Opens at 11:00

La Famiglia

Betyg 2.7 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Diet

Recensioner (257)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olimme sukutapaamisessa 23. 12.2018 La Famiglian kabinetissa. Paikalla 16 eri-ikäistä henkilöä lapsesta eläkeläisiin. Mukana oli myös eri kielisiä henkilöitä.
Varauspalvelu toimi loistavasti piemimpiä detaleja, kuten musiikkia, myöden.
Heti alussa henkilökunta avusti valokuvaajaa ryhmäkuvan ottamisen järjestelyissä. Saimme hienon kuvan muistoksi.
Ennakkoon ravintolalle ilmoitettu istumajärjestys meni lähes kokonaan uusiksi. Yksi U-katetun pöydän reunoista olikin nahkapenkki tuolien sijaan. Istumajärjestyksen sekottamisesta huolimatta jokainen sai ennakkoon tilaamansa annokset, koko menun, kerralla oikein. Lämmin ruoka tarjoiltiin kaikille lähes samalla minuutilla. (Ref. Ennakkotilaus, mutta kaikilla yksilölliset ruoka-/juomavalinnat.) Kaikki pitivät kaikesta mitä tarjoilija eteen kantoi. Huikean hyvä ruoka.
Kustannukset jaettiin kahteen laskuun henkilöittäin. Henkilöt istuivat sekaisin pöydän ympärillä ja liikkuivat juttelemassa eri henkilöiden kanssa. Laskut olivat kerralla oikein, vaikka mm. juomatilaukset kukin teki mistä sattui.
Aivan huikea suoritus ravintolalta/tarjoilijata ja lisäksi vielä hyvä iloinen ja hyväntuulinen palvelu kruunasi kaiken.
Meille tarjottiin vielä lisäaikaa varsinaisen varatun ajan jo loputtua. Viihdyimme kabinetissa oikein hyvin. Suosittelen!

(Tietysti olimme ennakkoon varautuneet tilanteeseen ja halusimme varmistaa sujuvan ja viihtyisän pitkän lounaan. Toimme mukanamme ravintolaan mm. nimilaput, joissa laskutusryhmätunnus värillä. Itsekin voi tehdä jotakin onnistuneen tapahtuman varmistamiseksi.)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 750€ Tillagt: 04.01.2018
Betyg: 0

Olimme suurehkolla seurueella ravintolassa. Tarjoilija oli töykeä ja palvelu oli hidasta ja huonoa. Seurueen keliaakikolle ei tarjottu leipää. Tarjoilija hermostui kun seurueen henkilöt vaihtoivat paikkoja eikä osannut vastata kysymyksiin esimerkiksi juomista. Annokset olivat pieniä eikä maku ollut hyvä. Hampurilaisen kanssa tuli 11 ranskalaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 20.05.2016
Betyg: 0

Kyllä voi ravintola olla mennyt alas. S-Ryhmän pilaamaa? Tyhjään ravintolaan sisään pääsy kesti 10 minuuttia. Menut saatiin eteen mutta ei vettä eikä leipää nälkäisille. Reilu vartti odotettiin tarjoilijaa tilauksia ottamaan. Pahoitteluja tuli eli tietävät itsekin ettei homma toimi alkuunkaan. Ruokatilauksista jäi alkuruuat kokonaan pois ja lämpimillä mentiin. Lisää pahoitteluja. Ruoka täysin valmisruokaa, teolisuuden maku jäi suuhun. Lisää pahoitteluja. Olisiko tässä "Kuppilat kuntoon" - tarvetta tai kannattaako tällaista ravintolaa enää pitää ollenkaan?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 09.04.2016
Betyg: 0

Perus S-ryhmän paikka, ei mitään yllättävää. Vaikuttaa siltä että melkein kaikki ruoka on puolivalmisteita. En menisi illallisaikaan, lounaalla varmaan ihan ok hintalaatusuhde.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 29.02.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Hyvät pizzat ja hyvä palvelu. Lauantaisin ravintolaan mentäessä voi joutua ruokaa jonkin aikaa odottamaan mutta koska me alan ammattilaiset sen tiedämme niin emme odottaneet sitä että ruoka tulee heti. Viinit saimme heti pöytään ja hyvin aika meni jutellessa pizzoja odottaessa. Olen käynyt monta kertaa ja aina on ollut hyvää ruokaa. Tulen siis uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2016
Betyg: 0

Meillä oli erittäin onnistunut ilta. Ketjuravintolassa odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta odotukset ylittyivät! Meitä palveli mukava vaalea lyhyt hiuksinen tarjoilija, ruoka oli maistuvaa ja se tuli suhteellisen nopeasti vaikka ravintola oli aika täynnä. Viinit ok, mitä voit s-ryhmiltä odottaa! Palvelu oli ystävällistä eikä liian tungettelevaa. Ainoa pieni miinus; laskun saaminen oli hieman vaikeaa ja kahvi oli laihaa. Muuten kyllä ensimmäinen positiivinen kokemus s-ryhmän paikoista!! Plussana vielä, ettei älyttömiä hintoja!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 15.01.2016
Betyg: 0

Hidast, mautonta ja kylmää, sitä tosin pahoiteltiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.01.2016
Betyg: -4

En suosittele kyseistä ravintolaa. Ruoka oli ihan maukasta, mutta palvelu oli huonoa. Läpi ruokailun meidät tunnuttiin olleen unohdettu tai sitten vain seurueestani ei oltu kiinnostuttu. Meitä palveli yhteensä neljä tarjoilijaa, eikä palvelu ollut ystävällistä kenenkään puolesta. Henkilökuntaan oli vaikea saada kontaktia ja odotimme jokaista tilausta (niin ruokaa, jälkiruokaa kun laskunkin) toivottoman pitkään. Ravintola ei ollut täynnä, joten ihmettelen tätä. Lisäksi jälkiruoat tuotiin eri aikaan pöytään ja yksi niistä jätettiin kokonaan tuomatta (tätä kyllä pahoiteltiin). Vettä ei tarjoiltu lisää. Kertaakaan ei käyty omatoimisesti kysymässä että onko kaikki hyvin tai maistuisiko jotain lisää. Myös viereisistä pöydistä valitettiin palvelusta ja odottamisesta. Ehkä kyseessä oli joku poikkeuspäivä?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 04.01.2016
Betyg: 4

Olimme neljän hengen seurueella syömässä 18. 12.2015. Pöytiin ohjauksen jälkeen meni noin tunti ennen kuin tilausta tultiin kyselemään. Pääruoka oli kylmää ja jälkiruoka syömäkelvotonta. Alennusta luvattiin, kun valitimme - laskujen saapuessa olimme hämmästyneitä, kun hinnat olivat nousseet niin, ettei alea ollutkaan. Pyysimme uudet laskut, jotka tarjoilija anteeksipyytäen toi. Tunnelma oli sekasortoinen ja asiakkaiden ja henkilöstön välillä tuntui olevan paljon ristiriitoja. En suosittele ja petyin kovin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 34€ Tillagt: 30.12.2015
Betyg: 0

Olimme neljän hengen seurueella syömässä 19. 12. Palvelu oli erittäin hidasta. Pöytään ohjaamisen jälkeen kesti pitkään ennen kuin meiltä tultiin kysymään tilausta. Tilasimme kolmen ruokalajin menun, jonka jokaisen ruoan saaminen kesti niin kauan, että ravintolassa vierailu kesti yhteensä yli kolme tuntia. Ruoka oli kohtuullista, mutta annokset pieniä. Henkilökunta oli pääasiassa ystävällistä, mutta tietoa viineistä ei tuntunut juuri olevan. En suosittelisi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 20.12.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (7)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (3)


Läge

Keskuskatu 3, 00100 Helsingfors - Route
0107664640
http://www.lafamiglia.fi

Options