinut. Palvelu oli ystävällistä, mutta melko kiireistä ja jopa hieman ammattitaidottoman oloista. Paikka oli todella täynnä, joten vapaata pöytää joutui odottelemaan jopa puolikin tuntia. Paikkaan kannattaakin tehdä pöytävaraus.
Kyseistä brunssia on paljon kehuttu, mistä johtuen itsellä oli odotukset todella korkeat. Ne osittain lunastettiin, mutta toisaalta olin myös hieman pettynyt. Pienet yksityiskohdat ruokien laadussa ja valmistuotteiden käytössä eivät vastanneet odotettua laatua. Tämä on kuitenkin varmasti yksi Turun parhaista brunsseista ja voin suositella sen testaamista jokaiselle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 28.11.2015
Rating: -1

Lähinnä tuosta palvelusta sanoisin, että ei ole mitenkään kansainvälistä tasoa. Mitään ylimääräistä ei voi odottaa esim. pöydän varaaminen alle 4 hlölle merkkipäivänä ei onnistu lauantaibrunssin aikaan. Eivätkä edes vastaa asiakkaan viestiin. Jäi huono maku suuhun.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.11.2015
Rating: 2

Loistavaa ruokaa, henkilökunnalla joskus vähän pasmat sekaisin (ja pari kylttiä helpottaisi talon takana joen puolella olevan sisäänkäynnin löytämistä)

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 18€ Added: 30.09.2015
Rating: -1

Keskivertolounaspaikka. Välillä ihan maistuvia ruokia ja välillä ehkä vähän liian rasvaista tms.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 28.07.2015
Rating: 1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Helsinginkatu 15 & Apilakatu 13b 2krs, 20500 Turku - Route
0449939518
http://www.food-design.fi

Options