Hoax

24 arvostelua

Hyvä ruoka, oikeanlainen ja siisti miljöö, sujuva palvelu, ravintolan tasoon suhteutettu oikea hintataso. Gourmésta valmis maksamaan korkeampaa hintaa, lounasruoka on lounasruokaa; kaikki käy hesestä merianturaan.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (24)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Nagarkot nepalilaista

Hyvien arvosteluiden perusteella päätin vierailla nagarkotissa. Ruoka oli ihan ok mutta hieman pettymys sillä yleensä nepalilaisista ravintoloista saa aivan erinomaista ruokaa. Sisustus melko pelkistetty sali. Palvelu toimi hyvin ja ruokaa ei joutunut odottelemaan kauan. Ruuasta jäi kuitenkin puuttumaan 'se jokin'.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 26.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Mt. Ganesh nepalilaista

Uusi Nepalilainen ravintola Joensuussa, tuo mukavaa piristystä ravintolatarjontaan. Lounas oikein maittava mutta ei toimi kovin hyvin take-awaynä (menee eri ruuat sekaisin ja lopputulos on epämääräinen mössö).
Tuore naanleipä joka annoksessa on iso plussa!
Kuvista toinen lounaalta ja toinen ala-cartesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 07.04.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Torero espanjalaista

Kävin syömässä lounaalla pippuripihvin. Itse pihvi oli n. 150g pihvi ja mausteet ja kypsyys kohdalaan. Lisäkkeenä oli 2 lohkoperunan lohkoa (pientä) ja puolikas sipuli lohkoina sekä hieman kesäkurpitsaa ja jotakin toista kasvista jota en tunnistanut (joskin olisiko jäänyt raa-aksi kun oli niin kovaa). Annos oli sellainen 3-5 ruokalajin pääruoan kokoinen, eikä sillä ison miehen nälkä lähtenyt edes ruokailun ajaksi. Pois lähtiessä huomasimme että tarjoilija unohti kertoa että pihviannokseen sisältyy myös salaattibuffet sekä keittolounas, olisi saattanut auttaa merkittävästi sillä itse pihvin ja lisukkeiden määrä oli vähintäänkin vaatimaton. Palvelu ei ollut kovin sujuvaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 02.09.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Elias

Menneenä syksynä tuli Eliaksen lounas kokeiltua kun oli sivistyksessä aukko tämän lounasravintolan kohdalla. Ei mikään sävähdyttävä paikka, tarjoaa jokseenkin työmaaruokala tyyppistä tuotetta keskiverto lounashintaan. Sen verran syrjässä keskikylältä että tuskin tulee toiste poikettua, pysäköintipaikat kortilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.03.2014
Arvosana: 1

Ravintola: New Chinese Food kiinalaista

Eatin suosittelujen pohjalta piti testata ravintola nyt Tampereella käydessä.
Kun astuin ravintolaan siellä ei ollut ainuttakaan asiakasta (odotin tilannetta että saanko edes pöytää) - tämä ei yleensä ole hyvä merkki, tosin tilanne korjaantui hetki saapumiseni jälkeen kun opiskelijaporukka tuli porukalla viereiseen pöytään ja muutamat selvästi 'vakkarit' hakivat takeaway annoksensa.
Tilasin neljä pientä annosta, johon voisi pureutua seuraavasti:
Alkuruokana kana-sienikeitto oli ihan hyvä, ei mitään wow efektiä mutta peruskiinalaista keittoa (olen syönyt paljon huonompiakin). Pääruoka oli mielipiteenjakaja - Kana currykastikkeessa toi mieleen ala-asteen kanaviillokkipäivät - tosin viillokissa oli enemmän curryn makua kuin tässä annoksessa ja se oli silloin ihan hyvää - kiinalaisen ravintolan tarjoilemaksi currykana ei säväyttänyt kyllä alkuunkaan, ilman parempaa tietoa voisin väittää soossia purkki/pussikastikkeeksi. Naudanliha kasvisen kera osterikastikkeessa oli sitten oikein maukasta, selkeää kiinalaista ruokaa jossa oli makua. Friteerattu possu oli ihan hyvä (friteeraus onnistunut), ja friteerattu katkarapu yllätti positiivisesti (tehty 'katkarapupallo' joka oli friteerattu), oikein maukas. Jälkkärinä friteerattu banaani ja jäätelö oli perusvarma suoritus. Kokonaisuutena nälkä lähti, mutta tulisinko uudestaan seuraaalla tampereen käynnillä - luultavasti en sillä kylässä riittää paljon muitakin ravintoloita testattavaksi.
Palvelu oli alussa nopeaa ja ruuat tulivat keittiöstä rivakasti. Limpparin loppuminen vähän harmitti ja sain hyvän tovin odotella että tarjoilija ilmeistyi saliin ja sain katsekontaktin (toki hänellä oli kiirettä palvella viereisen pöydän isompaa seuruetta). Neljä pientä annosta 14€ oli ihan ok hinta, mutta 2x2.80e kahdesta pienestä 0.33L kokiksesta pisti varmaan talon katteet kohdalleen (sopivampi hinta pienelle kolapullolle olisi 1.50€ - max 2€).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kreeta kreikkalaista

