zeiefkei

6 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Mount Ganesh

Ruoka-annokset riittävän kokoisia, maku loistava, hinta ok, ystävällinen palvelu. Ollaan käyty useasti ja tullaan käymään varmasti uudestaan. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Local Bistro pohjoismaista

Erinomainen kokemus kaikin puolin. Annoskoko riittävä, todella maukasta paikalla tehtyä ruokaa, hinta/laatu suhde todallakin kohdallaan. Joensuu paras itsenäinen ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 2

Ravintola: Martina Joensuu italialainen

Kolmestaan arki-iltana syömään, kaksi valitsi pizzan ja yksi pastaa. Odoteltiin lähes tyhjässä ravintolassa aivan liian pitkään annoksia. Sitten kun ne lopulta tulivat niin pizzan tilaajat saivat mitä tilasivatkin, mutta myös pastan tilannut sai pizzan?!? Tarjoilijan selityksen mukaan sekaanus johtui siitä että heillä on sekä pizza että pasta-annos samalla nimellä... Lupasi pizzan puoleen hintaan ja tartuimme tarjoukseen kiireen vuoksi.
Sit ne annokset... Pizzojen laatu oli aivan helvetin surkea. Reunoja oli 5-6 senttiä eli muutama hullu täytteen muru keskellä pizzaa.
Oli semmonen kokemus että en tule tarvitsemaan kyseisen ravintolan palveluja enää koskaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: -2

Ravintola: Hotelli Malmikumpu

Lounas seisovasta pöydästä. Salaattiosia on ihan ok, ei mitään gourmeeta. Lämpimät ruuat on yleensä poltettu lähes karrelle pinnasta ja ovat melko mauttomia. Ihan sama siis onko kanaa vai possua, eroa ei huomaa. Lounasaikaan tilattu pihvi, 14e, on ihan ok mutta ranskalaiset, lohkot tai tikut on pilattu jollain helevetin suolamausteseoksella ihan syömäkelvottomiksi. Valitettavasti tämä on se Outokummun "paras"paikka...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.07.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Kreeta kreikkalaista

Joensuu todella harvasta ei-PKO ravintola valikoimasta arvottiin torstai-illan piristykseksi Kreeta.

Otimme Kreetalaisen meze aterian . Asiakaspalvelu oli joutuisaa ja miellyttävää. Alkuruoka tuli nopeasti keittiöstä ja oli hyvää. Pääruokia sai odottaa hetken mutta se oli vaan ihan hyvä kun nähtiin annosten koot. Ruokaa oli todellakin riittävästi ja se oli erittäin maukasta. Itse en juurikaan välitä lampaanlihasta mutta nyt voisin ottaa sitä jopa uudestaan.

Kokonaisuutena todella hyvä kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 23.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: La Famiglia italialais-amerikkalaista

Arvoimme muutaman ravintolan joukosta La Famiglian. Sisälle mennessä ovella oli vastassa erittäin kohtelias pöytäänohjaaja joka otti juomatilaukset. Aivan samassa tuli juomat ja listat pöytään. Listan perusteella kyseessä kohtalaisen tasokas paikka. Otimme Mamas meatballs, BBQ burger ja kaksi annosta valkosipulikatkarapupastaa. Jälkkäriksi pannacottaa, juustokakkua ja espressoa. Kaikki annokset tulivat ripeästi ja olivat erittäin hyviä. Italiassa useasti ruokailleen suusta tuli kehut että on kuin olis Italiassa, samalta maistuu ja kypsyydet kohdallaan. Henkilökunta oli asiansa osaavaa ja ystävällistä. Neljä tykkää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 12.07.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit