Opens at 11:00

Viikinkiravintola Harald

theme restaurant
Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (37)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Uusittu ruokalista on todella toimiva, ehkä vähän suppeempi kuin entinen, mutta vois sanoa, että ruokaisempi kuin entinen. Isommat annokset jne. Ystävällistä palvelua, näyttää, että asiakaspalveluun halutaan satsata.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 20.09.2015
Rating: 0

Todella hyvää ruokaa ja houkuttelevan kuuloisia annoksia. Viikinkityyliin aineksilla ei oltu brassailtu liikaa ja maut olivat ns.puhtaita. Koko kuuden hengen seurueemme oli tyytyväinen ruokiin :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 15.07.2015
Rating: 0

Eka kertaa täällä syömässä. Ensisilmäyksellä mukava, viihtyisä ja tunnelmallinen paikka. Vastaanotto ja asiakkaan opastaminen hyvä :) Lounas maistuvaa ja salaattipöytä riittävä. Jälkiruokana pannukakku mansikkahillolla. Nam. Ystävällinen palvelu ja vatsan sai täyteen asiallisella hinnalla, joten täytyy käydä testaamassa pöydän antimet myös joku ilta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.04.2015
Rating: 0

Seurueemme söi broileria tomaattikastikkeessa ja jotain sorsaa. Sorsa-annos (18 €) oli ihan ok, vaikkakin hieman hintava lounaaksi, Broileriannoksessa taas oli jäänyt kokilta kaikki mausteet broilerinfileistä, myös suola. Fileet olivat mauttomia ja vetisiä! Aikaisempiin kokemuksiin nähden pohjanoteeraus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 05.03.2015
Rating: 0

Palvelu kohdillaan, annokset riittoisia ja ihanan erilaisia! Eikä todellakaan tarvinnut kauaa odotella, vaikka porukkaa tuntui riittävän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 09.11.2014
Rating: 0

Suuret oli odotukset tänne mennessä, kuvittelin että vähän massasta poikkeavaa ruokaa. Alkuun valittiin porokeitto. Keitto oli tehty jostain ns.puristelihasta, seuralaisen annoksessa n.5cm pitkä suikale kuorta, mikä makkaratangon päällä on, toki syötävää mutta ällö. Jotenkin kuvittelin, että kylmäsavusta tehty tms. mutta tämä oli väriltään pinkkin vivahtava jne. jotenkin tuli halpa kinkku mieleen. Pääruokana kanaa ja vuohenjuusto, ihan ok, kana todellakin ylikypsää ja lisuke vihanneksia oli pari palaa porkkanaa ja yksi lanttu kuutio. Seuralaisen talkoopannu lihojen osalta hyvä, mutta peruna oli kuulema väkevää ja seisoneen makuista. Jälkkärit: tervajäde oli hyvää, letuissa nyt ei oltu rasvaa säästetty, jälkimaku todella rasvainen. Olo oli täysi kaiken syömisen jälkeen. Alkuruokaa ajatellassa alkoi etomaan, ei enää koskaan ainakaan porokeittoa tuolla ja ei ehkä pariin vuoteen tuonne syömään. Palvelu oli asiallisen ystävällistä, siitä plussat :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.11.2014
Rating: 0

Paras lounas tähän hintaan Kuopiossa. Salaattipöytä on runsas tuoreen leivän kera ja ruoka laadukkaista raaka-aineista. Lounaalla oli lohta, kun kävimme ruokailemassa. Tarjoilu pelasi nopeasti myös. Käymme ehdottomasti uudelleen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.09.2014
Rating: 0

Jäi kyllä huono maku suuhun! Tarjoilijaa odoteltiin puolituntia ja ruuat olivat kylmiä tullessaan pöytään. Myös kana oli hyvin kuiva ja mauton. Kyllä on niin peeässämeininkiä jo ettei kyllä mennä toviin uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 05.06.2014
Rating: 0

Aina maittava. Joka kerta ruoat olleet napakymppejä, niin suussasulavaa ja herkullista! Täällä ei pety.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 30.03.2014
Rating: 0

Täällä on tullut syötyä useampikin kerta, joten pitänee oma osuuteni tänne kirjoitella. Ruuat ei välttämättä kaikilta osin ole siitä halvimmasta päästä, mutta ei missään nimessä ylihinnoiteltu. Ruuat ovat houkuttelevan näköisiä ja poikkeuksetta ovat tähän mennessä tarjonneet makuelämyksiä ja mikä parasta nälkäkin lähtee isommaltakin kaverilta kunhan tilaa sopivan annoksen :).

Palvelussa ei ole moittimista ja homma toimii suhteellisen ripeästi, joten ruokailu hoituu tyylikkäästi ja nopeasti tarvittaessa. Eikä tarvitse tuntitolkulla notkuilla, kuten muutamissa paikoissa sataman suunnalla.

Ystäviä jos täytyy syömään viedä niin luultavasti tänne tuon jos eivät ole aikaisemmin käyneet. Positiiviset fiilikset jäänyt tähän mennessä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 16.01.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Tulliportinkatu 44, 70110 Kuopio - Route
044 766 8202
http://www.ravintolaharald.fi/kuopio

Options