Opens at 10:30

Mairella Lounasravintola

Rating 3.8 / 5

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Laitosmainen

     
     
     
Experience: Lunch Added: 03.05.2015
Rating: 0

Suosittelen. Kylläpä tuli hyvä fiilis mieleen ja masuun. Palvelu ei voisi olla enää ystävällisempää, koko meidän perhe otettiin huomioon. Ystävällinen henkilökunta tullessa ja mennessä. Ruoka; superhyvää, salaattivalikoima mahtavan runsas, lohikeitto huippuhyvää ja lämpimiä muita ruokia kolmea erilaista pihvistä kasvisruokavaihtoehtoon, voisiko enää paremmin olla, ei! Monesta ala carte paikasta ei saa tuollaisia pihvejä kuin Mairellasta. Myös kuulin muidenkin pöydässä kehuvan ruokaa. Valoisa, avara ja puhdas paikka, kiitos koko henkilökunnalle. Tästä tuli heti lempipaikka meille. Hinta äärimmäisen edullinen, kaikkea sai ottaa lisää ja en tainnut olla ainut santsaaja... Onneksi on tuollainen luonaspaikka Kuopiossa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 29.04.2015
Rating: 0

Italialaiset lihapulla ihanan pehmeitäjä on ollut mukava kun lounaspaikassa on teemana tehdä useita erämaiden parhaita lihapullia ja näin olemme saaneet kokea uusia hyviä makuja useammalla viikolla. Salaattipöytä on ollut meidän työyhteisölle mieleinen ja riittävän monipuolinen. Meidän mielestä Mairellassa on erittäin hyvää kotiruokaa ja he tekevät pääsääntöisesti kaiken itse, ei valmiita eineksiä niin kuin moni konsepti paikka. Meillä on melko useat lounaspaikat sopimuspaikkoina mutta käytämme pääsääntöisesti Mairelaa hyvien makujen sekä laadukkaan lounaan takia.
Hinta ja laatu kohtaavat täällä hyvin. Jälkiruuat jotka on maukkaita ja päivittäin vaihtuvia on mukava asia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 970€ Added: 30.11.2014
Rating: 0

Täysin yliarvostettu paikka! Tällä viikolla kävin kahdesti syömässä, ensin tiistaina jolloin ruokana lihapullia ja nyt perjantaina jolloin ruokana possunleike. Tiistaina lihapullat oli pahoja ja ilmiselvästi jossain halvassa valmis-kastikkeessa. Salaattipöydässä oli lehtisalaattia, lehtisalaattia ananaksella ja tomaattia ja kurkkua sekä makaronisalaatti (makaroonia ja pikkelsiä). Ei todellakaan mikään ERINOMAINEN SALAATTIPÖYTÄ!
Tänään perjantaina salaattipöytä ihan yhtä huono kuin tiistaina ja ruoka eli possunleike aivan liian suolaista! Perunaa en edes ottanut, oli ilmiselvästi jotain valmista kermaperunasössöä. Jälkiruokana piri olla creme brulee mutta oli tainnut kokilta mennä sekaisin creme brulee ja pannacotta. Mut se oli silti ainoa hyvä maku, jonka maistoin tänään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 31.10.2014
Rating: 0

Lihapullat viherpippurikastike, hyvät maut ja salaattipöytä erinomainen. Kolmea erilaista jälkäriä ...mahtavaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 970€ Added: 14.08.2014
Rating: 0

Otin rosvopaistia joka jäi syömättä liiallisen suolan takia, salaattipöytä tavanomainen. ..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 11.08.2014
Rating: 0

En käsitä miksi tätä hypetetään näin kovasti. ..Ihan ok ruoka ja ok muutenkin, muttei nyt ihan näin loistavaa kuitenkaan. Palvelustakaan en hirveesti plussia antaisi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.03.2014
Rating: 0

Erinomainen lounaspaikka, Keitot ihan mahtavia. Välitön ja hyvä palvelu. Tarpeeksi vaihtoehtoja

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.08.2013
Rating: 0

Erinomainen nepalilainen menu ja palvelu nopeaa, kiitos älykkään kutsupainikesysteemin, joten ei tarvinnut odotella henkilökuntaa.
Annokset riittävän kokoisia ja maukkaita. Naanleipäannos kuului annoksiin. Suosittelen ja varmasti tulen toistekin käymään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 26.07.2013
Rating: -1

Ihania ravintolan itse tehtyjä pinaattilettuja ja muutenkin saa aina kasvisruokaa vaikka ei olisi lounaslistalla. ...hyvää palvelua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 26.01.2013
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Puijonkatu 30, 70100 Kuopio - Route
(017) 2627 595
http://www.mairella.fi/index.html

Options