Lounas käynnissä

Tang Capital

aasialaista
Arvosana 4.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (40)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintola on tehty kivan viihtyisäksi ja monipuoliseksi, mistä on useita erilaisia paikkoja. Asiakaspalvelu on ystävällistä. Ruoan laatu on välttävää. Sushiriisi on kovaa ja siinä ei ole ollenkaan tai on hyvin vähän japanilaista makeaa etikkaa, koska riisissä ei juurikaan ole mitään makua. Kalat vaikuttavat hieman seisahtaneilta. Maustettu vesi on mukava yllätys. Kiinalaisen ruoan osalta maustaminen vaikuttaa puolestaan hyvin yksitoikkoiselta. Ruoat maistuvat samankaltaisilta ja monet ruoista vaikuttavat ylikypsiltä. Tätä ravintolaa on vaikea suositella kenellekään, kun kaupungissa on parempi ja edullisempikin sushi- ja kiinalaisen ruoan buffé.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 27.04.2018
Arvosana: 0

Lauantain buffetissa oli hintaa, mutta ei sisältöä. Ruoka oli OK tasoista, mutta samalla kalpeni vanhan Iso-Kristiinan aikaan olleisiin. Palvelu on ainoa mikä on aina hyvää, mutta muuten olisi hieman tarkastamisen aihetta. Onko sushi tullut mukaan nostaen kustannuksia toisien ruokien puolesta vai pakottaako tilavuokrat pitämään hintaa korkealla laatuun nähden. Olisin huolissani asiakkaiden katoamisesta jos toinen kiinalainen buffet tulee kaupunkiin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 15.02.2016
Arvosana: 0

Palvelu oli loistavaa!
Valitettavasti tämä toinenkaan kertani täällä ei yltänyt kiinalaisen ruoan oikealle tasolle.Vihannekset oli löysiä ja seisseitä.Ruoka mautonta.Peking kanaan oli löydetty pieni vivahde jotain itämaista.
Sushipuolen riisit oli varmaan keitetty ja muotoitu ed päivänä koska olivat niin kuivia ja k ovia.Kevät rullista sai etsiä täytettä, pelkkää taikinaa.
Taikinoidut kanapallerot oli ylikypsää ja kuivaa kanaa sisältäviä ja kuori erittäin sitkeää.
Simpukoita kuorineen sisältävä chilinen wokki oli cilinen ja maukkaan makuinen mutta kaalin seakaan oli joutunut palasia simpukan kuorista ja se rasahti ikävästi hampaaseen.Onneksi ei hampaat mennyt rikki.Kipeeksi kyllä tuli rivistö.Ihmiset kun itse pääsevät möyhentämään wokkia mielin määrin niin rikkoontuuhan niitä kuoria vsinne joukkoon.Terveysriski.
Possua oli 2ta lajia...tietenkin hapanimelää mikä on yleensä ketsuppia ananasliemellä laimennettuna ja maizenalla suurustettua ällöttävää lientä jolla ei ole hapanimelän kanssa mitään tekemistä..Naudan lihaa ei ollut missään muodossa.
Olisin kaivannut riisiä mutta sitä oli vain eilisessä muodossa paistettuna sekä nuudelit..yllätysyllätys, paistettuna.
Kaalisalaattia, pikkuporkkanoita ja pikkelssikurkkuja kuten joka pizzeriassa.Ei aitoa ja alkuperäistä.17,50 lauantailounaan hinnaksi on minusta liikaa ehdottomasti kun tuolla hinnalla saa Ala Carte annoksen missä vaan .Lämpöisenä.
JÄlkiruokaa oikein kassalla hehkuteltiin.Pala valmiskakkua joka oli vielä jäässä,Vatkattua kermaa tai jugurttia , kahvi tai tee.Olihan mainostamisen väärtti?
En kyllä enään viitsi pennosiani tuhlata moiseen riisinkeittoon, kuiviin susheihin ja seisoneeseen "kiinalaiseen"mössöön.Kamala pettymys mutta henkilökunnan hymyille täydet pisteet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 1750€ Lisätty: 10.01.2016
Arvosana: 0

Buffetin syöminen itärajan läheisyydessä venäläistä rulettia. Jokaiseen haarukalliseen kätkeytyi kokonaisia mausteaniksia. Vaikka perusmaut osassa ruokaa kohdallaan, ei seurue hakenut lisäannoksia sattuneesta syystä.

Buffetpöydästä puuttui aterimia, tarjoilijat keskittyivät keskustelemaan keskenään asiakkaiden palvelun sijaan. Saatu palvelu kuitenkin hyvää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 08.11.2015
Arvosana: 0

Olipa pettymys. Kuten muut ovat sanoneet ruoka seisoo viikonloppuisin ikuisuuden. Ruuissa ei ollut juuri lihaa, enimmäkseen vain kasviksia. Possun leivitys maistui pahalta. Ravintola avautuu kauppakeskukseen ja vetää levotonta väkeä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 07.11.2015
Arvosana: 0

Harmittaa, ettei kokemus ollut miellyttävämpi. Viikonlopun "Grande"-buffetin hinta 18,80€ loi paljon odotuksia. Pakko myöntää, että hintaan nähden kokemus oli pettymys. Ruoka oli selvästi seissyt pöydässä jo jonkin tovin. Menussa oli mielestäni hyvää yritystä, mutta jokin tässä nyt jäi vaivaamaan. Osa oli mautonta ja sushit olivat tehty vähän huolimattomasti ja lopputulos oli osin tahmeaa ja epätasalaatuista. Harmillista, kun kaupungista ei saa mistään kunnon sushia! Tang Capitalin yritys on hyvä, mutta viimeistely puuttuu ja sen näkee ja maistaa. En taida toiste ainakaan tällä hinnalla Buffaan tulla..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ravintolan yleisilme on erittäin siisti. Suurin ongelma paikassa on ruoka, joka hintansa puolesta pitäisi olla erittäin hyvää, mutta olen käynyt 3 kertaa ja aina kana on ylikypsää ja äärettömän kuivaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2015
Arvosana: 0

Tosi kiva ravintola. Valaistus on hieman liian pimeä joten pöytä pitää valita tarkoin jotta näkee lukea. Todella mukava henkilökunta ja herkullinen ruoka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 27.01.2015
Arvosana: 0

Mukava palvelu ja nätti ravintola, mutta ruoka on ylihinnoiteltua ja ala carte on suppea.
Ruoka maistui ihan hyvältä, mutta oli aivan liian kallis makunsa ja hintansa puolesta. Annos oli myös pieni, nälkä jäi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 25.10.2014
Arvosana: 0

Mukava hienosti sisustettu tunnelmallinen "fine dining" paikka. Annokset aseteltu hienosti, ja maistuvia. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 27.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Valtakatu 46, 53100 Lappeenranta - Reitti
05 4513322
http://Www.tangcapital.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita