Closed now

Mount Ganesh

nepalilainen
Rating 4.1 / 5

Welcome to Nepalese Restaurant Mount Ganesh situated in the heart of Joensuu City at kauppakatu 23 A, 4 C and with an approach to cooking, presentation and outstanding value. Our aim is to bring the best Nepalese & Indian Cuisine with a modern twist on traditional method.
Nepal is a country well renounced for its honest and proud hospitality, we believe in "Athithi Devo Bhawa" truely means "A Guest is the god", so our main focus is an honest service from heart to our guests with delicious authentic meals.
By making each dish from scratch with locally available herbs and imported spices, our experienced chefs attempt to bring you the Himalayan Nepalese dining experience right here at Nepalese Restaurant Mount Ganesh
We are also pleased to introduce you to a new taste which is reflective of unique Nepalese and Indian Cuisine. Born in the mountains of Himalayas this has become a favourite style of food throughout the world. The difference is in the seasoning. Using the finest vegetables, meats and seafood, full flavoured fancy spices and modest herb combined to provide a culinary experience.
Our head chef has more than 7 years of experience in preparing the special dishes of Nepal & India. The atmosphere of our restaurant is designed to enhance your dining experience with beautiful scenic painting, posters, ancient Nepalese structure of Nepal.
Restaurant Mount Ganesh is for all the people like family, singles, young, old, businessmen and so on. We treat fairly and with utmost respect.
We heartily welcome you to enjoy our food and want to give you a good service. Remember us for special occasions like private parties, birthday parties, get–together and other type of celebrations.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (25)

Hyvä kokemus,hyvin tuotu esiin edustus,ruoka hyvää ja palvelussakaan ei moitittavaa. .suosittelen kokeilemaan

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.10.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka on hyvää. Palvelu ei oikein pelannut tällä kertaa. Olin lounaalla ja yllättäen jouduinkin poistumaan kesken lounaan. Olisin mielelläni ottanut loput annoksestani mukaan (yli puolet)ja syönyt sen myöhemmin. Tämä ei kuitenkaan naistarjoilijalle sopinut, vastaus oli vain: ei lounasaikaan.
Ihmettelenkin suuresti, että ravintolassa heitetään mielummin ruokaa roskiin, kuin annettaisiin se asiakkaalle mukaan. Jokaisella ravintolalla on tietysti omat tapansa, mutta kannattaisi varmaan miettiä, mikä olisi hyvän asiakaspalvelun ja kestävän kehityksen kehityksen kannalta fiksua. Valitettavasti lounaani syön tästä lähin muualla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.03.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoka-annokset riittävän kokoisia, maku loistava, hinta ok, ystävällinen palvelu. Ollaan käyty useasti ja tullaan käymään varmasti uudestaan. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 21.09.2017
Rating: 0

Söin Himali Special Chicken annoksen. Parasta mitä olen koskaan nepalilaisessa ravintolassa syönyt! Hyvä ja nopea palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 05.10.2016
Rating: -1

Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Ruoat tulivat nopeasti, vaikka olimme liikenteessä lauantain lounas-ruuhkassa ja ravintolassa oli lähes täyttä.
Maut olivat juuri kohdallaan alkuruokien Prawn Pakaudassa, Butter Chicken sekä Himali Special Chicken olivat myös erinomaisia. Toinen oli paksu ja kermainen, toinen sopivan mausteinen. Hieman korkea hinta selittyi osittain sillä, että ruoka-annoksiin sisältyy naan-leipä, reilusti riisiä, salaattia, sekä rai-kastike. Rai oli maukasta, naan-leipä hieman pohjasta tummaa mutta maistui silti erittäin hyvin kastikkeeseen dipattuna. Alkuun tarjoiltiin pappadumia. Plussat -15% opiskelija-alennuksesta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.04.2016
Rating: 0

Nopea ja hyvin ystävällinen palvelu. Suuri annoskoko, ruoassa hyvä koostumus ja maku. Viihtyisä ravintola, hyvällä paikalla. Syönyt annokset 32 (kana korma) ja 41 (lampaanlihapullat mausteisessa kastikkeessa) - jos ruoan kerrotaan olevan mausteista, se on oikeasti mausteista. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 20.03.2016
Rating: 0

Hyvää Nepalilaista ruokaa ja palvelua.
Monen monta kertaa ollaan haettu ruokaa täältä ja pari kertaa syöty paikan päälläkin. Aina on saatu erinomaista palvelua, ei puhettakaan ylimielisyydestä tms. ankeista jutuista (vrt. aiempi kommentti skye:ltä). Ruoka tulee nykyisin melko nopeasti ja annokset ovat mitä tilattu. Alussa keittiö oli järkyttävän hidas, mutta siitä on tosiaan menty pitkälle eteenpäin.

Tulisuutta ruuista löytyy ja se myös hieman vaihtelee samassa annoksessa eri päivinä, liekkö kokista riippuen. Sanon nykyään selvästi jos todella haluan ettei jonkun annoksessa ole mitään tulista. Mauthan ovat kaikinpuolin kohdallaan ja annokset toistensa kanssa erimakuisia, eli antaa kuvan että jokainen ruoka tehdään oikeista aineksista, ei samaa kastikepohjaa vain muuntelemalla. Mount Ganesh on hyvä ravintola, paras etninen Joensuussa ja uskon että maukuihin tulee kokemuksen myötä lisää syvyyttä ja tasaisuutta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 16.03.2016
Rating: 1

Kohta olen käynyt kaikki ruokalistan ruuat läpi ja täytyy kyllä todeta että kertaakaan en ole joutunut pettymään. Edellisen kerran tilasin vindaloo lammasta josta tarjoilija pariin otteeseen mainitsi että on todella tulinen, voin sanoa... oli oikeasti tulinen.. En ehkä toiste tilaa samaa annosta mutta omapahan oli valinta kun piti puolisolle kovistella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 13.02.2016
Rating: -1

Ruoka ihan OK, naanleipä ja lassijuoma taivaallisia. Sen sijaan omistajan/tarjoilun käytös on välillä aivan käsittämätöntä. Vääntöä tulee hyvinkin helposti jos et suostu hänen "ehdotuksiinsa". En aio enää mennä uudestaan tänne, sillä kolmella kerralla viidestä olen joutunut lähes vaatimaan palvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 08.02.2016
Rating: -1
Restaurant's response

Hei, Thank you for your visit and feedback! I want to know what you ate ? On which date? Who was Waiter(Ladies or gents)? What things wrong on Service? Your information helps to improve our service and food in future as well we can discuused this issue next meeting.

Pari kertaa olen nyt käynyt ja voin todeta, että laatu tuntuu olevan tasaisen erinomaista. Ruuan saa myös todellakin tulisena, jos niin haluaa(näin ei joka ravintolassa ole). Sen jälkeen makunystyröitä onkin kiva pehmitellä mangolassilla, joka tässä paikassa on paras minkä olen missään saanut. Kaiken kruunaa todella miellyttävä ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 26.01.2016
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kauppakatu 23 A 4C, 80100 Joensuu - Route
+358404163717
http://www.ravintolaganesh.fi/etusivu

Options