Olen käynyt Joensuun Kreetassa usein niin lounaalla, ala cartessa kuin tilausruualla (kokouksia, pikkujouluja ym).
Tarjooma on ollut aina tilaisuuteen sopiva, pienryhmillä on voinut tilata ala cartelistalla, sesonkiaikoina ja isoille ryhmille on valmiiksi suunnitellut menut ja lounas on monipuolinen - jokainen löytää sieltä suosikkinsa.
Liha, kana ja kalaruokien raaka-aineiden laatu on ollut aina kohdallaan, ns. huonoja osia lihasta en ole löytänyt kertaakaan lautaselta (melko harvinaista nykyisessä ravintolabisneksessä). Kreikkalainen salaatti on hyvä, mutta fetan määrä (yksi 'kokkare') on melko pieni ja usein pohjimmaisissa salaatin osissa maistuu pistävän voimakkaasti maustamisessa käytetty viinietikka (joka allekirjoittaneella hieman tökkii).
Pitaleipä aina tuore ja maukas ja tsatsiki erinomaista.
Lounaslistalla alkukeitot (kanakeitto/fetakeitto) ihan ok joskin sosekeittoja joihin kaipaisi ehkä hieman rakennetta lisää, maku kuitenkin kunnossa.
Ala Carte listan suosikki kalalautanen (pöytäseuran kommentti annoksesta oli että 'tuostahan söisi pieni kylä' vaikkakin annos kyllä hujahtaa omaan suuhun kun on niin maukas), lounaslistan suosikkina Kana souvlaki.
Hintataso on ruuan laatuun nähden hyvä, vaihdellen lounaan n. 10 eurosta ala carten (pääruuan) hieman vajaaseen 30 euroon.
Palvelu on erittäin sujuvaa ja ruokaa ei tarvitse pitkään odotella, eikä toisaalta tarjoilla liian nopeasti eli hyvin ehtii annoksensa syömään

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 06.06.2013
Arvosana: -1

Ravintola: Martina Joensuu italialainen

Remontin jälkeen sisustus ei ole niin mukava kuin aiemmin ravintolassa olleet 'loossit'. Ruuan laatu vaihtelee jonkin verran, joskus saa hyvääkin ruokaa, toisinaan taas ei raaka-aineista heikompia ole pois heitetty vaan pihvissä saattaa olla jännettä ym. Laatu kuitenkin tuntunut hieman kehittyvän aikaa myöten.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 04.10.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Chinese Silver Dragon kiinalaista

Tämä kiinalainen tuntuu olevan jonkinlainen vedenjakaja, osa kehuu sitä kovasti, osa taas ei pidä lainkaan. . omat aiemmat kokemukseni olivat aika heikkoja, mutta kun niin paljon olin kuullut myös kehuja päätin vielä kerran testata, tällä kertaa lounaan (aiemmin syönyt ala cartessa). Lounas olikin oikeasti aika suuri yllätys, sillä varauduin jo melko heikkoon esitykseen mutta lounasruoka maistui hyvältä ja valinnanvaraa oli sopivasti. Myös pientä tulisuutta oli saatu muutamiin vaihtoehtoihin, siitä plussaa. Tämä lounaskokemus muutti aiempaa käsitystä sen verran että käyn todennäköisesti vielä uudestaan lounaalla jokin päivä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 09.06.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Kerubin Keittiö

Sisään astuessa hieman epäselvä tilanne, onko ravintolassa tiskiltä tilaus vai tuleeko tarjoilija pöytään. Huomasimme että salin perällä oli tiski, joten sinne tilaamaan. Tilasin 15€ Wieninleikkeen, sisälti salaatin lounasbuffasta ja jälkkärin/kahvin.
Itse lounaspöydän salaattipöytä oli ihan ok, aika peruskamaa. Mutta pääruoka oli kyllä totaalinen floppi; vaikka raaka-aineet olikin ihan hyvät, niin ensimmäistä kertaa näen naudanpihvin hakattuna ja leivitettynä (yleensähän leivitetyt pihvit ovat possua). Ei se sinänsä haitannut, mutta annoksen ulkoasu jäi jälkeen jopa heikkotasoisimmista huoltoasema-annoksista, alla iso kauhallinen perunamuusia (plussaa se että muussi oli 'kotitekoista', ei jauheesta tehtyä), siihen lätkäisty leivitetyt leike päälle, viipale sitruunaa ja kapris. Annos oli suorastaan aneemisen näköinen, eikä makuelämyksenäkään ollut lähelläkään hintansa arvoinen. Sopiva hinta olisi ollut ehkä 6-7€ luokkaa (ja sekin raaka-ainevalinnoista johtuen). Odotukset oli jännittävän innostuneet mutta lopputulos lässähti myös lounasseurani mielestä (hän otti kanawokkia lounaspöydästä). Valitettavasti ruuan maun/hinnan vuoksi sellainen kokemus että tuskin ihan heti uudestaan tulee käytyä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 23.02.2011
Arvosana: 3

Ravintola: ABC Kanervala huoltoasemaruokaa

Päivittäin vaihtuva lounaspöytä ja hyvää perustasoa olevat viikon pihvit ja ala carte annokset. Monesti tulee syötyä päivän possunpihvi tai vastaava, mutta toisinaan myös listalta härkää bearnaise tms. Hintalaatu suhde kohdallaan, ruoka saapuu kohtuullisessa ajassa ja täyttää vatsan. Lautaselta löytyy niin lisäkettä, lihaa kuin kasviksia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 23.02.2011
Arvosana: 0


Seuraajat